Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 920
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • SF
И какво за Марс в осми дом. Тази игра на мен лично ми е полезна, защото е практическа.

# 541
а Юпитер в 7 дом не може ли да даде повече от един брак/партньорство?
и както е с опозе с Нептун аз по-скоро бих казала, че се запленява от мъжете, подхожда към тях с някакви нереални илюзии. но бих допуснала и че се жени по сметка (заради У7 в 8 дом - парите на другите).

# 542
И аз мисля че е Анджелина Джоли, но тя е зодия близнаци като мен.

# 543
^
Плутон в Рак
1912-1939

Плутон във Везни
1971-1984

# 544
  • SF
Няма как да е Анджелина Джоли заради положението на Плутон. А и коя песен е изпяла тя, с която да е станала известна?

Уран в 8-ми дом какво прави?? Парите на другите. Там е и Марс.

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 10:31 от Esmee

# 545
Уран в 8-ми дом какво прави??
Внезапна смърт.
Знам на кой е картата затова не се включвам, но идеята е добра за подобни упражнения.

# 546
Владетелят на осми в първи пък е класически за самоубийство.

Марс не просто е в осми, а е част от голям воден тригон с плутон на к12 и сатурн в 4. Това според мен е свързано с тайни сексуални връзки, 12 дом е асоцииран и с политиката и с проблеми с психиката (моля, не се разпознавайте, в случая гледаме комбинацията от фактори) и всичко това е вързано и с липси и студенина в дома, празнота на мястото на бащата, бедност в детството. Марс е и начина, по който изразяваме енергията, може би тази жена само чрез осми дом е можела да даде външна проява на чувствата, а тя е била способна на много дълбоки с така вързания плутон.

Мисля, че е време за край на това упражнение и да започнем следващото. Жената е Мерилин Монро. Нямам представа защо нея пуснах, исках да започнем с нещо по-опростено и достатъчно популярно, за да се проверяват лесно хипотезите на всички. Заспалия ми мозък първо за нея се сети, че беше лесно да изровя карта.

Свободни сте да слагате каквато карта ви се иска да разчоплим, само нека се ограничим до една област, макс две на хороскоп.

Есме, ти си на ход.  Hug

# 547
Мерилин Монро.

Много ми харесва идеята с картите и въпросите.
Ах, ти си отговорила вече.

Обаче аз се сетих не защото съм много добра, а заради подсказката за уран в осми дом..

Само едно въпросче за Мерилин, може ли? Чета й автобиографията и пише, че е била изнасилена на 11 г., можем ли да го открием това в картата й?
http://www.astro.com/astro-databank/Monroe,_Marilyn
Може би нептун (У8) опозиция луна или опозиция юпитер (У5).

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 09:14 от Пит

# 548
  • SF
Картата на известен човек ли трябва да бъде? Не им знам часовете на раждане, и да не се пренасити с артисти, спортисти и евентуално с политици.

# 549
Картата на известен човек ли трябва да бъде? Не им знам часовете на раждане, и да не се пренасити с артисти, спортисти и евентуално с политици.

Избери си от астро банката
http://www.astro.com/astro-databank/

# 550
# 551
Ooooда Мерлин Монро също може да е

# 552
Есме, за какво да гледаме? Страшно ми заприлича на картата на Брус Уилис ( много любим актьор ми е) , но не е тя.

# 553
  • SF
Гледате за професия, таланти, успешност - както при Мерилин Монро. Или аз поне избързах и пуснах такава карта. Ако видите, нещо, което предполага големи странности, бракове, деца, кажете. Пък ако ги знаем тези детайли, ще ги потвърдим или отречем.  Казвате, каквото предполагате и се аргументирате.

# 554
Дисциплиниран и много талантлив човек, чиято звезда изгрява за една нощ. Уран=Юпитер в 10ти дом в тригон със Сатурн У5. Асц дева нормално да е дисциплиниран. Юпитер в 10ти дом - най-добрата позиция за супех.
Венера квадрат Марс - "В рождената карта на мъж, това се счита за аспекта на големия любовник."
Трудни са му връзките според мен. Управителя на седми - Нептун е в квадрат с Венера и опозиция Марс.
Уран опозиция Венера - интензивност във връзките, бързи бракове и бързи разводи.
Някоя филмова звезда може би.
Роден през петдесетте - Плутон в Лъв.

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 16:31 от Пит

Общи условия

Активация на акаунт