Любители на Котки Тема 99

• 36 834
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, в понеделник наш котьо ще го кастрираме и синът ми (на 16 е) трябва да го прибере от доктора. Кажете какво да очакваме и трябва ли нещо по-специално да се прави като си го прибере вкъщи. Ще са сами час два. Трябва ли да му приготвим специално място за спане? Сега спи на спалнята или на компютърния стол.

Постелете нещо меко и лесно за пране на земята. От упойката на няколко пъти ще се събужда и ще тръгва, а в следващия момент ще пада и заспива. Затова не трябва да е на легло/стол, защото може да се нарани. Освен това често се изпускат и е добре постелката да е лесна за пране. А ако е все още заспал, непременно трябва да е добре завит и на топло, защото им спада телесната температура. Известно време не трябва да яде и пие, за да не се задави. Предполагам, че сте предупредени, че 12 часа преди операцията се спира храната, а по някое време - и водата.

# 91
dani1712, Hug

ЕпонаHug

Благодарско за указанията, много сте добрички. Само не разбрах как да постна снимката директно, без линк, май имаше и такава опция. Следващия път ще опитам.
Иначе да, коремче си имаме, ама аз съм имала някога котки и не си спомням такива коремчета при тях. Това да не е екстра на британките? Все едно е раждала. Ходи и го люлее, люлее  Joy Joy Joy

# 92
  • София
Благодаря Hug Ще питам в кабинета дали могат да го позадържът малко повече, та да успея и аз да се прибера, но и сина ще се справи. С ваша помощ bouquet

# 93
Котките сънуват ли?  Сънуват нали?

Сега, в момента, за първи път виждам Китанка да мърда устни, да потрепва  с мустачки и да бълнува нещо докато спи. Мн е зловеща. Май беше кошмар. Laughing

Нямам нови снимки, с които да платя данък, затова ще ви кача две снимки от преди 1 месец. Кити си играеше с една плюшена играчка и исках да я снимам. Светкавицата не светна и се получиха 2 много интересни силуета.  Simple Smile

# 94
Ice Queen,
Сънуват котките, и то много. Тичат, мяукат и примляскват насън. Също като хората и те имат подсъзнание и емоции.
Кити каква порода е, доста едра ми се вижда на снимките. Хубави снимки са станали.

# 95
Няма порода. На около 10 месеца е. Дебела ли ти се вижда? Аз като една загрижена майчица мисля, че "детето" ми е слабо!  Laughing Преди месец я измерих - беше около 3.5кг.

п.с. Будна е. Сега ще я премеря колко тежи.  Twisted Evil
Готово. Малко над 3.5кг е.

# 96
Ice Queen ,
Не е дебела, а ми се вижда "висока". Което си е много хубаво, всъщност. Пълни ти прегръдкта. И Мишел е около 3 кг и нещо, но ми се струва по-дребна, за това попитах така. Не се притеснявай.
Лекинка!

# 97
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Котките сънуват ли?  Сънуват нали?
Скрит текст:
Сега, в момента, за първи път виждам Китанка да мърда устни, да потрепва  с мустачки и да бълнува нещо докато спи. Мн е зловеща. Май беше кошмар. Laughing

Нямам нови снимки, с които да платя данък, затова ще ви кача две снимки от преди 1 месец. Кити си играеше с една плюшена играчка и исках да я снимам. Светкавицата не светна и се получиха 2 много интересни силуета.  Simple Smile

Кадрите са уникални!  Heart Eyes Като от детска приказка са. Браво!  Peace
Не знам дали сънуват, но похъркват. Laughing

# 98
# 99
Относно времето след кастрация: нашия ветеринар ми каза, че не бива да е на много топло, за да не прокървят шевовете. Достатъчно е да е в стая, където няма течение. Картинката, докато излизат от упойка не е много приятна - боли ги при движение, влачат крачета, не могат да се изправят, моята се качваше сама на леглото въпреки болката, оставях я да си прецени къде ще се чувства най-добре.... дано синът да се справи, просто го подготви, че не е приятна гледка.

# 100
# 101
  • София
Ice Queen, нашата си сънува редовно. Пъшка, похръква, мърда с муцунката, а понякога и с лапички.
А снимките на Кити са станали жестоки! Simple Smile

Таня, показвай, показвай черни котки! Някой ден ще имам! Влюбена съм в тях! Grinning

Морска вълничка, Мишел е разкошница! А полюшването на коремчетата май е запазена марка на британките. И ние си люшкаме гордо едно такова  Thinking

addicted2U, има и други запазени дивани  Laughing
Между другото, явно котките си имат някакви техни си специални предпочитания. Кара на нашия диван оставя следи само, ако се е разбесняла и търчи като луда. Т.е. не нарочно. Докато кухненските ни столове я привличат (от много подобна кожа са), и там гледа да издебне удобен случай, за да ги пробва целенасочено  newsm78 Та са понадупчени доста...

# 102
  • София
А и Мъро имаше висящо коремче. Сега се е стопило.  Sad Не знам от какво се получава, но съм виждала и при тигри в зоологическа градина. И далеч не е от пълнота. Просто при някои котки кожата на корема е висяща и лесно се пълни.  Laughing

Тинтири-минтири, щом те кефят черни котки, да ти пусна едно старо албумче.

# 103
addicted2U, има и други запазени дивани  Laughing
Забелязах аз Laughing

# 104
  • София
Аз пак да попитам за съвети за отказване от Роял Канин?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт