Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 773
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хей  wavey!
Направих си аз ден 88 -90 минутката. Мнооооого ми дойде, нещо не е моя тип тая дълга тренировка.Накрая обаче се чувствах супер, това е едно от нещата, което обичам в спорта - усещането след тренировка, убийствено приятно ми е. Днес очаквах да не мога да ходя, но нищо, никаква мускулна треска.И сега така се получи, че в понеделник почвам Дупеманията без почивен ден.
Искам да ви питам нещо.В Дупемания има ли много упражнения за ръце, че нещо са ми слаби китките и ще е добре малко да ги щадя?Купих си и накитници, как не се бях сетила по-рано ooooh!?!

# 601
Искам да ви питам нещо.В Дупемания има ли много упражнения за ръце, че нещо са ми слаби китките и ще е добре малко да ги щадя?Купих си и накитници, как не се бях сетила по-рано ooooh!?!

Има, не е като да няма. Аз по-често имам мускулна треска на горната част, вместо на дупето Crossing Arms
Пробвала съм досега всички тренировки до шеста вкл.

# 602
  • София
Тони, благодаря! Hug

Аз макар и с неразположението в дясната си ръка започнах Дупемания вчера!Не очаквах, днес се събудих с мускулна треска, която усещам най-силно в прасците.
Установих и че джъмбовския ластик не става.Ще се купува нов,този ми е доста лесен.При първото мини доста време ми трябваше да стигна до фаза "отказ", даже май и не стигнах съвсем до отказ, а просто до умора.

# 603
Птиче, кака, давай да се стягаме  Hug
Нищо няма да кажа за ядене, да не се урочасам ...  Blush  Laughing

Да те цитирам от другата:
Отчет: Тренировка 6 / Дупемания

И аз така  Mr. Green Всички помнят нападите в нея, а аз се зоря на супермена  ooooh! Направо ми взима силиците  Crossing Arms

# 604
  • тук и там
На мен пирамидите са ми досадни обаче.Не ме зори толкова бройката,но предпочитам да въртя упражненията от колкото това броене.Предпочитам да направя  4х 15 напада от колкото пирамида ..Чудя се дали може така  newsm78

# 605
На мен пирамидите са ми досадни обаче.Не ме зори толкова бройката,но предпочитам да въртя упражненията от колкото това броене.Предпочитам да направя  4х 15 напада от колкото пирамида ..Чудя се дали може така  newsm78

Е сигурно може, ама се променя метода и вероятно резултата Wink

Мен пък пирамидите много ме кефят, особено към края  Mr. Green Mr. Green

# 606
Пирамида и Руми в едно изречение ми звучи страшно вече. Grinning Много са брутални. Grinning Ама това не би ме накарало да ги променям. Дразня се и аз да ги броя, ама тя нали ги брои. Grinning Ако не ми се занимава, следвам с нея. А понякога съм по-бърза и си ги броя. То пък не е такава болка за умиране. Simple Smile
Аз следвах 8-седмичния календар, ама след 4 дни почивка от Дупемания реших да продължа с 12-седмичния. Няма за къде да бързам. Та днес бях на тренировка 5, утре 6, после 7 и т.н. май 5-та седмица, не съм сигурна как беше.

# 607
  • тук и там
Аз съм на 12 седмичния-утре ми е ден за кардиото за раздвижване,после 7 и 8 за първи път.Чудя им се на пирамидите-да си ги правя аз както реша или по метода на Руми-в смисъл,не знам метода или бройката са по-важни.Птиците,на мен пък последните са ми най-досадни-мина ли 6 и надолу ми се струва само губене на време да ги правя.Аз не съм със темпото на Руми,и като взема да си ги броя и все до 10 докарвам по навик.Но аз правя и второ ниво,в смисъл-че мога да докарам до 10 без да издъхна.Лицевите са друга работа,но даже и тях предпочитам на няколко серии от колкото това броене. Peace

# 608
  • София
Тони, и аз като теб до сега карах с ластика от Джъмбо, обаче вече си купих нов, мегааа труден  Mr. Green Супер, супер съм доволна! Нямам търпение да го сефтосам, да видя как ще ми се отрази  Mr. Green

Кайсия, с теб се движим еднакво значи. Щом ти е лесно да правиш пирамидите на 2ро ниво, защо не минеш на 3-то, поне на тях? Безсмислено е само да ръкомахаш с краха. Опитай пирамида с ластик, аз съм пристрастена към тях.
Метода е важен, защото това са т.нар. са супер серии. Работи се един и същ мускул без почивка, с различни упражнения. Уникално удоволствие за мен  Heart Eyes
А 6-та мисля че ми е любимата тренировка, заради пирамидан.та в началото, мнооого яка за моето глутеусче  Heart Eyes Непременно ще я пробвам с новия ластик, да видя какво изпитва Руми  Mr. Green

А тъй Птиче  Hug Така те искам!  Hug

# 609
  • тук и там
Моят ластик не става за съжаление.От Декатлон го взех-15 килограма уж,но нещо не работя със него както трябва.Тънък е и не е удобен,да не говорим че съм го  увила два пъти и съм го вързала защото е супер дълъг.След един месец се прибирам в БГ и мисля да си взема от Руми. Peace

# 610
Аз следвам 8 седмичния календар, но се чудя дали да не мина на 12-седмичния, че като свърши ко ще правя Simple Smile Друга програма сигурно няма скоро си купя. Може да почна след това Кросфита или пък 90-дневното ниво 3. Как може да ги определите- като по-трудни или по-лесни от Дупеманията? Като ви чета май няма се справя с фит30.

Някой може ли да ми каже как мога да си направя файла с календара на дупеманията черно бял? принтирала съм си го, но светлия шрифт(мини-тата) хич не се чете и в допълнение с това, че е ситен не мога разбера какво да правя

# 611
иванита, аз съм правила 90ДП и сега правя Дупемания - стигнала съм до тренировка 6, в 90ДП упражненията като обем са повече според мен и за сега на мен Дупемания ми се струва по лека от 90ДП.
Снощи правих тренировка 6 и мини 6, пирамидата с лицевите опори ме озори много и почивах, с нападите се справих добре, а очаквах обратно - нападите да ме затруднят, а с лицевите да се справя. Но мускулна треска на дупето нямам, не съм и имала.

# 612
Такова чудо да нямаш МТ от трен 6 и мини 6 не може да съществува, според мен. Нещо не правите, както трябва. Тц!  Naughty И при това до сега да си нямалa изобщо МТ... ами сори, ама не е възможно. Grinning Аз след трен 6 и мини 6 не можех да си седна на гъзЪ 2-3 дни (при положение, че я правех за втори път! От първия път пак имах МТ и не бях правила мини, а Д-то ми не е нетренирано все пак), такава МТ имах, че...  #Crazy

# 613
Такова чудо да нямаш МТ от трен 6 и мини 6 не може да съществува, според мен.
Peace
Аз съм вчерашна след 6 и днес сядам на една страна  Mr. Green Mr. Green

Аз следвах 8-седмичния календар, ама след 4 дни почивка от Дупемания реших да продължа с 12-седмичния. Няма за къде да бързам.

И аз започнах с идеята за 8 седмичния, защото не обичам много да повтарям една и съща тренировка. После бързо си промених мнението за 12 седмичния, защото много ме кефи тая програма  Heart Eyes А сега дори си мисля, дали да не мина на 16 седмичния, но вместо много почивки да вкарвам кардио, че гъзината хубу ша стане дупе  Mr. Green Mr. Green ама сланината отгоре ще му пречи да блесне в пълната си прелест  4470

Аз имам 2 ластика - къс и много труден и широк, нормално труден и по-дълъг (бях го купила отдавна, по грешка от спортсдирект  Grinning ) - никакви оплаквания нямам, МТ ми докарват редовно  Crazy

А тъй Птиче  Hug Така те искам!  Hug
Hug Blush

Руми ще е при Гала днес, който има нерви да гледа да каже струва ли си Simple Smile Че аз към Гала и д-р Папазова имам алергия  Tired

# 614
  • Пловдив
И аз се завърнах тази седмица към Дупемания-та,след дълга празнична почивка и вече изоставам с доста.Другата седмица ще започна 4-та седмица от програмата,а трябваше да съм на 5-та.Вчера тренирах за първи път след празниците и днес съм с МТ.

Общи условия

Активация на акаунт