Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 203
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Буболинче, аз лично смятам, че всясакви подобни неща е хубаво да се споделят, защото за тях никой не ти казва по лекциите, а ги има. Как е температурата при теб?

ами снощи най високата беше 37,3, днес до сега 37,1 обаче пък имам кърма уж, всмисъл много малко върви, а на дясната гърда имам операция от фиброадрном и се цедя на 3 часа ама пуска две три капки и нищо ... днес напипвам бучка и е леко болезнена, страх ме е да не се получи нещо ... а се мъча с тая шибана помпа и нищо Sad

Давай на ръка, по-ефективно е.

Честити бебенца ....толкова ми е радостно и емоционално.Нямам търпетие и аз вече.

# 691
Естлар,честит син!!!Да ви е жив и здрав юнака!

Диана,дано и ние имаме такова леко и бързо раждане  Simple Smile

Аз съм на края и сега си ви чакам една по една да родите и да разказвате  Simple Smile  Wink

# 692
Давай на ръка, по-ефективно е.

как става на ръка? малко съм скарана с техниките. за сега масажирам леко гърдата от бучката към зърното и налагам топли компреси ама и гледам да не травмирам мястото

# 693
Буболинче, аз предният път бая бучки си бях докарала и както Galastra е писала се оправи положението на ръка. Най-лесно беше като влезох под душа с по-толпла вода и направо и от двете страни се цедих.

# 694
аха трябва да опитам, но още не мога да мокря операцията и правя едни схеми Grinning

# 695
Буболинче, не знам дали не можеш да намериш някакво клипче. Иначе ще опитам да го опиша - хващаш гърдата с палеца и средния пръст, като палецът стои от горе на ареола (на края на ареола), а средният от долната страна на ареола. С двата пръста издърпваш гърдата към теб и после изцеждаш като движиш пръстите и гърдата напред и леко събираш пръстите. Не знам дали така се добива представа. Сега ще потърся клипче.

# 696
Буболинче, аз бих се консултирала с лекар за тая температура. А и за бучките, че наистина могат да станат проблем, ако не се вземат мерки. Аз с помпа още нямам опит, дано не е много гадно. А на гърдите знам, че може да се прави масаж, за да няма бучки и да върви млякото.

Едит: Сега виждам, че вече са писали за масажа, докато аз напиша. При това доста вещо. Simple Smile

# 697
https://www.youtube.com/watch?v=Tuhuekl-3JY
Ето клипче за цеденето на ръка.

# 698
благодаря ти много ина, аз за всеки случай в събота ще мина през кабинета на един онколог, който ме е оперирал за да се консултирам с него

# 699
Бубилинче, аз съм пълна с кисти и един финроаденом, дано нямам проблем с кърменето заради образуванията, мамолога каза, че дори ще разкарам кистите. Мисля, че няма страшно и масажите ще помогнат.

# 700
Бубилинче, аз съм пълна с кисти и един финроаденом, дано нямам проблем с кърменето заради образуванията, мамолога каза, че дори ще разкарам кистите. Мисля, че няма страшно и масажите ще помогнат.

ох дано нямаш никакви ядове  Praynig дано помогнат масажите при мене ... почна да ме наболва повече, та май утре ще намина до личната да си поговорим за тез неща ... плюс това и главата ме цепи, схванал ми се е врата, не мога си въртя главата абе лудница ...  ooooh!

# 701
Най-добре отиди при мамолог, не знам личната ти какво е специализирала, но аз им нямам доверие на тези лични лекари. Ако си имаш мамолог, посети го, ще ти обясни всичко необходимо. Дано мине скоро !

# 702
Здарейте мами,аз съм от групата на януарките,пиша ви с една молба,ако има някоя мама която ще ражда или е родила в Стара Загора в болница Иван Рилски,да ми сподели мнение и какво и е било необходимо за постъпването,решила съм там да раждам и много бих се радвала да чуя мнение от опит. Simple Smile Честито на родилите вече и леко раждане на тези на който предстои,хубава вечер на всички  bouquet

# 703
Бубулинче, не мисля че личната, мамолог или онколог ще ти помогнат. По-скоро акушерка, ама такава дето да разбира наистина от кърмене и проблеми с кърменето. Най-добре звънни на ла лече лига и помоли да дойде консултант да те види и покаже. Другата опция е националната асоциация в подкрепа на кърменето: http://lalechebg.com/ и http://www.podkrepazakarmene.com/. Не оставяй нещата така, защото могат да се получат неприятни усложнения.

# 704
  • София
Буболинче, с теб сме! Ще се справиш с тази криза. Пиши след като се свържеш с някой от консултантите. Вярвам, че ще ти помогнат Hug
Хубава вечер на всички  Party

Общи условия

Активация на акаунт