В момента чета...42

• 64 150
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Досега не съм писала в тази тема, но следя с интерес какво четете и да си призная моят списък с книги, които бих искала да прочета, доста нарасна  Thinking
А сега и аз да си кажа какво чета в момента - "Цветният воал" на У.Съмърсет Моъм. Книгата ми е интересна, доста бързо се чете  Simple Smile

# 661
  • на североизток от Рая
Тъй като гледам, че на хартия книгата е изчерпана май в момента, само да вметна, че я има в електронен вид в MailBooks. Аз така я чета, някак съм я пропуснала във времето, когато се е шумяло за нея, но сега тя ме намери.. Пропуснала съм и дискусиите тук, но много се радвам на отзивите! Peace

Ако някой го интересува, ето тук я има. Peace

Има я в този вид, но аз си взех старото издание, което повече ми хареса, ето това:

Скрит текст:

# 662

И с мъка довършвам "Дъщерята на пеперудите" - тоооолкова да не ми хареса  Laughing Посредствена, банална, предвидима, сладникава..... не успя да ме трогне изобщо.

Мислех да ти го кажа още като спомена, че я четеш, но реших да не те настройвам негатвино  Laughing

Еее, Лу, предупреждавай ме следващия път, моля  Laughing

Намерих си електронна "Търси се", смятам това да подхвана  Party
След това планирам "Амазонката на Варое".

# 663
В момента чета "И всичко стана луна" - сборник с разкази на Георги Господинов. Някои от разказите са много приятни, но не всички ми харесват еднакво.

# 664
то това е за темата за Ст. Кинг повече май, но гледам, че и тук пишат фенове, та ето И какво възнамерявам да гледам през почивните дни Simple Smile http://vbox7.com/playlist:1840086

# 665
О, Амазонката е един път, много елегантно поднесени свеж хумор и ирония Peace

# 666

И с мъка довършвам "Дъщерята на пеперудите" - тоооолкова да не ми хареса  Laughing Посредствена, банална, предвидима, сладникава..... не успя да ме трогне изобщо.

Мислех да ти го кажа още като спомена, че я четеш, но реших да не те настройвам негатвино  Laughing

Еее, Лу, предупреждавай ме следващия път, моля  Laughing

Намерих си електронна "Търси се", смятам това да подхвана  Party
След това планирам "Амазонката на Варое".
Може ли линк ?

# 667
Търси се:
http://data-bg.net/details.php?id=23090

Има я и в Мейлбукс.

# 668
  • София
Аз приключх с "Аферата "Зелда" от Филипа Грегъра. Брех, тази Филипка! Книгата й наистина е съвсем различна от романите, в които аз я познавам, а сигурно и повечето от нас (историческите поредици). Обаче ми допадна в по-голямата си част. Имаше моменти, в които от сърце се дразнех на постъпките на главната героиня; имаше и моменти, в които още повече ме дразнеше и начинът, по който самата Филипа поднася историята, но е факт, че по-скоро четох с интерес и бях заинтригувана Simple Smile.
Лу, благодаря за препоръката! Това е авторка, която харесвам едностранно, ако мога така да се изразя, тъй като имах впечатления само от Тюдорите и поредицата за войната на розите.

# 669
Прочетох първата книга на " Устоите на земята " мноого, много ми хареса. Съжалявам, че чак сега я прочетох, а я имам на четеца от доста време.
Продължавам с втората книга  Party

# 670
Намерих си електронна "Търси се", смятам това да подхвана  Party
Може ли линк ?
Във фейсбук има група, наречена "Безплатни електрони  книги" - така е изписана - "електрони", с едно "н", оттам я свалих. Не ми е проблем да я кача и в МБ.

# 671
Вече я има в  Mailbooks Peace

# 672
Прочетох първата книга на " Устоите на земята " мноого, много ми хареса. Съжалявам, че чак сега я прочетох, а я имам на четеца от доста време.
Продължавам с втората книга  Party
Втората книга е още по-хубава Simple Smile
А на мен от библиотеката ми махат двете томчета на "Свят без край" Wink

# 673
Чета "Сърцето е самотел ловец" на Карсън Маккалърс, но никак не ми е по сърце. Ще я помъча още малко и ще я зарязвам. Странна е, но не в добрия смисъл, а и имам чувството, че преводът на места е доста куц. Не ме привлича нито историята, нито начинът, по който е написана.

# 674
  • No Line On The Horizon
Моля за отзиви за Небето се завърна на Клара Санчес и новата книга на Исабел Алиенде, ако някой вече има впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт