Есен - слънце, дъжд, мъгла, но децата на ИБ са винаги готови за игра.

• 26 690
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз след Анди бях така.
Буги май и тя. Ма дали имаше бактерията...
Аз NAC пиех като забременях. Освен да взема пак като допълнение. Няма да ми навреди със сигурност

# 571
Бени, пия естрофем, фолиева, медрол, асп. протект и ел тироксин. Тсх миналия месец ми беше 0.84. Начев каза че не може да е от щитовидната Rolling Eyes
Ани, правилно помниш Wink Имах хеликобактер и пих 2 вида антибиотици и други хапове. От тогава съм добре, за сега Rolling Eyes
Весе, взимай мерки, че тая болка е ужасна. А щом и за трето говориш, значи ако стане ще издържиш Hug

# 572
  • Sydney
bugito от л тироксина е, вероятно  Rolling Eyes

# 573
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Послаланче,аз инхалации не съм правила и не мога да помогна.
Весе,оправяй се скоро.
Мраве,то и ние след ДГ вчера и днеска ходим и по задачки и малчо е много щастлив,че се прибираме уморени.

# 574
  • Германия
Привет, не съм писала скоро.
Бъги: да знаеш, че и аспирина дразни стомаха.
Кашмирче: колко градуса са при вас в банята. Трябва да са около 23, за да не и е студено на бебка Ели. При нас пък се напишква хавлията след баня  Grinning
Мога да се похваля, че кръвните изследвания са в норма. Само един имуноглобин А бил нисък, но за сега няма да се предприеме нищо. Едва след като свършат 3те месеца, в които даваме капки желязо, ще се направи контрола и евентуално тогава доки ще реши какво да  се прави. Слижихме и последната комбинирана имунизация, разгеле. Имаме вече час за клиниката за неспящи деца, да видим те какво ще кажат.
Малко повече от седмица мина откакто Томи прави опити да седи изправен без да се опира някъде. Хем се радвам, хем ми е мъчно, че толкова бързо мина времето, където беше мъничко бебче.
Сега е едно инато магаренце. Не иска да си яде пюренцата, дори и с парченца. Давам му да яде сам с ръчичка, но картофче,морковче, тиква, сухарче вече са БУУУУ. Така прави като не иска нещо. Дайте му подобно на БГ кренвирш или коричка от хлебче и е доволен.  Blush Ей улях се с писането.
Всички болнички да се оправят бързо.

# 575
  • София
Глухарче, радвам се, че сте добре. Разписвай се по-често.
Дайте акъл. Яна нали от вчера е на АМ. Давам Хип, обаче много повръща. На фонтан. Аз с Анди такова повръщане не съм виждала. Знам, че ам е доста по-тежко от кърмата и на стомахът му е нужно време да свикне, но все пак...Какво ще мв посъветвате? Да взимам ли AR мляко или да дам няколко дни на стомахчето да свикне?

# 576
  • до едно тепе
Весе с какъв биберон сте. newsm78 Да не би да се храни твърде бързо и затова да повръща така. Опитай да я оригваш по-често. Слав така ми повръщаше кърмата изпита от шише. Все пак когато сучат засмукват по-силно. Освен това си мисля, че е възможно и да преяжда.Досега не си знаела колко изсуква, а сега даваш според нормата за възрастта. Опитай в началото да и даваш по малко количество по честичко докато свикне. За друго не се сещам Flutter

# 577
Меци,да ви е жив и здрав Зузко,много да ви радва и да не разберете нищо от колики и зъби Hug.Прочетох и за премеждията с Емка,дано вече всичко завинаги е останало в миналото и да се радвате само на прекрасни моменти занапред.

Весе,да ви е жива и здрава малката принцеса,много да ви радва и да не разберете нищо от колики и зъби HugСега е време да се погрижиш за себе си и дано болките отшумят само с лекарства.За храненето на Яна - пробвай да даваш по-малко количество АМ по-начесто, момиченцата по принцип ядат по-малко от момченцата

Моме,
много се зарадвах и за теб,лека и безпроблемна бременност ти желая и с пухкав финал накрая!Дано гаденето отшуми скоро.

Ние лепнахме вируса с разстройство и повръщане.В понеделник вечерта такъв ужас изживяхме-като се почна едо повръщане през 15 мин.Дари непрекъснато искаше вода,но както ѝ дадем и след малко я повръща.На път бяхме да тръгнем към инфекциозна,но добре,че повръщането се разреди през час,че сигурно щяха да ни оставят в болница.Имаме 2 пробили резци и яко подути венци около кучешките,та имунитета ни е сринат до дупка.Дано вече се позакрепим,че от 3 седмици се влачим.Мен ме ръчкат да се връщам на работа на цял ден и май от януари веселбата ще е пълна.

Хубава вечер на всички

# 578
  • В къщурката на хълма на феите
Весе давай обикновено АМ самосмени марката на първо време.. Ако не помогне тогава взимай от тия специалните..

# 579
Веси ти от английското ли взе  newsm78 newsm78?Кой номер мляко даваш?. Ивейн и на мен ми повръщаше от голям биберон...на фонтан, докато правих трансформацията кърма-АМ.......всъщност аз си мислих че е от биберона  newsm78  в началото давах с биберон за вода, каучук на  НУК, с другите за мляко, повръщаше. До ден днешен е с по-малък номер биберон иначе се дави  newsm78

Ние днес сме на фотосесия коледна. Моля се само да не се налага да плащам декор, а че ще е цирк се подговям психически/ Ще ви разказвам после как е минало  Mr. Green

# 580
Честит рожден ден на Цветенцето.

# 581
  • NE
Сигме Много мило ми стана като видях поздрава ти.
Момичета, почерпвам ви послучай моята 30-та годишнина. Дано оцелея още. Mr. Green
Скрит текст:

Глухарче Ще мине и това. След 18 месеца се очовечват значително. Вилката е същия с храната. Хляб и солети и отскоро млечни кремове. Не тъжи за бебешкия период. Сега започва още по-голяма веселба.
Веси Наскоро говорих с моя колежка, чиито 3 деца не са кърмени и всички са повръщали от АМ. И аз мисля да смениш марката.

# 582
  • София
Прахче, това ми е от тук. Не съм поръчвала още от Англия.
Давам с най-малкия номер биберон на Авент. Какъв да търся по-малък?
Ако беше рефлукс, нямаше ли да повръща и от кърмата?
Не ми се иска още да сменям АМ. Че имам добър опит с Хипа уж. Но ако трябва ще сменя де. Чудех се ако взема едно AR на Хип и да слагам по лъжичка в другото докато свикне да речем.

Цветенце, честит юбилей! Бъди здрава, много щастлива, успешна и сбъдвай мечтите си!

# 583
  • shumen
Весе,пробвай да и даваш по малко докато свикне.На мен Дени никога не ми е повръщал от АМ,но имам позната,на чиято детето повръщаше от Фризолака.
Цвете,честит юбилей.Да си жива и здрава и много да те слушка Вилката.
Ние след малко излизаме с детето да му търся обувки,че падне ли сняг и захладнее ли няма какво да обуе.Сега извадих 3 чифта от миналата година и всички са малки или скъсани.

# 584
Да напомня за себе си  Mr. Green
Цвете, честит юбилей! Бъди здрава и много щастлива!  bouquet  Hug
Нямам време, строим къща с конструктура, за всички ви  Hug
Буги   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт