Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 441
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Така като ви слушам, все едно говорите за крема за изправяне на коса на Балеа Trend it up... Rolling Eyes, с който на всичкото отгоре ми се накъдря дооста сполучливо косата и в същото време стои мека. Значи и аз си имам ББ на Б. Mr. Green

# 391
  • София
Препоръчайте ми някоя подхранваща/хидратираща маска за лице.
Препоръчвам ензимната маска на Балеа. Лесна и приятна за употреба, ползвам я докато съм в банята и съм с маска на косата. Миналата седмица си купих трета тубичка, освежава и хидратира.

Търсих тази маска, нямаше я.......Нали все още се предлага?

# 392
Скрит текст:
Препоръчвам ензимната маска на Балеа. Лесна и приятна за употреба, ползвам я докато съм в банята и съм с маска на косата. Миналата седмица си купих трета тубичка, освежава и хидратира.
Да, купих си я преди 5-10 дни.

# 393
  • София
Скрит текст:

От кой ДМ?

# 394
Дружба-2

# 395
  • София

Утре отново ще търся маската, но в центъра.......Дружба -2 ми е доста далече. Simple Smile Благодаря!  bouquet

# 396
Така като ви слушам, все едно говорите за крема за изправяне на коса на Балеа Trend it up... Rolling Eyes, с който на всичкото отгоре ми се накъдря дооста сполучливо косата и в същото време стои мека. Значи и аз си имам ББ на Б. Mr. Green

Яя, какъв е този крем на Балеа? Може ли снимка

# 397
# 398
Ей го, ама го няма! Crossing Arms От известно време изчезна. В сайта на немския дм също не го виждам. А много го харесвам.
Ензимната маска и нея не я откривам.

# 399
  • София
Ееее дее, тъкмо мислех да ходя да си го купувам, че ми свършва. ooooh!
От толкова време си седеше в шкафа...един ден понеже ми беше свършила маската за коса и реших като я подсуша да я намажа с него. И понеже нямах време да опъна косата с четката си легнах така, и на сутринта ставам гледам в огледалото....овца. Shocked Laughing Та така, на следващото миене съвсем целенасочено се намазах и я намачках с ръце, просто чудесно се къдри, после я връзвам на чучулче с ластик и на сутринта спускам косата на чудесни меки къдрици. Утре ако имам време ще мина през ДМ да фърля едно око за евентуално някое изостанало шише.

# 400
На какво я връзваш?  Thinking

# 401
Предполагам, че на кокче  Laughing

# 402
  • София
Скрит текст:

От кой ДМ?
Аз го взех от този на Пиротска в София.

# 403
Бижу, днес взех крема от Лили за 14 и нещо  #Cussing out Ухае много приятно, но сега няма да се мажа, че си сложих от крема на Балеа.
Като стана дума за лакочистител, аз харесвам този
Скрит текст:
, но последния път нямаше розов и купих синия-ужасен е. Днес се възползвах от ходенето до Лили и купих зеления, който хвалите да го пробвам.
Някой ще ме светне ли как продуктите на Dove струват по 3 и нещо на места, а на други по 7-8лв.? Безумие някакво!

# 404
  • на кого му пука
Ако някой случайно попадне на друг подобен такъв продукт за накъдряне на права коса да свирка силно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт