Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Моля ви кажете ми кои аспекти да търся за тази голяма любов? Транзити,прогресии,солар,на кои аспекти да обърна внимание,да видя въобще писано ли ми е,че то бива каръщина,ама това моето вече прекалява...Соларната и прогресивната Венера са в 12 дом  Rage

Срещай се с повече хора, за предпочитане на хубави места! Hug
...извинявам се, чудя се как ги разбирате тези работи, а и да си призная малко ме плашат...ако си внушиш, че те чака нещо лошо, шанс да ти се случи добро - не виждам
....и пак се извинявам, ма се зачетох и така....

И ти пожелавам успех, следващия път - ще стане!!!

# 706
Понеже всичко друго си върви добре,само тази сфера ме интересува Simple Smile По транзити се случиха някои интересни неща,но не съдбоносни. Наскоро "се запознах" с прогресиите и соларите и не съм очарована,но и не знам кои аспекти да гледам точно,за това питам.
Също на ММ му гледах прогресивната Венера е на 2 градуса от наталната,макар че наталната му е ретроградна,а прогресивната е директна.Ама май няма да съм му аз "съдбоносното нещо"...

# 707
  • в 1001-та нощ
Съвпадът предстои или вече се е случил?

# 708
# 709
Случил се е вече,на 2 градуса след наталната Венера е, а на 1 преди нея е Сатурн.
А моята прогр. Венера не прави аспекти с натални планети и точки.Най-близък предстоящ е наталният Марс, но чак на 8 градуса,което е доста време.
Обаче според таблицата в Астрото ми излиза,че прогресивните Венера и Юпитер са в съвпад макар и на 8 градуса един от друг.Друго интересно е прогр. ми Марс на 2 градуса след АСЦ ми,но честно казано нищо забележително не ми се е случвало скоро. Твърде много неща и се обърках,не знам кое е най-значително,за да му обърна внимание. ooooh!

# 710
  • в 1001-та нощ
Можеш да видиш кога е станала директна в прогресия - дали има промени в живота му, след това за съвпада със Сатурн и наталната Венера. Тогава прогресивната излиза от сянката.

За твоята карта нищо не мога да кажа, вероятно има голям орбис за съвпад или нещо друго.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 21:59 от a.l.e.n.a

# 711
в прогресивната карта гледай само луната

# 712
Моля ви кажете ми кои аспекти да търся за тази голяма любов? Транзити,прогресии,солар,на кои аспекти да обърна внимание,да видя въобще писано ли ми е,че то бива каръщина,ама това моето вече прекалява...Соларната и прогресивната Венера са в 12 дом  Rage
http://www.cafeastrology.com/astrologytopics/predictingloverelationships.html

Но имай предвид, че аспектите само показват благоприятните периоди за дадено събитие, оттам-натам топката е у теб. Както ти е казала Fiesta:
Срещай се с повече хора, за предпочитане на хубави места! Hug ...
И ти пожелавам успех, следващия път - ще стане!!!

# 713
  • София
Здравейте, момичета. Трябва да си избера дата за секцио за другата седмица и се чудех дали някоя може да ми каже кога е добре за раждане Simple Smile Много ми е трудно да определя аз дата за РД на сина ми, някак отговорна задача ми се струва. Мислех си за 16,01.2016 г.  Терминът му иначе е на 21.01

# 714
  • София
Значи излиза,че за любовни аспекти гледаме транзити и дирекции на Юпитер и Сатурн и то при положение,че има Тригон,Секстил или Съвпад с някой от управителите на 5 и 7Д?
Правилно ли съм разбрала?

# 715
Бихте ли ме посъветвали, като абсолютно начинаещ, дали мога да проверя някъде дали определена дата не е удачна за операция? Не е наложителна и датата й може да варира докъм края на февруари.
Ще избегна ретроградния Меркурий, но после през февруари, кога? newsm78
Зодия водолей съм.

# 716
Моята прогресивна Луна се завръща на мястото си,ще съвпаднат след няколко месеца и с това ще съвпадне и със Слънцето ми,защото в натала ми Слънцето и Луната са в съвпад. Дано донесе нещо позитивно.

# 717
Тази година има ли смисъл от ритуала с мълчаната вода на БОгоявление? в каква фаза е луната?

# 718
Значи излиза,че за любовни аспекти гледаме транзити и дирекции на Юпитер и Сатурн и то при положение,че има Тригон,Секстил или Съвпад с някой от управителите на 5 и 7Д?
Правилно ли съм разбрала?
И това също. Обикновено има няколко индикации - и по транзити, солар, прогресии, дирекции...Ето какво пише в обобщението на статията:
Скрит текст:
It is important to note that it isn't likely that there is a "formula" for determining times when people will fall in love. This is because each of us is completely unique, and the planets and points involved in a prediction will be individual to each person. Looking to the past is generally very helpful before turning our attention to the future! Take a look at times when you met significant others in the past, and note what was happening by transit and progression.

By formulating a table of sensitive points in the natal chart as outlined above, we can then turn to the predictive techniques of transits, Secondary Progressions, and Solar Arc Directions, for periods of time when these sensitive points are activated (or "triggered"). Generally, many transits and progressions occur to these points, not just one or two.

Днес четох за ретрограден меркурий една статия. Пишеше, че ако в този период кандидатстваш за работа, може да стане объркване и да работиш не това, за което си кандидатствал... особено, ако меркурий в този момент е в твоя знак. Понеже имах подобен случай преди години, веднага ми изплува, проверих и се потвърди - в онзи период е имало ретро меркурий в рак. Положението беше доста напечено... Mr. Green
Тогава имах и сатурново завръщане в десети дом. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 22:45 от Пит

# 719
  • SF
Този път ретроградният Меркурий ме подпука още от празниците - някои изключвания на Set Up Box-а, странно изключване на телефона от самосебе си и други ей такива лекички подсказки, че ще обръща ход.
Онзи ден се развалиха чистачките. Няма ми картичката от Америка - не идва, и не идва по пощата.
Търся работа и сега след Нова година си обещах да е по-упорито търсенето. Меркурий ми шари из 4-и дом, във Водолей, интерсептиран знак.
Сега от ретроградния ход ще отиде в 3-и до няколко дни, после 2-и (домът на парите и начините, по които ги печелим).
В момента ми е много важно да си намеря работа, е вече започва да става скучно, тъжно и неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт