В момента чета...42

• 64 087
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • somewhere over the rainbow
Завърших "1984". Блестяща! Нито в един момент не ме отегчи, ставаше все по-интересна и завърши точно, когато трябваше.
Сега мисля нещо по-леко да започна. "Алексис Зорбас" дали е добър вариант?

# 46
Неотдавна прочетох "Надарени ръце" на Бен Карсън, книгата е по действителен случай, мисля дори, че е филмирана. Разказва се за чернокожо момче и как с много усилия и упорство тръгвайки от гетото става един от най-известните неврохирурзи.  Сега  една моя приятелка подари на сина ми втората част " Поеми риска" и мисля да подхвана нея.

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 22:05 от Pam_uk

# 47
Завърших "1984". Блестяща! Нито в един момент не ме отегчи, ставаше все по-интересна и завърши точно, когато трябваше.
Сега мисля нещо по-леко да започна. "Алексис Зорбас" дали е добър вариант?

"Алексис Зорбас" е прекрасен вариант, не се чуди.

# 48
Довечера започвам :

# 49
Започнах Пазителката на гълъбиците. Много ми е интересна.

# 50
  • София
През уикенда нямах особено време за четене, бутам някак си "Щастливото градче" на Лоредана Лимоне, но ми е много елементарна (героите като изказ и поведение ми приличат на тези от испанския сериал "Моите мили съседи", ако случайно сте гледали някоя серия) и дори не ми е интересно какво ще стане, та се чудя дали ще я дочитам...

Междувременно си дочетох "Как един крал погубва Франция" на Морис Дрюон и много ми хареса!  Heart Eyes

Ще пиша отново като реша какво да започна. Чете ми се стойностна книга.

# 51
Прочетох "Под мраморното небе" и мога да кажа само-прекрасна книга!!! През цялото време ми се искаше да видя как свършва,толкова обрати имаше,но издържах...Страхотна книга!:love:

Започнах "Снежно цвете и тайното ветрило".  Grinning

# 52
За всички онези ,които им допада "Под мраморното небе  ",може би ще им допадне и "Тринайсетата приказка" · Даян Сетърфийлд
Аз не намирам никаква връзка между двете книги Peace
Отделно, не мога да се съглася с теб, защото "Под мраморното небе" не ми хареса особено, докато "Тринайсетата приказка" ми беше доста интересна.
Няма никаква връзка между двете книги,но има четящи на които им допадат книги с приказен сюжет.Точно тези двете ми бяха като приказка,но ми допаднаха
Не съм чела Под мраморното небе, но прочетох Тринайсетата приказка и тя много ми хареса. Точно като приказка ми звучеше.

Започнах Съблазън на Кристина Дод. Много ми допадат нейните романчета, много леки и ненатрапчиви и бързо се четат. Joy

# 53
  • Benelux / Varna
Благодаря за темата Деси  bouquet

Аз съм се потопила в атмосферата на имението Ривъртън в " Изплъзване от времето" по бг на Кейт Мортън, чудя се защо вобще е било необходимо да сменят името на романа, така ми харесва Имението Ривъртън, даже си мисля че точно под това заглавие ще си остане в моето съзнание. Още съм на 1/2 от книжката, но ми харесва много - уютно ми е, чета бавно за да се наслаждавам, засега правя аналог с атмосферата в имението Даунтън, незнам защо но точно така си представям действащите лица  Embarassed

# 54
Здравейте,
в момента чета "Наградата" на Джули Гарууд! Party

# 55
  • somewhere over the rainbow

Междувременно си дочетох "Как един крал погубва Франция" на Морис Дрюон и много ми хареса!  Heart Eyes

Цялата поредица "Прокълнатите крале" е страхотна. http://chitanka.info/person/maurice-druon Обожавам подобни исторически романи!

# 56
"Вълча нежност" от Стеф Пени-много ми е уютна и интересна,леко загадъчна,мистерия....просто идеална за студените есенни дни.Спечелила е наградата Коста бук за 2006.

# 57
  • Чукарландия
Завърших "Момичета 1" на К. Панкол, отивам в библиотеката да я върна и да взема втора и трета част. И библиотекарката ми заявява, че не са купени. За библиотеката са купили само първа книга. Може ли такава глупост?!?  Rolling Eyes Или вземи цялата трилогия или въобще не взимай. Та засега съм до там с Мучачас... Joy

Започвам "Улица "Консервна"".  Wink

# 58
малката лисичка, Simple Smile книгата е страхотна.

# 59
малката лисичка, Simple Smile книгата е страхотна.
Да ,довечера ще си я дочета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт