Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 321

• 36 255
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Дааааа. Новина от приятел. Ще стане белни. Представи си, ако обявят мястото на срещата какво ще стане - среща или митинг. Направо ме разсмя сабах, сабах.... Ще видим, ще стане.....

# 631

Чакаме новини, по телефона..

# 632
  • Пловдив

Натоварен график се оказва да има за м. ноември Енгин.

# 633
Привет. Simple Smile

Взех да обърквам датите.Но приемам ноември месец, като много вълнуващ..

И аз така,Хармония Hug Вече се обърках с датите на наградите, а и нямаме инфо,че Енгин ще присъства със сигурност.Знам само,че Emmys са на 23.11... и нашето момче трябва да е в Ню Йорк.
Марианка Hug благодаря за тази чудесна новина,че срещата ще е на 11.11,значи тогава би трябвало да го видим,вече очаквам този ден с нетърпение!!! Но до тогава има цели 10 дни и да се надяваме,че и през тях ще имаме някоя снимчица Heart Eyes Както каза Хармония,този месец ще е много вълнуващ за нас Simple Smile

Скрит текст:

Чакаме си подред датите. Алпер си изпълнява обещанияга. В момента уточняват и мястото на срещата.

Скрит текст:

На гостите им се приспа.

Интересно инфо. Simple Smile Рибата още в морето, но ние вече сложихме тигана? Simple Smile)) В групата, в която Алпер публикува тегленето на жребия https://www.facebook.com/groups/484064108419033/, обсъждане за дати и срещи не е имало. Не знам къде и на кого е дал обещание за среща от 45 минути на 11-11-2015,  Rolling Eyes но админът на групата, Енгинист Махта заяви твърдо: The date is not confirmed yet dear Who said that? Alper don't tell us yet --- Датата още не е уточнена, скъпа. Кой казва това? Алпер все още нищо не ни е казал. (преводът е мой, не на гугъл) Simple Smile))
"Новина от приятел: Срещата на Енгин с 10-те избрани от групата "Хайде, присъединете се към нас", ще е на 11.11.2015. Ще трае 45 минути."
Ама всъщност откъде дойде тази новина? Аз доколкото разбирам английски, Алпер не е казал все още дори на самата група...Възможно ли е админката Енгинист Махта да не е осведомена?

# 634
 Здравейте Енгинки!  Simple Smile А какво ще кажете за този поглед? Аз съм без думи #Crazy

Надявам се днес да има сигурна информация за срещата,но наистина,ако много хора знаят къде и кога е,няма да са 10 човека, а 100.
Приятен ден на всички newsm51

# 635

Цитат
Натоварен график се оказва да има за м. ноември Енгин.
По коя ли точка от графика, работи днес. newsm78
Дано някой фен разбере, случайно.

Cataleya_23,  wavey

# 636

"Новина от приятел: Срещата на Енгин с 10-те избрани от групата "Хайде, присъединете се към нас", ще е на 11.11.2015. Ще трае 45 минути."
Ама всъщност откъде дойде тази новина? Аз доколкото разбирам английски, Алпер не е казал все още дори на самата група...Възможно ли е админката Енгинист Махта да не е осведомена?
Embarassed Енгинист Махта е добре осведомена. Въпросът е в това, че в групата "Haydi gel!" последните обсъждания са от 29-и октомври, когато беше изтеглен жребия. Даването на информация за други обещания е или лъжа, или представяне на конфиденциална уговорка, която умишлено не е подадена на всеослушание. И в двата случая е... не особено почтено.

# 637
  • Пловдив

Всичко е възможно. С надежда....

# 638

Аз си очаквам нетърпеливо датите през ноември, но те, нямат особено значение за мен.
Предполагам, че са важни за хората, които са избрани, и които ще отидат с надеждата да зърнат ЕА. Thinking

# 639

Embarassed Енгинист Махта е добре осведомена. Въпросът е в това, че в групата "Haydi gel!" последните обсъждания са от 29-и октомври, когато беше изтеглен жребия. Даването на информация за други обещания е или лъжа, или представяне на конфиденциална уговорка, която умишлено не е подадена на всеослушание. И в двата случая е... не особено почтено.
newsm51
Аз затова уважавам универсалките и винаги при тях търся достоверна информация. По този въпрос при тях няма нищо все още. Когато го публикуват, ще знам със сигурност...

# 640

newsm51
Аз затова уважавам универсалките и винаги при тях търся достоверна информация. По този въпрос при тях няма нищо все още. Когато го публикуват, ще знам със сигурност...

Каквото и да предвиждат инициаторите на благотворителната кампания от името на феновете на Енгин, ще го оповестят след като приключи.

# 641
  • Пловдив

И аз се надявам, естествено след като публикуват видео от срещата, да станем съпричастни на срещата на момичетата с Енгин.

# 642
Ще станем,както сме ставали и друг път...и то скоро.Марианка,благодаря ти,че постоянно търсиш информация и я споделяш с нас... newsm51

# 643
  • Пловдив
Ще станем,както сме ставали и друг път...и то скоро.Марианка,благодаря ти,че постоянно търсиш информация и я споделяш с нас... newsm51

Да има новини само. С такива помощници не е трудно.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 644

Да се разходим с Тек и Ейлюл.

Общи условия

Активация на акаунт