Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 528
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 210
И аз в защита на децата Скорпион.
И на големите скорпиони.
Това са хора на справедливостта да,но ако си им в сърцето ,винаги ще чувстваш сигурност и закрила.
А за мъжете изобщо няма да говоря, винаги мога да позная такъв.
Хората на справедливостта са везните- справка - всички статии по въпроса Везни в нета. Peace

Да бе, това Везните докато постигнете равновесие, докато се начудите как да отсъдите и то правосъдието раздадено от Стрелеца  Mr. Green
Стрелците са не по-малко справедливи от кантарджийската ви зодия  hahaha

По темата - Стрелеца е гадна зодия за мъж ако жената очаква семейство, връзка.
Може да е забавен но не може да се разчита на него ако той сам не пожелае

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 20:08 от Анонимен

# 211
  • София
Справедлив и аз по скоро бих казала за Стрелец, Везните без да искам да обиждам са ми малко слабохарактерни. Поне тези, които познавам.
Така описаното от теб за скорпионите го виждан и в децата Близнаци,Лъв, Стрелец, и да не кажа за почти всички деца.

# 212
В Астрологията везните са в ръцете на Темида, богинята на правосъдието, символизираща истината и справедливостта. Както Девата е изобразена като девойка с житен клас в ръка, символизираща Деметра - богинята на плодородието.: )

Най-кофти за мъж е да е: дребнав, все контра и скучен. И стиснат като Чичо Скрудж!
(Козирог)

А жените от тази зодия са чудесни.
Аз също съм останала с добри впечатления от жените от тази зодия, имам няколко познати.  Simple Smile
Мъжът Козирог е психопат. hahaha Всъщност нищо лошо не съм видяла от тях, но аз така съм решила.. да не ги харесвам. Mr. Green
Между другото, имам за разказване една историйка с мъж Козирог и прословутата му стиснатост. Може по-натам да разкажа.; )

# 213
Давай, разказвай  Laughing

# 214
  • ❌❌❌
За мен лично Везните са двойствен знак, каквито са ми Рибите и Стрелците. Говоря от моя гледна точка, не от астрологична. Naughty Истинските Везни перфектно пасват на моя стрелчешки нрав и мисля, че ме допълват, пък и дълбоко ценя някои техни качества, които на мен ми липсват, като например търпение и дипломация. Twisted Evil Но съм срещала и лукави Везни (не чак толкова лукави, но все пак). А жените Везни са може би единствените жени, които могат да ме омаят за отрицателно време (по принцип не съм никак лесна за омайване Mr. Green), но и аз ги предразполагам, щото съм много готина. Sunglasses
Относно правдата - казаното от Грийни (Hug) е точно така. Нооо... този път ще се съглася със Скубчо Twisted Evil За мен Стрелецът е една от зодиите, при които няма кой знае каква разлика между двата пола, така че ще си говоря спокойно Laughing Ето например, една от най-близките ми дружчици е Везни (Heart Eyes) и ако нещо не е както трябва да бъде - това просто я побърква. Взима си го навътре, предприема мерки, но всичко го прави изключително бавно и плахо, докато при мен има ли проблем - на момента трябва да са изготвени поне 10 плана за действие, докато аз съм по пътя и лъскам стрелата (че като я забия, да е изящна Sunglasses Laughing). Докато тя по най-деликатния и маниерен начин ще е говорила с 10-тина човека, аз ще съм съм намерила точния човек (дори и непознат Twisted Evil) и ще съм го уговорила да ми помогне, "защото някога и аз ще ти помогна" (това винаги работи Sunglasses). Но условието винаги е едно и също - да се казва и да се борави само и единствено с истината. Само тогава победата е сладка. bowuu
Именно това е едно от качествата, които най-най-много ценя в себе си. Още от дете при мен е много силно изразено, пък и това съм срещала не в един и двама Стрелци. Където и да отида, ако съм в епицентъра на събитията, то ще да е именно защото съм се забъркала в някаква нечовешка каша, водена от чувство за справедливост. Редовно защитавам някого, поощрявам някого, хвърлям се в горещи дебати без нещо пряко да ме касае и близките ми меко казано се притесняват, че някой ден ще ми излезе през носа, но пък на мен слабо ми дреме, щото съм Стрелец и имам много готин късмет, пък ако не стане с късмета - имам и чар, че даже и дар слово и винаги знам как и къде да пипна, че да ми се получат нещата. Flutter Абсолютно винаги, ако има нещо за говорене, ме пращат мен, ако има някакви тъмни сделки за договаряне - аз съм човекът.
Скрит текст:
Веднъж трябваше да договорим една малко тъмна работа с моята приятелка Везни, която по принцип може да омае всеки, но на нея нещо не ѝ се получиха нещата и всички бяха дълбоко отчаяни. Аз веднага се намесих, щото магарето в батака не може да стои Naughty, и всички скочиха нищо да не правя, нямало смисъл, била някаква злобна женка, само съм щяла да влоша нещата... Е, намерих ѝ телефона на тази, казах ѝ в най-пряк текст, че нещата са на живот и смърт и че наистина ще ѝ бъда много, много благодарна, ако по някакъв начин може да ми помогне и с две думи - обясних ѝ всичко по възможно най-разбрания начин, та още на следващия ден сама ме потърси да ми каже, че ще ми помогне. Heart Eyes
Сещам се 11-ти клас в гимназията даскалът нещо избесня и в последния ни час каза, че ме оставя на поправка. Mr. Green Жестоко ни мразеше целия клас, защото само ние отказвахме да приемем поведението му - човекът имаше сериозни проблеми с главата #Crazy, та тогава в стремежа си да защитя един съученик, обяснявайки как няма право да направи не-знам-си-кво, ми каза: "кат много знайш, ареееееее Wink". Mr. Green Пък аз в живота си на много малко хора съм се молила (и то само като са били прави, когато аз не съм Naughty), но на учител - никога. Naughty За оценки, пък, и всякакви пазарджийски неща - пълен минус. Naughty Поправка - поправка. С кеф ще си я взема. bowuu Но тогава само му казах: "добре, ще ида на поправка, но да знаете, че си знам правата и след училище ще проверя всичко в инспектората Sunglasses", при което млъкнах и след едно известно време даскалът, обяснявайки се за Ницше, Шопенхауер и не знам си още кого, почна да ми крещи, та така цял час си понесох всичко... Не ме питайте колко трудно ми беше (много мразя да ми крещят Naughty), но пък с кеф щях да си ида в инспектората, щото много обичам да говоря. Mr. Green Свършихме там, прибирам се в нас, казвам на майка ми (Козирог) и тя веднага се сопна да ходя при директора, не знам си кво (реално си бях за 5-6, не помня колко точно newsm78), но за мен това си беше пълен срам, та зат'ва звъннах на баща ми и той, като един горд Водолей-Риба, ми каза да не правя пазарджийски неща и да си ходя на поправката. Sunglasses Разбира се, го послушах (щото бяхме на едно мнение Mr. Green), но на другия ден тез от класа ми изтипосаха, че тоз по философия ми е писал 5 и така не се наложи да ходя до инспектората. Twisted Evil
Буквално преди месец пък крещях на един машинист от прозореца на влака да не обижда бабите, щото #Cussing out #2gunfire (използваше много грозни епитети и сравнения и това би могло дълбоко да засегне някого с по-чувствителна натура Naughty).
Уточнявам, че по принцип съм easy-going и винаги влизам в положение, защото не знам на кого какво му е на главата, но и аз си имам търпение. Naughty
Това, разбира се, са много дребни нещица. Ако е за нещо сериозно - дупе да ти е яко, дето викаше баба ми. Twisted Evil

П.С. С вечните си бунтове и церемонии редовно си прося два въпроса: първият е "от колко време живееш в България?", вторият е "родителите ти да не са хипита?" hahaha Joy

# 215
Фаина  Hug
И аз като теб все някакви ги забърквам и странно как все ми се разминава, все излизаме сухи от водата  Mr. Green
Пустия ни Стрелчешки късмет  Hug

Жената-Везна е все някой да не обиди, да не засегне, всички да я обичат, да е добре с всички и най-накрая се загуби в себе си
Това за изящната стрела беше готино  bouquet, да я забиеш с финес

# 216
  • Тра-ла-ла
Скубич, ти освен жената Близнак...харесваш ли друга зодия жени?!

# 217
Скубич, ти освен жената Близнак...харесваш ли друга зодия жени?!

Ма кво си нарочила жените-Близнак бе Рачке???  hahaha
Харесвам Рачки, Деви, Скорпита и Стрелкини. Къде видя Близнак???

# 218
 GrinningЕх, Скуба, като се възмущаваш от тез , дето не обиждат, ще се натресеш на тез, дето те настъпват, че да е веселба и джумбиш. Айде, викай ни, че сеир да гледаме. Аз съм на 1-ия ред. Давай театрото.

# 219
GrinningЕх, Скуба, като се възмущаваш от тез , дето не обиждат, ще се натресеш на тез, дето те настъпват, че да е веселба и джумбиш. Айде, викай ни, че сеир да гледаме. Аз съм на 1-ия ред. Давай театрото.

Kaмейче, нещо ти е грешна Везна-та  Hug Опитваш се в грамажа ли да ме удариш?
Къде видя да се възмущавам??? Знам, че Джулайката си ме мрази по презумпция ма аз си я обичам  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 15:28 от Анонимен

# 220
  • Тра-ла-ла
Скубича обича всички жени...и не обича никоя жена Flutter. Пустата му двойнствена природа...Стрелец Laughing

# 221
Скубича обича всички жени...и не обича никоя жена Flutter. Пустата му двойнствена природа...Стрелец Laughing

Ма теб си те обичкам, кво мрънкаш сега...  Heart Eyes

# 222
  • Тра-ла-ла
Ма аз ни тЪ ща. Къш  Joy

# 223
Ма аз ни тЪ ща. Къш  Joy

Знам, ма кво да прайш, лИбоФ...  Heart Eyes
А при Камея с Везната-менте ли да ода... hahaha

# 224
  • ❌❌❌
Като е темата за това, да се разпиша веднъж подобаващо, че сега ми е паднало време smile3508

Мисля, че най-лошата зодия за мъж е Риби/Водолей/Рак/Дева. Mr. Green Сега ще се обоснова Naughty

На първо място бих поставила Рибите и/или Водолеите. Аз и с двата знака се разбирам чудесно, стига да искам, особено вторите са изключително силно привлечени от мен и имаме потенциал за страхотно приятелство предвид прекрасните ни зодии Heart Eyes, но честно казано така, както съм бягала (с 200) от Водолей, от никого другиго не съм бягала. newsm43 За мен тези мъже са изключително лабилни, объркани, мечтатели, витаещи в облаците и като цяло нестабилни във всяко едно отношение, търсещи опора в жената, въпреки че привидно са много алфа. Аз обаче съм с десцендент Козирог и представата ми за мъж не е точно такава. Не обичам мъже, които говорят много (особено ако е съчетано и с нищоказване Mr. Green), които са прекалено чувствителни и вечно хленчещи за нещо, които търсят емоционална опора в мен и стават зависими от личността ми, които ме задушават, каквато склонност между другото имат Водолеите спрямо мен - досега един Водолей не съм срещала, дето по някое време да не започне да ме обсебва, пък уж всички са много свободолюбиви и неангаже... Twisted Evil Винаги идва един превратен момент, в който моите Водолеи от нищото осъзнават, че изпитват много топли чувства към мен и че животът им няма смисъл без присъствието ми в него и се започват някакви депресиращи обяснения, подправени със самоубийствени речи, подтикнати от чувство за малоценност. Ей това последното не мога да го понасям, а е особено присъщо за Водолеите, в частност - мъжките.

Много сходни, но не съвсем, са Рибите. Притежават почти (да не кажа всички) качества на Водолеите само дето тези дума няма да обелят и ще оставят филмите за теб. Изключителни манипулатори, ревниви до мозъка на костите си, но не по този начин задушаващи като Водолеите. Naughty Тези ще се опитват всячески да ти вменят вина и то не как, а с мълчание. Психиката им е много по-лабилна от тази на Водолеите, много по-депресивна. Laughing Абсолютно недейни хора, вечно трябва някой да ги хока, склонни към опашати лъжи, вечно невинни, нетолерантни към личното пространство на партньора, но до болка ценящи своето такова. Трябва да си много вещ, за да знаеш как да се предпазиш от тези енигми. Това е Сатаната с чаршаф на главата, т.е. дух, за когото си мислиш, че е ангел!!! Моят съвет е: видите ли ги - бягайте!!! animal037
Скрит текст:
Баща ми беше Риби, с почти всички планети във Водолей, асцендент Водолей и Луна във Везни. Не мога да си обясня на кое повече прилича, но и от двете беше взел по много лошо. Rage Изключително нехаен към децата си - родителски зачатъци са се долавяли само в отношението му към мен (и то не съвсем). Отношение към жената до него - кръгла нула, за всички непознати обаче беше мъж-мечта. Честно казано и аз, като негова дъщеря, не съм срещала мъж с по-голям подход към женките. Изключително лаконичен, с изтънчени маниери и много красив ум (наследила съм го последното Mr. Green), много нежен и внимателен, същевременно дистанциран и много магнетичен. Добре, че го познавах до болка, че сега като видя някакъв такъв олигофрен - вазирам на момента! Naughty Сещам се отнякъде се беше пръкнала една любовница, та баща ми предварително ме беше инструктирал: мястото в колата си е твое, мястото зад масата си е твое, стаята си е твоя, вещите са си твои и т.н. и т.н. Та така... взимаме я мацката, аз някакво келешче (бях голяма вече Laughing) на предната седалка, тя седнала - отзад. Баща ми на масата до мен, тя от другата страна - сама. Обаче я отсвири нещо... разбирайте спря да ѝ вдига... Laughing

За Раците - най-най-най-любимият ми човек на планетата (Heart Eyes) е Раче-осмокраче, както и повечето ми приятели мъже. Всички до един са smile3544 и с всеки един от тях бих живяла с кеф, защото няма да ми е скучно (имат прекрасно чувство за хумор), нооо... няма такава шизофрения. Mr. Green Ако не ги приемах такива, каквито са, и ако аз самата не бях като тях - е, много трудно щях да ги изтърпя! Mr. Green Претенции до небето, жената е просто някакъв трофей, колкото да кажем, че я има, свръхчувствителни (докато не се обади шизофренията), супер диктатори - наумят ли си нещо - tantrum докато не стане, настроенията за нищо ги нямат, склонност към потисничество с цел издигане собственото величие, онова за личното пространство от Рибите важи и за Раците и т.н. и т.н. Много мога да изпиша, но ще го направя друг път в подходящата тема. bowuu За мен това е най-интелигентният знак обаче. Heart Eyes (Джуджи Hug страхотен аватар)

Девите се поколебах малко дали да ги сложа - ами сложих ги. Заради обичайните им негативи, които всички знаем. Twisted Evil

Написаното е от моя гледна точка (на Стрелец) и лежи върху цялостните ми наблюдения върху не един и двама представители на описаните знаци. Peace

Общи условия

Активация на акаунт