Искам да кажа ... (58)

• 39 699
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Джой, мен не ме притеснява промяната сама по себе си, а това, че косата ми е сравнително гъста, жива и остра и като е толкова къса обикновено щръква нагоре. А и съм лизната от двете страни .Затова умувам, не за друго. Иначе обожавам къси коси.

Като се заговорихте за каране и Куркума като каза тексасец – пътува ми се, точно road trip (обичам да карам) по американски стандарт, без строго определен предварителен план, със спалните чували в багажника за всеки случай, лежерно, с приятна компания. Била съм в Далас по работа за няколко дни, но ми се иска повечко да обиколя Тексас, Ню Мексико, Аризона.

В дупка съм и съм ужасно серт. И става по-зле с времето, никак не минава.   

Стиснати палци на щерката на Онна за хубави резултати.

# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, мен не ме притеснява промяната сама по себе си, а това, че косата ми е сравнително гъста, жива и остра и като е толкова къса обикновено щръква нагоре. А и съм лизната от двете страни .Затова умувам, не за друго. Иначе обожавам къси коси.
Пробвай тогава една идея по-дълго, за да може да легне добре. Много твърдите коси май наистина са сложни за супер къси прически.
И ако решиш, да покажеш непременно Hug

# 587
Онна, поне сега знаете какво е. Емма е малка и може да я надрасне. На мен наскоро ми откриха астма, но мисля, че е от гадните климатици и не страдам особено много.  Стискам палци да се оправи мъничето.

# 588
Онна, поне сега знаете какво е. Емма е малка и може да я надрасне. 
Точно така! При всички положения е по-добре да знаете какво е и да попаднете след това на добри специалисти

# 589
Онна, дано другите резултати са добре, а тревогите да са напрани  Hug
Аз включих машината, укротих котката, посрещнах мъжа, сега ми остана вечерята и съм финито  Mr. Green

А преди малко щях да направя жесток гаф - получавам смс с № бюлетина и преференция. И тъкмо пиша един прочувствен смс колко трябва да си зле, за да агитираш така, смс получава и мъжът ми (той е навън и сменя гуми) и аз включвам, че и на него му пускат същия смс и вече се чудя от къде ни имат телефоните и кои са тия. И добре че погледнах - една негова роднина. Ма не щях да се изложа, а направо...  Embarassed

# 590
  • София
Благодаря, момичета! Все още не е сигурно, защото не са готови всички резултати, обаче... абе шестото ми чувство ми нашепва че ще излезе това  Confused
Това Ige е някакъв алергичен маркер и би трябвало да е до 60 за нейната възраст. При нея е 205 ooooh!
Иначе при пълната кръвна картина всичко е на 6, суе и crp-то - също.

# 591
Благодаря, момичета! Все още не е сигурно, защото не са готови всички резултати, обаче... абе шестото ми чувство ми нашепва че ще излезе това  Confused
Това Ige е някакъв алергичен маркер и би трябвало да е до 60 за нейната възраст. При нея е 205 ooooh!
Иначе при пълната кръвна картина всичко е на 6, суе и crp-то - също.
Това IgE не е ли газовия анализ, който показва доколко добре кръвта пренася кислорода? Чака ви Вентолин, най-вероятно. Не се настройвай за астма. При разни бронхиални състояния и бронхо-спазми този показател нараства. според моят опит на лаик. Емма-та скоро ще забрави за тази болест.  Hug

# 592
  • Варна
Софи, благодаря за линка към румънския хотел!  Hug

# 593
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хехе, Луси, личи си, че сме от едно поколение Joy И на мен Мажи ноар ми беше много любим дълги години. И сега имам, обаче вече не се пръскам с него, някак ми е старомоден. Само вдъхвам аромата от време на време - действа ми като машина на времето, връща ме в едни много хубави години Joy.
Друг незабравим аромат беше "Фаруш" на Нина Ричи, но отдавна не може да се намери...
Аз харесвам много ароматите на Ланком.

Онна, не се тревожи предварително - първо може да не излезе това и второ, може да е в лека форма. Астмите в повечето случаи се израстват - всички близки деца, които имаха астма, отдавна са забравили за нея. Ще трябва да я водите повече на чист въздух. Идвайте ми лятото на гости - Банкя е с много подходящ въздух за целта. Joy

# 594
 Онна, наистина има вероятнос да го израсте.

Американците казват''Всичко е по-голямо в Тексас" и си е вярно. Като дойдохме тук дето казваше на гълабите кокошки, ами едрички са си.  Joy  Караш, караш все си в Тексас, за толкова каране щях бира в Прага да пия.

# 595

Скрит текст:

Който не му харесват моите поздрави да не ги отваря  Joy
  И като плюете по нещо поне се опитайте да го разберете.
  Сама си редактирах поста - прецених ,че не е нужно.
   Пред мен изникна гледката с бабата събираща остатъци храна и се разплаках импулсивно ...... и после ми се наби на очи поста на Куркума или къвто е там и пръча и ми стана едно гневно. Написах каквото мисля -обида в поста ми нямаше . Ако е имало - цитирайте ме .

Скрит текст:

# 596
Светалчо, тъй тъй каниш наред, ще взема и аз да се възползвам  Hug

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 22:18 от vanini*

# 597
Не съм Цвети, ама и аз ги видях. Малки, сладки душички.

# 598
 Ванини, за първи път ги виждам - прекрасни бебета!!! Heart Eyes

Жармен, копаеш. Сама се изтри и сега можеш да се правиш на борец за свобода колкото искаш.

# 599
  • София
Светалчо, ще дойдем  Laughing
Ванини, чудесни са бебоците. Мъжът по-тъмен ли е или така е излязъл на снимката?

Общи условия

Активация на акаунт