Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 783
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, аз също ви следя, мисля да започна програмата за начинаещи. Искам да ви питам, кога тренирате, тези които ходят на работа и имат малки деца, две годишни примерно?

# 211
Здравейте всички!

Имам въпрос - вие имате ли списък с допълнителни храни към режимите?
Аз получих режим, 5 хранения на ден + списък, от който си избирам още една храна или комбинация.
Страшно трудно ми е с този списък, тъкмо натъкмя храненето за деня, и се оказва, че трябва да вмъкна някъде още... Нещо... :/

# 212
Лорелай, просто добавяй тази храна към основната, за да ти е по-лесно  Peace

# 213
Само си мечтая да ми кажат "имаш още допълнителна храна". Какво те затруднява? Grinning Може да си я добавиш или към основно хранене или отделно да си я изядеш. Най-лесно и бързо е да замениш с ядки, примерно. Много яко Grinning

# 214
В интерес на истината, в момента ме притеснява, че изобщо не мога да насмогна да изям цялата храна, колкото и смешно да звучи. Но Руми каза да я ям, за да можем постепенно да намалим допълнителния списък на половина и да продължа да отслабвам.

Ден 5 е пред мен! Heart Simple Smile

Днес имам да си хапна гранола с кисело мляко, салата с риба тон и царевица и леща като основни хранения. Ами вие?

# 215
Viliianka,

Аз нямам малки деца, но работя на смени от 8 и от 12. Ако работя от 8, тренирам следобед или вечер, ако работя от 12, тренирам преди работа. Надявам се да е от полза. А събота и неделя изобщо не смятам да тренирам. Simple Smile

# 216
Здравейте!
Записвам се и аз в темата. Късно я откривам, но по-добре късно отколкото никога... Grinning
От 1ви октомври до края на 2015 година бях стриктно на режима на Руми и тренировките.
Успях да сваля повече от 10 кг и по около 8 см от ханша и бедрото. Това ми бяха килограмите за сваляне след 2 бременности една след друга и доста нездравословно хранене.
Сега съм около 60 кг, 168 см.
Чувствам се добре, внимавам с какво се храня, но истината е, че когато съм на режим ми е много по-лесно от гледна точка на храната. Няма опасност да изпусна хранене или пък да ям прекалено много или калорична храна.
lorelai91, аз имах подобна ситуация с количеството храна. Особено с едни пълнени чушки, които ми се получаваха поне 4 и отделно и салатата и то просто няма къде да се събере тази храна. И мен Руми ме посъветва да консумирам всичко от деня, за да не приспя метаболизма. Стремях се да изяждам всичко, но не винаги съм успявала.
Аз имам малки деца и започвам работа от следващия месец. Просто незная как ще стане с тренировките, защото 7.00 трябва да сме в колата и 4мата. Засега мисля да ставам рано, но дали ще мога незная. Това значи 5.30 да съм започнала да тренирам. Нещо ми се вижда невъзможно, но ще опитам. Също мисля съботите и неделите да тренирам, но пак трябва да е преди да са станали децата сутрин, ох незная. Знам само, че искам да продължа да тренирам, защото това ме кара да се чувствам добре, пък и работя седнала пред компютър, което направо ме убива.

# 217
И аз при последния режим, който си поръчах, имах допълнително храна. Даже два списъка- в зависимост от това дали съм тренирала, или не. И на мен ми идваше много това ядене, така и не успях да се приспособя. Когато реша да си се храня с режимите на Румяна, ползвам предишните два, които имам изготвени за мен си от нея.  Laughing Но като цяло, след толкова години като неин последовател,  вече определено съм придобила нужните навици и знания да се храня добре и без да гледам режими.  Wink
Отделен е въпросът, че напоследък по съвсем естествен начин минах на НВ- ВМХ.  Peace

# 218
Ден 9-ти на режим, пратих на Руми отчет.

Мерките ми не са мръднали, свалила съм 200г., доста демотивиращо.

# 219
Това не е магия. Колко имаш да сваляш?

Едит: сега те прочетох. Ти имаш и СПКЯ, нали? Това може да ти забави темпа на сваляне. Бъди търпелива. А и 9 дена наистина са доста малко.

# 220
Какво е СПКЯ?

Аз от 4 дни не съм тренирала, много ме боли китката/от носене на 9-кг. бебе/-съвети за бързо оправяне newsm78

# 221
Поликистозни яйчници.
Пази си китката, защото от личен опит знам, че продължиш ли да натоварваш травма, ще ти остане такава за цял живот. Избяхвай лицеви, планкове прави от лакти(ако правиш) докато ти мине.

# 222
leninka, не прави лицеви, а избутване на тежести от легнало положение + флайс. Да, не се натоварваш така, както при лицевите, но натоварваш почти същите мускули Simple Smile пък като мине китката, започни от планкове и после лицеви  Peace

# 223
Underneath The Rain, аз съм 90кг, мога да сваля и 20кг, мога да сваля и 30кг, и все ще е в рамките на здравословното, не съм си поставила конкретна цел. 70кг би било добре, но ми се струва далеч като цел. Именно, защото имам да свалям толкова много, си мислех, че ще се появи първата седмица ефект. Нали колкото повече имаш да сваляш... Толкова повече сваляш! Grinning

Да, знам, че СПКЯ забавя процеса, но реално аз знам за него от няколко седмици, така че още не съм събрала много инфо.

Във всеки случай и Руми ми писа днес, че не е очаквала такъв (липсващ) резултат и че ще направим някакви промени. : )

# 224
Здравейте, сигурно ще Ви задам тъп въпрос, но отскоро влизам в сайта на Руми. Бихте ли ми казали каква е цената за изготвяне на индивидуален режим, понеже намерих информация само за абониране за фитнес клуба и. Предполагам, че двете неща са различни. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт