Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 321

• 36 259
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
Новина от приятел: Срещата на Енгин с 10-те избрани от групата "Хайде, присъединете се към нас", ще е на 11.11.2015. Ще трае 45 минути.
smile3525
Взех да обърквам датите.Но приемам ноември месец, като много вълнуващ..

Марта_49,  bouquet за подходящото клипче.

# 616
  • Пловдив

Харесвам сполучливите колажи.

# 617

Много интересно сложих надписа върху черно-бялата снимка и той се промени.

# 618

Керим за разнообразие.
Марта_49,  newsm10

# 619

Момичета  Two Hearts с тези щастливи усмивки ви пожелавам лека и спокойна нощ !
Сънувайте нещо красиво !

Скрит текст:

# 620
  • Пловдив

Днес и Булут за разнообразие.

# 621

И аз така,Хармония Hug Вече се обърках с датите на наградите, а и нямаме инфо,че Енгин ще присъства със сигурност.Знам само,че Emmys са на 23.11... и нашето момче трябва да е в Ню Йорк.
Марианка Hug благодаря за тази чудесна новина,че срещата ще е на 11.11,значи тогава би трябвало да го видим,вече очаквам този ден с нетърпение!!! Но до тогава има цели 10 дни и да се надяваме,че и през тях ще имаме някоя снимчица Heart Eyes Както каза Хармония,този месец ще е много вълнуващ за нас Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 23:53 от Cataleya_23

# 622

И усмивката на Йомер...

# 623
  • Пловдив

И аз така,Хармония Hug Вече се обърках с датите на наградите, а и нямаме инфо,че Енгин ще присъства със сигурност.Знам само,че Emmys са на 23.11... и нашето момче трябва да е в Ню Йорк.
Марианка Hug благодаря за тази чудесна новина,че срещата ще е на 11.11,значи тогава би трябвало да го видим,вече очаквам този ден с нетърпение!!! Но до тогава има цели 10 дни и да се надяваме,че и през тях ще имаме някоя снимчица Heart Eyes Както каза Хармония,този месец ще е много вълнуващ за нас Simple Smile

Чакаме си подред датите. Алпер си изпълнява обещанияга. В момента уточняват и мястото на срещата.

На гостите им се приспа.

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 00:22 от mariana51

# 624

Време е. smile3524

# 625

Добро утро момичета  Two Hearts

Навлязохме вече и в месец ноември - месецът пълен с очаквания. Сто на сто ще са вълнуващи преживявания - особено при номинациите за EMMY. Вярвам, че както и от Сеул ще има видео или поне снимки.
И както казах, че всяка сутрин ще изпращам своята позитивна мисъл и енергия към Енгин с пожеланието ми за троен успех - започнах от вчера.

Engin Akyurek Good luck

Успешна нова работна седмица !
Скрит текст:

# 626
# 627
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Успешен ден от Йомер, Керим и мен.

# 628
Здравейте,

Да видим днес, какви новини ще има...

Лек и приятен ден.

# 629
Привет. Simple Smile

Скрит текст:

Чакаме си подред датите. Алпер си изпълнява обещанияга. В момента уточняват и мястото на срещата.

Скрит текст:

На гостите им се приспа.

Интересно инфо. Simple Smile Рибата още в морето, но ние вече сложихме тигана? Simple Smile)) В групата, в която Алпер публикува тегленето на жребия https://www.facebook.com/groups/484064108419033/, обсъждане за дати и срещи не е имало. Не знам къде и на кого е дал обещание за среща от 45 минути на 11-11-2015,  Rolling Eyes но админът на групата, Енгинист Махта заяви твърдо: The date is not confirmed yet dear Who said that? Alper don't tell us yet --- Датата още не е уточнена, скъпа. Кой казва това? Алпер все още нищо не ни е казал. (преводът е мой, не на гугъл) Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт