Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И аз ще се пробвам  Embarassed
5 дом - Близнаци, управител Меркурий в първи дом Водолей, съвпад с Венера която е ретроградна и АСЦ, квадрат Юпитер и тригон Марс. Според мен близнаците с Водолея предразпологат към някаква нетрадиционност към темата, трудно обвързване. Това че е в първи дом не ми е много ясно как да го тълкувам - намирам партьори чрез себе си, или по-скоро съм си самодостатъчна. Квадрата с юпитер според мен сочи липсата на късмет по темата  ooooh! за тригона Венера-Марс сме говорили че дава чар - но е факт че опашка на вратата ми няма  ooooh!
Да си добавя сега се сетих с Близнаци на К5 и У5 Меркурий във Водолей би трябвало да отдавам голямо значение на комуникацията и общуването в любовта нали  newsm78
Есме моя час е ретрифициран, имам 4 такива и все различни  Joy

# 646
  • Sofia
Влизам в темата специално, за да ви пожелая светла Коледа и весело посрещане на Новата година  bouquet  bouquet  bouquet  Понеже не съм влизала отдавна да чета /поради страшно много служебна работа/, затова се загубих така. Но вече съм в отпуск и се надявам да наваксам пропуснатото, мили момичета!

# 647
  • София
Транзитен Меркурий ми квадратира Хирон...
Хирон ми е в 10Д/Овен с управител Марс...
Идеи какво да очаквам?

# 648
  • в 1001-та нощ
Бързо минава и заминава Меркурий Simple Smile

# 649
  • София
Весела Коледа, момичета  Party

Да попитам продължаваме ли с играта  Rolling Eyes аз мисля че имам интересен казус  Rolling Eyes

# 650
  • SF
Да, дай го. Темата заспа без игри. Simple Smile
Лейла! Честита Коледа и на теб, и на всички мили момичета от темата, които толкова много ме вдъхновяват и учат!
Пожелавам ви благоприятни транзити и поводи за много хвалби в темата ни!
Целувки на всички и ви благодаря за споделеното време!

# 651
Честита Коледа и от мен!
Есмее, харесва ми как звучиш!  Hug

# 652
  • SF
Fermina Daza Heart Eyes оставила съм впечатление на голяма Драма Куин, явно Simple Smile Криво ми е, та знае ли се, ама... Коледа е! Simple Smile

# 653
Fermina Daza Heart Eyes оставила съм впечатление на голяма Драма Куин, явно Simple Smile Криво ми е, та знае ли се, ама... Коледа е! Simple Smile

Не, не си оставила такова впечатление Hug

# 654
  • София
Есме защо ли и аз имам същата представа за себе си  Mr. Green вземем да видим какво ни е общото между картите, че така си приличаме  Rolling Eyes
Моята идея за карта беше подобна става въпрос за двама човека родени по едно и също време и място, писала съм даже за тях. Като събития живота им е сходен, но те като характер са различни, познавам ги лично кажете дали сте ок да поствам такива карти или да мисля за някой известен  Rolling Eyes аз между другото си мислех за един известен ама няма час на раждане в базата данни може пък да се опитаме по това какъв е да търсим асцендента и т.н.

# 655
Честита Коледа момичета!!! Мнного здраве, щастие и благополучие на всички! Нека Новата година донесе на всички ни това, за което бленуваме!!!

Малко по темата - наскоро приятелка ми каза, че някъде март - април 2016 ще има ретрограден Марс. Какво значи това? Ще засегне егото ли, връзките ли какво да очакваме тогава???
Някои връзки се разпадали при ретро Марс. те при ретро Венера се разпадаха, но моята се съживи като феникс от пепелта(което да също можеше да стане при ретро Венера).

# 656
  • София
А от днес Уран спира да е ретрограден и тръгва в директна посока,нали?

# 657
Когато Марс е ретрограден се отключва доста агресия и хората трябва да са много внимателни и търпеливи. На тези с по-бурните характери ще им е по-трудно.  Peace

Като цяло другата година ще има много ретроградни Планети, почти веднага започваме с Меркурий, който става ретрограден на 5.01. Според мен ще бъде агресивна и напрегната година, като цяло, в общ план.

Аз пък днес съм във фаза "равносметка и недоволстване" пред себе си. Simple Smile

# 658
  • в 1001-та нощ
Аз съм с ретрограден Марс на ИЦ, в прогресия вече е директен. Би трябвало да се чувствам добре в ретроградния му период  Mr. Green

Магика, Уран е директен от 26 декември. Но остава в ретроградната си сянка и при него е около 4 градуса Simple Smile Трябва да видим лятото на кой градус стана ретро - за да видим до кога ще е в сянката си и ще осмисляме и затвърждаваме уроците на ретроградието Simple Smile

В тази връзка - от 19.12 - Меркурий е в ретроградната си сянка и ще бъде рертограден от 6 до 26 януари Simple Smile А 2 дни след него - от 8 януари и Юпитер и той ще обърне посоката, но за по-дълго - до май Simple Smile а през Март и Сатурн става ретро Simple Smile Има да се "веселим"  Mr. Green Twisted Evil

# 659
  • SF
Сатурн кога стана директен, кога пак ще става ретрограден. Този път обаче няма да успе е да премине границата на Стрелец и да се озове при моето Скорпионче да го мъчи пак!
Обаче.... Тази година асцендентът ми е в Стрелец според солара ми. Все за нещо ще намери да се начумери този Сатурн.

Лейла, пускай картите и да ги дискутираме. С тези на известните само се отнасяме и се забавляваме да им разпознаваме имената. Ако искате такива игри, ще си направим отделна тема и ще играем на "Познай кой съм!".
Аз също ще пусна след тебе на неизвестен, ако искате и името ще ви кажа.

Общи условия

Активация на акаунт