Казвам го с огромно чувство за хумор, заради тригона, който прави Нептун с МС - на хората да им е добре с мен и да не ми се сърдят.
С благотворителност (обществена, фондации) не се занимавам и не ме влече. Но винаги подарявам дрехи и предмети на приятели и на сестра ми и децата й. Гримове, които не ми отиват, парфюм, който не е "моя аромат", дреха, която няма с какво да се съчетава. И не само това. Обичам, когато някой любим човек ми каже "много хубав шал имаш!" и аз да му го подаря веднага. Голям кеф си правя с тези неща.
Да, направих така, че на всички хора да им е добре с мен, чрез мен, около мен, заради мен, но прецаках яко себе си. Не се чувствам добре от това и не ми е благотворително. Нептун сякаш си е сбъркал мястото в моята карта. Хич не му отива да е там.
А на любовна среща не съм ходила през последните ХХ години (много са, не ми се броят години без любов по Коледа. И да, много мразя Коледа.)

за тригона Венера-Марс сме говорили че дава чар - но е факт че опашка на вратата ми няма
Това, което си написала за мене, съвпада.