Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 240
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Нещо ми се губи gemavar, да не ни изненада приятно Crazy
Маргаритка, никакъв шанс! Аз съм си заплюла 23ти ноември и не се давам преди това. Wink (е, то термина ми е на 15ти, ама аз така съм си наумила). Нещо не съм в настроение за писане, а и не ми остава време за четене, че баткото ми е болен - днес си ги прибрах с баба от болница, че финално му откриха пневмония и трябваше даго хоспитализират. Sad

Честито на мама Буболинче, Пуфи, Джулси, Веси и Ноемврийче (надявам се не изпускам някого). Да са ви живи и здрави бебчовците, много да ви радват и още повече да ви слушат!! На вас бързо възстановяване!!!  Hug Hug

# 481
  • далече в провинцията
Честито на Весито и ноемврийчето  bouquet нека бъдат живи и здрави беболините  Heart Eyes
Явно пълнолунието си оказва влияние на женската част  Laughing

# 482
  • Варна
Честито Ноемврийче, да е жива и здрава сладката Калина, бързо възстановяване Hug bouquet
Това май беше най-бебевалежния ден Wink
Гемавар съжалявам за лошите новини, разбираемо е, че не ти остава време за писане. Бързо възстановяване на баткото Hug.

# 483
Честито, Ноемврийче Simple Smile Жива и здрава да е Калина, само радости да носи!

# 484
Честито на всички щастливи майки! Малките вързопчета да носят сълзи само от гордост и щастие.  bouquet

# 485
Честито на Весето и на Ноемврийчето!!!
Да са живи и здрави Яна и Калина!!!

Хайде коя е следващата? Wink

# 486
  • София
Честита Калина на мама Ноемврийче, да расте здрава и щастлива 😀

# 487
Весе, Ноемврийче, да са ви живи и здрави принцеските  Heart Eyes Да растат мнооого щастливи, а на вас бързо възстановяване! bouquet
Как хубаво се напълни темата с бебешки новини Flutter Докато мислехме за вестителки, бебочетата тръгнаха Party

# 488
Естлар яко си стиснала кълките като гледам. Ще си дочакаш до термин Simple Smile, а се притесняваше че ще тръгне по-рано.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 489
честито на всички мамчета до сега  bouquet

при мене се получи малко кофти ситуация, че получих кръвоизлив, понеже матката ми не искаше да комтрахира след като извадиха бръмбъзъка, та ми вливаха 2 банки кръв и 4 серум, не успях и да стана от леглото първия ден, та чак на втория и не ми даваха обезболяващи а ме наляха с окситоцин за да получавам контракции и да се свие пустата му матка, но от вчера до днес имам напредък, ходя сама и само веднъж си исках обезболяващо.

малкия въшльо всички в отделението му щипят бузите, че дебели и само спи и яде, изобщо не реве това дете, ама ще му дойде времето да се чудя де да се завря като ревне. още не мога да го вдигам сама, но ми го носят и така. лек ден дами  bouquet

# 490
Днес бях на преглед, с разкритие съм вече - сант и половина, ама тъй като с толкова може да се влачиш и дни не знам сега тази вечер ли ще раждам или ще преносвам. Simple Smile За всеки случай ми обясниха какво да правя и в двата варианта. Иначе бебето е на старта, смъкнал се е добре, чука по вратата, ама трябва и да се сети да си отвори.

# 491
Естлар, стискам палци всичко да мине идеално!

Буболинче, стискай зъби още малко и като почнеш да гледаш бебока ще забравиш, че е имало боли и т.н. Лесно майка не се става, но няма нищо по-хубаво от това. Simple Smile

# 492
Майка се става супер лесно. В повечето случаи - правиш секс, след девет месеца имаш едно 8 до 12 часа раждане, след това е само едно кърмене и сменяне на памперси. Това ли му е трудното? Я гледайте малко по-оптимистично и ведро на нещата, ще ставате/станали сте майки, а не мъченици на вярата. Не казвам, че на всеки му е леко, има мнооооого тежки случаи, но ние не сме от тях, слава Богу.

# 493
аз просто давам отчет, радвам се че всичко вече мина и сме добре и двамата  Peace

# 494
Буболинче, ти не си се оплаквала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт