Есен - слънце, дъжд, мъгла, но децата на ИБ са винаги готови за игра.

• 26 692
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
  • Северозапада
Нашите ги бяха извеждали вчера и София беше много доволна. После отидохме да и купим и нови книжки и поигра и на нашата площадка, та вече беше мноооого доволна.
Веси, бързо оздравяване!

# 556
  • до едно тепе
Пфф дребен е с лек спазъм. Доки е изписала една ампула Пулмикорт разделена на 2 инхалации. Мъжо не е попитал и двете ли да са днес. Вие как ги правите.  newsm78

# 557
Поспаланче, правила съм едната половина сутрин с 2 мл физиологичен, втората - вечер. Само един ден дали ще е достатъчно newsm78

# 558
  • Северозапада
Поспаланчо, на 12 ч. ни ги изписват по половин ампула Пулмикорт (1 мл.) + 1 мл. физиологичен разтвор. И аз не съм сигурна, че 1 ампула е достатъчна. Може би поне 5 дни да приема. Те и така се продават - по 5 ампули в пакет. Ако имаш възможност, звънни на лекарката, за да доуточните  Peace
Буги, как си?
Стели, много труд си трябва за тая работа, дано поне стане бързо  Mr. Green

# 559
  • София
Благодаря ви!
Вчера си сложих противогрипна ваксина. Като минат няколко дни от нея си почвам лекарствата и се моля да не се стига пак до гастроскопия

# 560
  • до едно тепе
Ами казала е,че е лек спазъма и изписва пулмикорта, за да отмине по-бързо. Иначе ще пие флудитек и зенарото не сме го спирали вече 20-тина дена. Изписала е половин ампула+ 3мл физ-р-р на инхалация.
Хм значи ако успея да я направя към 12 сега, довечера към 11 мога да му пусна и другата половина. Мъжото ми връчи детето и рецептата и отиде на работа ooooh! Понякога ми иде да го пребия, честно.

# 561
  • Северозапада
Може да му направиш и някоя междинна инхалация само с физ. разтвор. Честно казано, аз не спазвам винаги 12-те часа точно, +/- 2 часа, мисля не е проблем.

# 562
  • София
И аз така с пулмикорта. Две на ден. Не спазвам особено часовете.
Буги, как си?

# 563
Eх, Весе, пак ли го закъса с стомаха Tired Дано хапчетата ти помогнат и не се стига до гастроскопия Hug

Благодаря, че питате Hug Аз съм много изнервена. Пак имам странно сърцебиене през деня, а онази нощ не спах от силно сърцебиене Tired Отлагам доктора, защото мисля, че може и на нервна почва да е, ама знае ли се Rolling Eyes Утре мисля да пусна кръвен, че сме на сватба и да знам ще мога ли да потанцувам. Нямам никаква надежда, с ММ толкова сме свикнали с неуспехите, че дори не мислим за+ тест Tired

# 564
  • София
То не е "пак", а "още". Просто бременността ми прави това със стомаха. Явно няма друг начин. Ей това само ще ме спре да пробвам за трето.  Mr. Green
Буги, много силно стискам палци!  Hug

# 565
Весе, време е да се погрижиш и за себе си  Hug
Буги, палциии!

# 566
  • Sydney
sigma от кога ги говоря тея яйца, още се сеща за тях, въпреки, че сме прибрали нейния таблет повече от година   Rolling Eyes
pospalancho половин по два пъти на ден  Peace да се оправя Слав  Hug
Veseto* оздравявай  Hug
bugito пиеш ли някакви лекарства? от тях може да е сърцебиенето  newsm78 ЩЖ как ти е? тя щъщо може да прави тези "мизерии"  Rolling Eyes

мен ме боли глава от снощи...

# 567
Веси пробвала ли си с инфакол на гладно?Така лекуваха моя близка бременна с язва . не знаех че има и такъв ефект инфакола...

# 568
  • София
Не съм, но то не ме и боли постоянно. На кризи е. Ужасни. Оная вечер кърмих и така ме болеше, че студена пот ме избиваше. Беше ад. В тоя момент и ММ нямаше как да ми помогне. Мислех, че ще умра.
Та, ще почвам лечението до дни. Нямам време за губене.

# 569
  • София
Ох, Веси, лекувай се, че и ти се намъчи. Не знам ти имаше ли Хеликобактери или Бугито или и двете, но скоро попаднах на статия за Н-ацетил цистеин (NAC).
"Мощен антибактериален ефект срещу бактерията Helicobacter pylori, която вирее в стомаха. В случая NAC подобрява драстично ефекта на стандартната терапия, а не се използва като самостоятелно средство."
Прочети повече: http://www.bb-team.org/articles/5093_nac#ixzz3rNId4Rqj
Буги, стискам палци. Praynig Praynig Praynig
Да се оправят болните. Hug

Общи условия

Активация на акаунт