Има ли дрескод за учителите?

• 41 179
  • 526
  •   1
Отговори
# 60
Обществото предявява много по големи изисквания към облеклото на учителите отколкото към други специалисти. Невербално дрехите характеризират учителя. Както са казали хората "По дрехите посрещат - по ума изпращат". Младежкото облекло по - добре се възприема сред учениците. Следването на модните тенденции и нещо, което прави впечатление (напр. чистотата на дрехите), съчетаването на дрехите с възрастта и фигурата наистина създават положителна визия на учителя. За да избегне конфузни ситуации е хубаво учителят да се поглежда в огледалото всеки път преди да влезе в час. Училищните униформи вече ги няма, но сега се сблъскваме с какви ли не шарании и контраст в облеклото на деца от богати семейства, и тези с по - скромни възможности. В заключение мога да кажа, че естетиката в облеклото на учители и ученици може да направи училището едно по добро място за учене и междуличностно общуване.

# 61
Какво лошо има да се облича модерно и в съответствие с тялото си. Важното е, учителят да има самочувствие и да си разбира материята. И други неща има важни де, не мога да ги изпиша в един пост. Аз предпочитам учителка, която си показва хубавите крака, отколкото учителка, която е безхаберна към външността си и само да е чиста и сресана е достатъчно. Силните индивиди, които показват характер и стил, са добър пример за децата. Да не говорим, че 100 човека, 101 мнения, кое е прилично и неприлично. Освен ако не се наложи конкретна униформа, няма начин да се дефинира "прилично облекло".

# 62
в училището на моето дете всички изглеждат нормално, но в детската гради имаше една госпожа с огромен бюст и лятото ходеше с къси дънкови панталонки и прилепнала тениска. Беше като секс бомба. Не ми пречи. децата я обичаха и тя не им се караше. Моят син е доста проблемен и винаги го вземах със страх да не ме започне госпожата, но когато нашите учителки ги заместваше секси госпожата, сутрин като и го оставях и му казвах : да слушаш, тя ми отвръщаше: то си слуша детето. И отивах спокойна на работа. Така ми се искаше тя да е целогодишно и да не ми трови живота като другите - облечени по дрес кода. Ама не, беше само за по месец лятото.
А и мъжът ми обича да взима детето от градина за да погледне бюста на госпожата.

# 63
в училището на моето дете всички изглеждат нормално, но в детската гради имаше една госпожа с огромен бюст и лятото ходеше с къси дънкови панталонки и прилепнала тениска. Беше като секс бомба.

А и мъжът ми обича да взима детето от градина за да погледне бюста на госпожата.

Очи пълни, ръце-празни... Simple Smile

# 64
Според мен както е казано "всичко е до време" . Човек, трябва да се облича според възрастта и телосложението си. На никой няма да му направи лошо впечатление една учителка на 30-35 с хубаво тяло готина рокля до коляно или пола и прилепнала риза, от колкото 50 годишна с прилепнала рокля. Просто стои различно ако и последната да е с хубаво тяло. Виждала съм дрехи на жени, които просто не са за тях, а съм виждала и добре изглеждащи с подходящо облекло и на 50. Давам за пример отново учителката от яслата, която е на около 55 години, а носи дрехи за 18-20 годишно момиче, резултата е умопомрачителен. Но всеки с разбиранията си

# 65
  • София
Какво лошо има да се облича модерно и в съответствие с тялото си. Важното е, учителят да има самочувствие и да си разбира материята. И други неща има важни де, не мога да ги изпиша в един пост. Аз предпочитам учителка, която си показва хубавите крака, отколкото учителка, която е безхаберна към външността си и само да е чиста и сресана е достатъчно. Силните индивиди, които показват характер и стил, са добър пример за децата. Да не говорим, че 100 човека, 101 мнения, кое е прилично и неприлично. Освен ако не се наложи конкретна униформа, няма начин да се дефинира "прилично облекло".
И аз пред някоя повлекана предпочитам учителка със самочувствие, която си показва хубавите крака. Трябва обаче да има и граници - щото съм виждала и такива, които са с толкова къси полички, че освен крака, показват и други телесни части.

Eyes, сериозно ли на никой няма да му направи впечатление  Laughing Та нали онази хубава млада учителка, която се беше облякла с по-официална рокля за първия учебен ден обиколи всички медии. Коментарите валяха цял месец после - включително и тук даже имаше тема в която я разнищихме от-до.

# 66
  • София
И аз пред някоя повлекана предпочитам учителка със самочувствие, която си показва хубавите крака. Трябва обаче да има и граници - щото съм виждала и такива, които са с толкова къси полички, че освен крака, показват и други телесни части.
На същото мнение. Добрият вкус в училище никога не е излишен. Както за преподавателите, така и за учениците. За вторите, ако са тийнове, поне да не е нещо прекалено фрапиращо.

# 67
Зависи къде е учителка. Аз като видя такава в ДГ, която е с къса пола ... и ми увисва.
Клин с туника, дънки, панталон, ама да става да се въргаляш с него по килима ....

# 68

Eyes, сериозно ли на никой няма да му направи впечатление  Laughing Та нали онази хубава млада учителка, която се беше облякла с по-официална рокля за първия учебен ден обиколи всички медии. Коментарите валяха цял месец после - включително и тук даже имаше тема в която я разнищихме от-до.
Таис, пропуснала съм го това във форума, но до колкото имам спомен тя беше млада, хубава и нс нея и отиваше. Пропуснала сън ЛОШО впечатление

# 69
  • София
Eyes, и аз мисля, че беше (вероятно все още е) млада, хубава и добре облечена. Но дори и тук някои съфорумки заявиха, че роклята й била твърде предизвикателна и т.н.

Касита, не всички учителки в ДГ се въргалят по земята с децата. Любимата ми такава в бившата ЧДГ на Ема носеше и поли, и дънки - стояха й еднакво добре. А и както казах, от първостепенно значение е дължината на полата/роклята.

# 70
 Направо лошо впечатление си направи тая мацка. Тази година отново си я спомниха, че я и дебнаха да я снимат как е отишла на Този първи учебен ден.

Нищо лошо няма една учителка да си показва хубавите крака, но не в училище. Там никого не го интересуват хубавите и крака, а когото го заинтересуват, ще е в ущърб на учебния процес. А пък в детска градина е съвсеч нелепо - как ще търчи след децата, ще кляка, ще става, ще играе с тях игри, като всичко и се изсипе навън, много ми е интересно. Плюс това много малко млади жени се чувстват удобно в дрехи, които са прекалено разголени, движат се като препарирани,  все нещо подръпват, нагласят... Grinning

# 71
Нея не я ли разнищиха заради новия ѝ бюст (или сутиен), а не заради краката? Даже имаше снимки преди/сега и на първите беше доста плоска. Дължината на роклята ѝ беше малко над коляното, така че няма да е било заради това.

# 72
И аз мисля, че роклята и беше добре

# 73
  • София
Направо лошо впечатление си направи тая мацка. Тази година отново си я спомниха, че я и дебнаха да я снимат как е отишла на Този първи учебен ден.

Нищо лошо няма една учителка да си показва хубавите крака, но не в училище. Там никого не го интересуват хубавите и крака, а когото го заинтересуват, ще е в ущърб на учебния процес. А пък в детска градина е съвсеч нелепо - как ще търчи след децата, ще кляка, ще става, ще играе с тях игри, като всичко и се изсипе навън, много ми е интересно. Плюс това много малко млади жени се чувстват удобно в дрехи, които са прекалено разголени, движат се като препарирани,  все нещо подръпват, нагласят... Grinning
Тоест, да не се носят поли и рокли? Щото хубави крака могат да се покажат и с дължина 2-3 пръста над коляното. Не е задължително да е сложила къса пола някоя даскалка, за да си проличи какво има под нея.

Хубавата учителка я разнищиха и заради тоалета, и заради циците, и заради краката.

Аз самата когато преподавах, винаги бях с дънки и тениски/ризи. Но това така или иначе си е моя ежедневен стил, рокли слагам рядко.

# 74
  • Варна
Мярках я дълго из фейса миналата година тази красива учителка ,но така и не разбрах и аз какво българския народ не и хареса. Сигурно,че е красива и с широка усмивка !  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт