Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 839
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
Много, много хубави неща си написала, но... търси друго хоби. Simple Smile

Казвам го с огромно чувство за хумор, заради тригона, който прави Нептун с МС - на хората да им е добре с мен и да не ми се сърдят.
С благотворителност (обществена, фондации) не се занимавам и не ме влече. Но винаги подарявам дрехи и предмети на приятели и на сестра ми и децата й. Гримове, които не ми отиват, парфюм, който не е "моя аромат", дреха, която няма с какво да се съчетава. И не само това. Обичам, когато някой любим човек ми каже "много хубав шал имаш!" и аз да му го подаря веднага. Голям кеф си правя с тези неща.
Да, направих така, че на всички хора да им е добре с мен, чрез мен, около мен, заради мен, но прецаках яко себе си. Не се чувствам добре от това и не ми е благотворително. Нептун сякаш си е сбъркал мястото в моята карта. Хич не му отива да е там.
А на любовна среща не съм ходила през последните ХХ години (много са, не ми се броят години без любов по Коледа. И да, много мразя Коледа.)

# 631
При управлението на домовете се разглеждат класическите управители. В твоя случай, ако риби ти е на върха на пети дом, виж как е поставен Юпитер.

# 632
  • SF
Юпитер е в 12-и дом.
Ето, научих нещо ново. Казвам ви, че ми е полезна тази игра. Класическите управители са Меркурий, Венера, Марс, Слънце и Луна?????, нали.
Юпитер при мене е доста по-аспектиран от Нептун

Юпитер съвпад с Венера.
Юпитер съвпад с Меркурий.
Юпитер съвпад с АС.
Юпитер квадрат с Марс.
Юпитер квадрат с МС.
Юпитер тригон с Луна.

Като управител на 5-и дом, риби, за любов Юпитер ли трябва да гледам??
А управителят на 6-и дом какво показва в картата на родения?

# 633
Esmee това,което ти написах е от книгата Астрология 101 Наръчник за начинаещи. За сега няма да се отказвам,ще дерзая още  Grinning

# 634
При мен 5 дом също се намира в Риби с една планета в него - Меркурий. Съуправителя Нептун се намира в 4 дом във Водолей, а Юпитер в 7 дом в Овен. В 7 дом също се намира и Сатурн в Телец. Това какво ще рече?
А транзитен Плутон наближава да направи съвпад с нат. Венера в 3 дом също и Меркурий.

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 09:39 от Sunlightt

# 635
  • София
И аз ще се пробвам  Embarassed
5 дом - Близнаци, управител Меркурий в първи дом Водолей, съвпад с Венера която е ретроградна и АСЦ, квадрат Юпитер и тригон Марс. Според мен близнаците с Водолея предразпологат към някаква нетрадиционност към темата, трудно обвързване. Това че е в първи дом не ми е много ясно как да го тълкувам - намирам партьори чрез себе си, или по-скоро съм си самодостатъчна. Квадрата с юпитер според мен сочи липсата на късмет по темата  ooooh! за тригона Венера-Марс сме говорили че дава чар - но е факт че опашка на вратата ми няма  ooooh!

# 636
  • SF
Есме, с управител на 5 дом в 12 сигурно трудно стигаш до връзка,  свързва се често със самота. Но затова пък може да имаш творчески хобита, също да те привлича окулното и паранормалното.  

Е да де, ама си ме привлича любовта.  Laughing Искам някой да ме обича, а не да развивам самостоятелни хобита. Изобщо не съм си самодостатъчна. При мене има едно "лустросване" - гримиране, обличане, косата да е гладко права и .... НАВЪН! Сред обществото. Самотата е моят бич. Даже ми убива желанието да си развивам хобитата и интересите. Заради тази самота се чувствам много зле и "не себе си". Имам чувството, че живея нечий чужд живот.

Има ли домове и знаци, в които класическите управители са в изгнание, падение или екзалтация или тези характеристики са само за управители и съуправителите?

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 10:42 от Esmee

# 637
  • в 1001-та нощ
Esmee , с К5 в Риби - търсиш такива идеалност и съвършенство, каквито в реалния живот няма. Но тъй като куспидата ти е на 2 градус, а часът не е ректифициран, не е изключено да е и малко назад в анаретната зона ...

# 638
  • SF
Esmee , с К5 в Риби - търсиш такива идеалност и съвършенство, каквито в реалния живот няма. Но тъй като куспидата ти е на 2 градус, а часът не е ректифициран, не е изключено да е и малко назад в анаретната зона ...

Май ми е верен часът.  Wink Това, което си написала за мене, съвпада. Peace
Знаех, че съм родена около 6 сутринта и в общината дадоха този час - 6.00.
Имам две ректификации правени от астролог - 5.45 е единият и 6.11 беше вторият. Да си стиснем ръцете на 6.00? Simple Smile
Алена, сега сериозно - има нещо такова като това, което казваш.

# 639
  • в 1001-та нощ
Ти пробва ли ректификацията в руския сайт? Разликата между 6:00 и 6:11 - не е малка, обърни внимание за промяната по родителската ос Simple Smile От там също можеш да направиш изводи Simple Smile

# 640
  • SF
Пробвах, но получавах всеки път различно. Най-вече го нагласях да е 6.11.
Разликата не е малка, особено при този съвпад на Меркурий с Ас при мен... Другите планети за 11 минути си остават по местата. Виж, от 5:45, както ми е изчислявала някаква руска астроложка, до 6:11 вече си е разлика с по-сериозни размествания. За 11 минути само Меркурий сменя дом.
Искам да ви питам за вашите часове на раждане - от къде сте ги научили със сигурност?

# 641
  • в 1001-та нощ
Меркурий пак си е на АЦ, нищо, че е на градус пред него Simple Smile На ъгъл е и повлиява силно и ъгловия дом, не само падащия Simple Smile А и в 12, и в 1 дом - все е с управител Венера  Mr. Green

Фокусирай се на оста 4/10 дом  Peace

# 642
  • SF
Да, фокусирах се. Нали се сещаш, че няма да си изчисля така часа на раждане. Simple Smile Управителят на 4-и дом е Сатурн, който е в Телец, а на 10 - Луна, която е в Близнаци. Сега, поправи ме, ако не разсъждавам в правилната посока, но Сатурн не символизира ли бащата в наталната карта, а Луната - женската страна или майката в случая?

# 643
  • в 1001-та нощ
Хайде сега погледни, ако е 6:11  Blush

# 644
  • SF
Мдааа. Управителите станаха Сатурн (4-и дом) и Слънце (10-и дом).

Общи условия

Активация на акаунт