Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 784
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Касия, помня те, добре завърнала се  bouquet и честито пораснало вече бебе  bouquet
Успех с режими и тренировки!
Относно Фит 30, мисля, че преди да я закупиш е по-добре да си правиш от безплатните, например 90 дневното предизвикателство, седмичните тренировки, евентуално Румфит (която е кросфит програма). Не са по-различни от Фит 30, единствената разлика е, че в последната тренировките за разделени на горна и долна част.

# 256
  • тук и там
Благодаря,Вивиан! HugЩе разгледам 90-дневното предизвикателство,там редуват ли се тренировките или е за всеки ден различна? Аз сега съм си написала на един лист тренировките-кое след кое упражнение следва,защото ми е трудно да следвам темпото на Руми.Не съм минала на ниво супер-напреднали  все още,но правя допълнително и изометрични към всяка тренировка. От интервалната аеробна(50/10 подскоци) докарвам до 10-тата минута обаче-за това не знам дали съм готова за крос-фит и по-тежките тренировки.Кратките интервали не са проблем-20/10 ,но по-дългите са ми проблем. newsm78

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 11:00 от Kaisia

# 257
Страхотна програма Hug
Обожавам я

# 258
  • тук и там
Страхотна програма Hug
Обожавам я
Този коментар за коя програма се отнася всъщност,за 90-дневното предизвикателство ли?

# 259
Много е приятно тук като пишат повече хора... bouquet bouquet
Kaisia, не се редуват тренировките, за всеки ден си има тренировка, като в някои от дните повтаряме тренировки от минали дни.
На мен много си ми харесва 90ДП, имам голям напредък - просто има неща, които беше асурд да успея да ги направя преди 3 месеца да кажем, а корема как се оформя, точно него си мислех, че никога няма да оформя, а то точно той се повлиява най-добре от тренировките, за това пък бедрата като, че ли си стоят така. И аз си разписвам тренировките на лист...някак по бързо се ориентира човек за следващото упражнение.
Вчера ми беше ден 40. След Бърпи лудостта, бях много щастлива, понеже успях да я направя цялата, докато същият ден на ниво 2 - преди месеци я пробвах, но издъхнах тотално на 4-5 минута.

# 260
Ами махай ги, напълно излишни са. Яж си месо и мазнини вместо тях, без друго вторите са толкова ограничени в режимите на румяна, че...

Искам да дам шанс на този режим, минали са само 2 седмици, а му възлагах големи надежди. Ако продължава да няма резултат ще знам, че начинът е да пробвам ВМ. Мисля, че само това не съм пробвала. Правила съм НВХ, но без ВМ.

# 261
Мога да се похваля, че са се раздвижили нещата.
Днес ми е ден 15 от режима, резултатът е -2кг. Simple Smile
По повода ще правя чия палачинки, днес с любимия имаме годишнина.

Хубав уикенд на всички! Simple Smile

# 262
Привет, не съм виждала да споделяте тази рецепта, затова аз ще го направя. Flutter
Който не я е пробвал, да побърза, Страхотна ееее   Heart Eyes http://fitnesinstruktor.com/orehovki-bez-brashno-i-biala-zahar/#more-12101   chef

# 263
  • София
Здравейте момичета.
Днес разгледах сайта на Руми и вниманието ми привлече "Протеиновата диета"
Има ли някоя от вас, която я е правила? Интересно ми е колко горе-долу си сваля с нея за 1 седмица, тъй като четох, че Руми я води доста ударна

# 264
Вяра - Н, с приятеля ми лятото правихме повече от месец протеинова диета. Той свали 8кг, аз не свалих нищо. Това може да ти подейства като ориентир. Simple Smile

# 265
  • София
Здравейте момичета.
Днес разгледах сайта на Руми и вниманието ми привлече "Протеиновата диета"
Има ли някоя от вас, която я е правила? Интересно ми е колко горе-долу си сваля с нея за 1 седмица, тъй като четох, че Руми я води доста ударна
Аз я правих. С нея свалих последните 7 кг. след втората ми бременност. Но не ги свалях бързо, не мога да кажа по колко на седмица, тъй като имаше седмици и без минуси, може би около 0,5 - 1 кг на две седмици. Но броях и калории, както и разбира се спортувам.
При протеиновия режим почти няма глад, а имаш достатъчно енергия за спорт, но трябва упорист, както при всяко нещо всъщност.

# 266
Ще търся и ще подхвана нещо и аз  bouquet bouquet bouquet

# 267
  • София
Благодаря за отговорите момичета  bouquet

Аз започнах да ходя на фитнес 4 пъти седмично и се надявам, че ако комбинирам тренировките с белтъчен режим резултата ще е по-бърз и по-добър

Имам и още едно питане - вие стриктно ле я спазвахте - през 2 часа ли се хранехте? И правехте ли си по някой свободен ден през определено време?
Аз мисля да се храня, когато съм гладна и се чудя дали би подействаха в този вариант

# 268
а този режим, предполагам е платена, каква е цената, нещо не се ориентирам bouquet

# 269
  • София
arino, в сайта на Руми Илиева има достъпни  безплатни за всички режими на хранене. / http://fitnesinstruktor.com/koia-dieta/ / Плаща се, когато искаш да ти изготвят лично за теб хранителен режим с храните, които обичаш.

Вяра - Н, не е нужно да се храниш 8 пъти на ден. Старай се, но колкото успееш, толкова спазвай.Аз така и не успях да се храня толкова често. Задължително гледай да имаш три основни хранения, а ако успееш да вмъкнеш и закуска между тях ще е много добре, с цел засилване на метаболизма. Бих ти препоръчала да не правиш почивни дни поне две седмици, аз лично не почивах близо 2 месеца.В един момент обаче се получава застой в свалянето и почивката е належаща, тя отново се прави с цел засилване и задействане на метаболизма, а след нея веднага започваш отново да сваляш килограми.
Не знам, до колко бързо се смята, че действа този режим, все пак това не е диета с бързи резултати, но ти гарантирам,че се сваля трайно, качествено, без йо-йо и т.н. Четири пъти фитнес в седмицата е много добре и смятам, че ще постигнеш целта си. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт