Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 782
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
Тили, явно моята туршия не ти е допаднала. А можеш ли да споделиш твоята, за разнообразие питам. Praynig

# 196
Не, Зизу. Просто нямам глутамат /май беше/ под ръка.  Peace

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 08:38 от Анонимен

# 197
Здравейте, от днес и аз започнах да тренирам с Руми с програмата за начинаещи  Peace . Нямам килограми за сваляне, целта ми е да стегна тялото след раждане, тъй като съм доооста отпусната  Embarassed . Измерих си талията, ханша и ръката, исках да попитам, горе долу след колко време тренировки е подходящо да премеря пак и да очаквам резултати ? Знам, че е индивидуално, но все пак, ориентировъчно Simple Smile

# 198
След като не целиш кой знае какви промени, може да се мериш през месец или най-добре - снимай се Simple Smile

# 199
Момичета, аз пак за съвет се включвам. Значи никога не бях спортувала никакъв спорт, септември около месец правих начинаещи, после октомври ноември и декември правих ниво две от 90ДП, сега януари започнах ниво 3  от 90ДП, днес ми е ден 19. Проблемът ми с ниво 3 са тренировките, където упражненията са по една минута, не издържам цяла минута и това е (с останалите нямам проблем).  Как е правилно да си карам така, но с много почивки, или да заменям съответната тренировка с тренировка от ниво 2, където интервалът е по къс.
 bouquet
dark_moon, аз резултати, видими с просто око имам едва сега - най-вече в ръцете и корема, вече се наблюдава и подобрение в бедрата. Търпение и постоянство му е майката.  Simple Smile

# 200
арсен, и двете са вариант - или почивай повече или просто прави по-къси интервали. Както го чувстваш Simple Smile

# 201
  • SA
Арсен, аз този проблем го решавам като интервалите ги правя нещо средно между ниво 2 и 3. Примерно ако за ниво 2 са 30 сек., а за ниво 3 - минута, аз си ги нагласям на 40 или 50 сек., в зависимост как се чувствам този ден. Но аз тренировките си ги правя с мой хронометър и не гледам видеото на Руми.

# 202
Арсен, то е ясно, че няма как да стане за една седмица, смятам, че до лятото имам време точно да вляза във форма  Grinning Аз вече шест дни правя начинаещите и виждам промяна, най вече в начина по който се чувствам, сутрин ставам по бодра и заредена с енергия  Peace При мен, проблем най вече е коремчето след раждането, но от както тренирам съвсем леко се по прибра, отдавам го на това, че премахнах вредната храна явно от нея е бил по подут ли, не знам, може и да е плацебо  Laughing Важното е, че се чувствам разкошно и смятам да не се отказвам !

# 203
Мацки, много сте отзивчиви, благодаря!  Simple Smile Значи днес - ден 19 си навих на ината и си пуснах ниво 3, с едноминутния интервал, като почивах повечко и някои от упражненията ги модифицирах в по-лесния им вариант. Накрая можех да си изцедя вода от потника и се чувствах върха  Heart Eyes.
 dark_moon, само така, няма отказване  Simple Smile. Моят корем беше зле, понеже докато се възстанови от първото раждане, забременях с второто дете и така... Но вече си го харесвам много  Simple Smile

# 204
Здравейте момичета! Запис  Peace

Миналата седмица започнах отново 90 дневното предизвикателство.
Имам 10 килца  fight аз сваляне  Laughing
Натрупах ги миналта година от стрес и сега се мотивирах да ги махна.
Събота и неделя преядох с едни памук погачи и едни домашни рогчета...  и си викам 1 февруари, понеделник- нова седмица, нов месец какво по-добро начало?
Така че започвам изграждането на нови НАВИЦИ.
Успех на всички! Hug bouquet Hug

# 205
Здравейте момичета! Запис  Peace

Миналата седмица започнах отново 90 дневното предизвикателство.
Имам 10 килца  fight аз сваляне  Laughing
Натрупах ги миналта година от стрес и сега се мотивирах да ги махна.
Събота и неделя преядох с едни памук погачи и едни домашни рогчета...  и си викам 1 февруари, понеделник- нова седмица, нов месец какво по-добро начало?
Така че започвам изграждането на нови НАВИЦИ.
Успех на всички! Hug bouquet Hug

Най-напред да пожелая успех!   Simple Smile
Като прочетох написаното,  имам едно въпросче. Ще се радвам ако някой знае да ме ориентира.
Става дума за натрупването неусетно на 6-7 килограма за около 5 месеца , след като години наред те не са се повишавали и не е променяно нищо в количество и съдържание в храненето (винаги е било без тестено, сладко, ориз и картофи) и движението. Промяната беше, че този период бе на извънреден и голям стрес.  След това, килограмите се заковаха така и не мърдат ни нагоре ни надолу. Знам, че казват, че от стрес се напълнява. Та въпросът ми е, ако този период се е що годе нормализирал, следовалтелно и хормоните на стреса са се понижили, теглото ще започне ли да се нормализира до първоначалното или трябва да се предприемат нови мерки за отърваване от тези нежелани килограми?

# 206
Здравейте всички!

Аз днес си получих режима от Руми и от утре ще го започна с налични продукти, а пък в събота ще направя едно голямо режимно пазаруване. Писах й имейл, за да ми уточни някои неща, които не разбирам напълно.

Радвам се, че ще спортуваме и похапваме заедно към целта! Simple Smile

# 207
[quote author=nikata1234 link=topic=879124.msg32466805#msg32466805 date=1454364487
Като прочетох написаното,  имам едно въпросче. Ще се радвам ако някой знае да ме ориентира.
Става дума за натрупването неусетно на 6-7 килограма за около 5 месеца , след като години наред те не са се повишавали и не е променяно нищо в количество и съдържание в храненето (винаги е било без тестено, сладко, ориз и картофи) и движението. Промяната беше, че този период бе на извънреден и голям стрес.  След това, килограмите се заковаха така и не мърдат ни нагоре ни надолу. Знам, че казват, че от стрес се напълнява. Та въпросът ми е, ако този период се е що годе нормализирал, следовалтелно и хормоните на стреса са се понижили, теглото ще започне ли да се нормализира до първоначалното или трябва да се предприемат нови мерки за отърваване от тези нежелани килограми?

Здравей,

И аз мислех, че качвам от стрес и че с времето килцата ще спаднат, но сега 3 години по-късно съм с 20+ кг над тези, с които съм свикнала и се оказа, че имам диабет, поликистозни яйчници, аритмия и хипофункция на щитовидната жлеза. Според лекарите ми всичко е започнало с хипофункцията, така че защо не пуснеш едни изследвания, за всеки случай?

# 208
[quote author=nikata1234 link=topic=879124.msg32466805#msg32466805 date=1454364487

Здравей,

И аз мислех, че качвам от стрес и че с времето килцата ще спаднат, но сега 3 години по-късно съм с 20+ кг над тези, с които съм свикнала и се оказа, че имам диабет, поликистозни яйчници, аритмия и хипофункция на щитовидната жлеза. Според лекарите ми всичко е започнало с хипофункцията, така че защо не пуснеш едни изследвания, за всеки случай?

Правила съм за последно горе долу в началото на точно този период, в които нещата промениха динамиката си и после малко по малко се качиха тези , които не искам 5-6 кг, но сега успявам да не качвам повече без да правя нищо различно. Но пък и не ги свалям де.

# 209
luciernaga, ако всичко е наред, може и да си паднат сами. Понякога така става. : )

Общи условия

Активация на акаунт