Любители на Котки Тема 99

• 36 757
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
Наистина е странно това, което питаш.
Благодаря.
НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН!!!

# 211
Да, никой не се е родил научен, не е нужно да викаш. Но в случая ми се струва, че не е до научаване, а до логика. Просто въпросите ми бяха странни, надявам се съм успяла да ти отговоря на това, което те интересуваше.  Peace

# 212
Не беше много убедителна. Съжалявам, но ще потърся информация от друг източник. Лека нощ! Grinning

# 213
  • Варна
Изчетох ви Simple Smile Два дни командировка, Късметка беше сама и сега е голямата лигавня Simple Smile

# 214
Голям майтап. Би било добре да потърсиш няколко други източника.
Иронията настрана, поне да се беше извинила за викането, което не е особено вежливо.

Нещо за разведряване:

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 01:13 от Епона

# 215
  • Варна
Аз не разбрах де е драмата, ма то щото много ми дойде пътя май  Laughing

# 216
Не се издържа вече! Мърти си мисли, че нашата спалня е всъщност неговата спалня и той, ей така между другото ни е приютил! Спи между мен и "баща си" и така ни избутва, че въпреки огромното легло, което имаме, тази нощ паднах от спалнята, а Мъртока използва момента да покаже, че е по-разтеглив и дълъг от Икарус!
През деня бута голямото дете от стола му, докато учи, а ако го свали на земята- детето котката  Sunglasses, четирикракото скача върху учебниците му. И това е напълно целенасочена атака, защото Мърти е единствената котка, която не се качва никъде другаде освен върху гардероба, където спи в редките моменти, когато е сам.
На всичкото отгоре не ни дава да се храним. Така да се каже, той е отвратен от човешката храна и понеже не проси, докато ние вечеряме, държи да продължи да бъде център на внимание и иска да играе. Което значи силни и пронизителни призиви звучащи като "Мамаоооу, мамооооууу!". Не, бе не ми вика "мамо" само така си мяучи, но често питам децата кой от тримата всъщност ме търси.

Олекна ми.

Ето я гадината:

На всичкото отгоре според шестгодишното ми дете към Мъртока трябва да сме особено внимателни, защото бил осиновен и не трябвало да му го казваме директно. Това последното по повод разговори за осиновено дете от приятели, което му е наборче.

# 217
Здравейте котешки мами,
аз не пиша, въпреки че редовно ви чета, но сега просто не се сдържах - смея се на глас на написаното от Касита. Да ти е жив и здрав Мъртока и да му отстъпите спалнята на момчето, какво се стискате  Hug

# 218
Каси,  hahaha  Joy
Моичките са същите, Бъги си вика Мамаааау, само Морис от време на време слага и едно "Р" за разкош и звучи като Мраооумрааааау, хаха  Mr. Green

# 219
Каси, страхотно си го написала, смехория! Но наистина, какво се стискате, освобождавайте му леглото на детето!
На мен едната ми мяука с "мамаууу", другата не.  Peace

# 220
Искам да ви покажа Морис къде лежи... Според мен тотално е откачил! Отваряйте на своя отговорност! Не е за хора със слаби сърца, хахаха
http://prikachi.com/images/546/8431546w.jpg

# 221
На всичкото отгоре според шестгодишното ми дете към Мъртока трябва да сме особено внимателни, защото бил осиновен и не трябвало да му го казваме директно.
Joy Joy Joy Колко е внимателно детето само към чувствата на Мъро Heart Eyes
Есме, смея се с глас на снимката Mr. Green

# 222
Хаха, Морис как е забил глава и къде  Laughing

Развеселиха ме Мърто и Морис  Hug

# 223
Бих искала само да уточня, че не, не е припаднал, хахаха Joy

# 224
Бих искала само да уточня, че не, не е припаднал, хахаха Joy

hahaha Joy Супер е снимката.

Мъжът ми не е фен на Мъртока, уж, де, камо ли иска втора котка. Вчера обаче видял в един двор дългокосместо бебе на около четири-пет месеца и искал да го хване. "Защо, бе, мъжо?"- питам аз- "Кажи ми, защо ти е?". Отговорът: виж как добре се разбират двете деца, и на кучето му трябва някой.  Mr. Green
Той нарича Мъртока "кучето", защото имал поведение на такова.

Общи условия

Активация на акаунт