Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 199
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Естлар, честит син Heart Eyes bouquet

# 676
Поздравления, Естлар, да ти е жив и здрав и много да те радва!

# 677
  • София
Честито бебче, Естлар, бързо възстановяване и те чакаме да разказваш Simple Smile
И другите родили мами и те да разкажат, като имат време Simple Smile

# 678
Естлар, Диана, Ина, да са ви живи и здрави малките съкровища и първите ни ноемврийчета!! Много да ви радват и да ви слушат!! На вас бързо възстановяване!!

Момичета, време е за нова тема, ако имате идеи за заглавия, сега е момента - напомням да не са много дълги и да има ключовата дума Ноември в тях.

# 679
Честито Естлар  Hug bouquet да ви е жив и здрав малкия бонбон !!!

Време не остана , всяка ноемвийка е горда мама 😄😄😄
Изпълнени с копнеж , започна ноемврийския бебевалеж 🌸🌸

# 680
Естлар, честито и тук ! Аз знаех, че си първа ноемврийка, и така ме сърбяха ръцете да го напиша... 😈😈😈
Аз бях на тонове сутринта, всичко е наред, този път не спахме 😃 Другия понеделник ме приемат, дано всичко мине добре, че каквато съм паника... И така последна седмица, мисля  да се излежавам, а после да се разхождам на хубаво време (дано се задържи предимно слънчево). Мамите, които са родили вече нека разкажат как е минало, когато имат време, разбира се ! Чакаме си бебетата с нетърпение, моята щерка ще се появи в другата тема най-вероятно, аз нямам идеи за заглавия, но ще гласувам.

# 681
Естлар, честито ти бебешок! С пожелание за много здраве, радост и късмет! Да расте безгрижно и щастливо!!

# 682
Честито Естлар! Да е жив и здрав Симеон!

# 683
  • Варна
Честито Естлар, да ти е жив здрав бебешока, бързо възстановяване bouquet

# 684
Естлар, честит син!  Hug Да ви е жив и здрав, а на теб скорошно възстановяване!

# 685
Честит син, Естлар! Жив и здрав да е и само щастие да ви носи!  Hug

# 686
Аз една седмица преди да родя бях започнала да усещам подготвителни контракции, като се учестиха доста последните два дни, но не бяха болезнени а малко по силни. Вечерта преди да родя станаха много на често, даже си мислех че през ноща сигурно ще се роди бебето. Но заспах, като се събуждах на няколко пъти от контракции. И сутринта вече около 7ч станаха по силни и чести и се събудих и започнах да ги засичам. В 9ч. събудих мъжа ми и детето да ме закарат до болницата. Приеха ме с 2 см разкритие а контракциите си ги измервах на 3 минути. Интересното беше че като легнах да ми мерят тоновете ги засичах на 5м минути а като се изправех и ходех бяха на 2-3м. Пукнаха ми водите и малко след това бебето се роди в 11:30, както вече писах 3,450кг и 52см. Имах около 2-3 контракции на които напъвах, като слушах акушерката, но ми беше малко тегаво с напъването докато се страех да е правилно. Имам само един шев вътрешен. И тапа не видях да ми пада изобщо този път. Кръстихме бебето Тамира. Така протече, доста бързо и сравнително леко. Има няколко забавни случки около датата на раждане, но ако имам време ще пиша пак по късно.

# 687
честити бебешоци на всичкиииииии  Hug да са ви живи и здравии!!!!!

да споделя днес имахме екстремна ситуация  Mr. Green наш Галинчо цяла нощ скърца с нос и не може да диша както трябва, на сутринта отидох до един бебешки магазин и му взех аспиратор за носле с гумени малко накрайниче, връщам се и огледах хубаво дали има сополки, и да в едното носле едно сополче, нахъсана след като ми е обяснила продавачката затискам едната дупчица, стискам аспиратора, вкарвам го в другата дупчица и пускам да засмуче но не стана от първия път и така с баща му се мъчим 10 мин и накрая като го дръпна се втрещих каква цифка изкара  Joy викам си боже това аз да съм с такава цифка ще рева и ще се тръшкам сигурно  #Crazy не е кой знае колко интеренса история, но на мен като некомпетентна от към новородени бебоци ми направи огромно впечатление  Peace

# 688
Естлар, честито! Да ти е жив и здрав сина!

Диана, толкова лесно звучи! Дано всички сме с такива леки раждания!

Буболинче, аз лично смятам, че всясакви подобни неща е хубаво да се споделят, защото за тях никой не ти казва по лекциите, а ги има. Как е температурата при теб?

# 689
Буболинче, аз лично смятам, че всясакви подобни неща е хубаво да се споделят, защото за тях никой не ти казва по лекциите, а ги има. Как е температурата при теб?

ами снощи най високата беше 37,3, днес до сега 37,1 обаче пък имам кърма уж, всмисъл много малко върви, а на дясната гърда имам операция от фиброадрном и се цедя на 3 часа ама пуска две три капки и нищо ... днес напипвам бучка и е леко болезнена, страх ме е да не се получи нещо ... а се мъча с тая шибана помпа и нищо Sad

Общи условия

Активация на акаунт