Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 783
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Еххх... много съм разочарована момичета.
Завърших 3 седмица от 90 дневното пр., боря си калориите с myfitnesspal да са горе-долу около 1200, но нищо... Даже съм с плюсове в обиколките... супер демотивиращо
 Cry Cry Cry

# 226
Аладинка, да не би храната да ти е малко в този случай? Колко килограма си, височина, години?

s_v eто информация - http://fitnesinstruktor.com/programi-za-otslabvane/optimalno-teglo/
По-надолу пише, че режимът е 150лв.

# 227
169см,  65 кг  не са малко 1200 е минималния прием... не знам на какво се дължи... направо ми иде да се откажа

# 228
 Аладинка, ти с режим от Руми ли си? Тези 1200 калории не са ли прекалено малко...Да не би да са от въглехидрати повечето и за това да се увеличават обиколките...
На мен днес ми беше ден 36 от ниво 3, направо силици не ми останаха  Grinning.

# 229
Не съм на режим.. не мога да си го позволя. Опитвам се сама да си изготвя някакъв режим, но явно не се получава. Има ли значение, ако повече са въглехидратите?

# 230
Принципно не е добре да се прекалява с тях, но 1200 калории са си дефицит, с който би сваляла без значение дали калориите ти идват от въхлехидрати, мазнини или протеини. Я си напиши едно- две примерни менюта по дни.

# 231
И аз мисля, че с 1200 калории си се отслабва успешно, но за мен това си е чист глад...

# 232
С 1200 калории се отслабва, ако си 150см (и то тепърва започваш да тренираш)...а не 170см! Увеличи си калориите на 1500 и ги дръж така поне за две седмици! Simple Smile

# 233
Ако е гладувала преди това много време и е карала на около 1200 калории от филета и зеленчуци примерно, а сега ако прави към 1500 с по-въглехидратна храна и за това е възможно да качва. Опасявам се, че е гладувала дълго време, щом сега тренира и живее на около 1200. Аз съм много по-ниска - 155см и 52 килограма и 1200 калории са ми само ядките, за основното - яйца, месо, млечни, плодове, въобще няма да ги смятам. Тя си знае де, ако иска ще сподели какво яде. Пък най-добре да се допита до специалист.
Аз познавам човек, който не се храни по цял ден, кара на кафе и цигари, само вечер яде нещо въглехидратно, едва ли повече от 1000 калории и да ви кажа никак не е слаб, налят е в бедрата, в дупето, това е години така.
Съгласна съм с Merry.,  да увеличи калориите за известно време за да си забърза метаболизма.
Да се похваля, че вече мога да правя раменна преса и лицеви опори като хората  Simple Smile, но с пистолите все още съм много зле.

# 234
  • София
Аз от 4 дни не съм тренирала, много ме боли китката/от носене на 9-кг. бебе/-съвети за бързо оправяне newsm78
Премести бебето на другата ръка  Laughing

Подкрепям другите момичета, че трябва да се щадиш за известно време.
Аз си нараних китката миналата година на ски. Спрях тренировките за месеци наред, тъй като специално тренировките на Руми има адски много упражнения, натоварващи китките. За съжаление не ми мина напълно и си купих накитници, за да тренирам с тях. Мажа се с разни мазила чат-пат, но не съм постоянна и не виждам резултат.
Като цяло китките и глезените си ги определям като слаби звена и задължително много добре ги разгрявам преди тренировка.

# 235
  • Пловдив
Не съм на режим.. не мога да си го позволя. Опитвам се сама да си изготвя някакъв режим, но явно не се получава. Има ли значение, ако повече са въглехидратите?
Според мен наистина калориите са ти малко.Другото,което прави впечатление е,че си увеличила обиколките.Това най-вероятно се дължи на тренировките,които са дали резултат и си увеличила мускулите,но тъй като храненето не е правилно,мазнината отгоре си стои и се получава увеличение на обиколките.Защо не погледнеш нейните безплатни режими вместо да се опитваш сама да си съставиш,явно някъде грешиш?

# 236
Благодаря, момичета bouquet
Узи, няма как, и двете ползвам, но определено на дясната разчитам повече. Ще си купя и аз накитник освен Grinning

# 237
  • София
Узи, няма как, и двете ползвам, но определено на дясната разчитам повече. Ще си купя и аз накитник освен Grinning
Освен това имай предвид, че ако болката не минава и се появява при едно точно определено движение на китката, е възможно да се е появил тендовагинит. Това е сравнително чест проблем след раждане. Нещо се случва на сухожилието... оперира се и след няколко месеца си като нова.  Peace

# 238
Момичета благодаря ви за отзивчивостта и подкрепата Hug Hug bouquet

Ето какво съм записала в myfitnesspal за 2 дни:
 1 ден
закуска: бананово смути - 376
Обяд:пиле с ориз -426
Вечеря: сок морков и портокал-353
м/у храненията: пълн. гевречета-127
Общо:1282
упр:162

2 ден
закуска:банан+манго смути-352
Обяд: грейпфрут сок-289
Вечеря:пил. филе със салата и парче кашкавал-573
Общо:1214
упр:158

# 239
  • София
Aлaдинкa, мисля че в менюто ти преоблaдaвaт въглехидрaти.В режимите нa Руми се нaблягa нa протеини,изключвaт се плодовете,рядко се яде ориз,кaртофи,ядaт се много зеленчуци,никогa пържено,не се подпрaвя хрaнaтa,не се опитвa или кусвa нещичко нaбързо (товa е много ковaрно)и т.н. Зaщо не погледнеш и не си избереш еднa от нейните диети?Aз също не съм си поръчвaлa режим.Схвaнaх основните прaвилa и се стaрaя дa ги спaзвaм.Ти нaй-вероятно точно в детaйлите бъркaш.Успех от мен!Не се откaзвaй!

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 16:51 от Л_Дани

Общи условия

Активация на акаунт