Есен - слънце, дъжд, мъгла, но децата на ИБ са винаги готови за игра.

• 26 686
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
Дани, фризолака е обикновено мляко. Фризовома е антирефлуксно. До първата година вкъщи само това се ядеше.

# 586
Благодаря ви за палците, но тестът ми отново е отрицателен, чхг 2.2, 7 ден на 5 дневно. А сърцебиенето май ми е от медрола и доки каза да го спра.

# 587
Е, Буги  Hug
Подготвяй РД на Сисето. Ще празнувате ли някъде?

И последно- медрола не се спира от раз. Първо се пие на половинки, после четвъртинки и накрая го махаш.

# 588
С медрола ми бяха дали да пия и нещо друго за сърцебиенето  newsm78 newsm78 ама не си спомням какво .

Снимките минаха сравнително добре.....освен една топка, нищо съществено не можахме да счупим  Mr. Green Mr. Green иначе беше лудница разбира се. Рови се в брашно, качва се по една стълба.....язди едно конче и за миг не спря, едва си направихме 3мата някой и друг кадър. Дано има поне една за календар  Joy Joy иначе от нейните ще има ако не друго, то забавни  Crazy

# 589
  • Германия
Цвете: честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много обичана.
Весе: на бебета, които до сега са били само на кърма им трябва време да свикнат с АМ. Минимум седмица, а на някой им трябва две. Не препоръчвам на такова малко бебе да се сменя АМ, има вероятност да получи колики.
Аз давах с биберон, който е за чайче, водичка.

# 590
  • Sydney
Flower Fairy Честит Рожден Ден Simple Smile Бъди много здрава и обичана Simple Smile
Veseto* Ема повръщаше от Аптамил, дадох Лактана...
bugito  Hug

# 591
  • Северозапада
Фея, честит рожден ден! Желая ти здраве и хубави моменти със семейството!
Буги, настрой се на вълна рожден ден, а после с нови сили напред  Hug

# 592
  • shumen
Сигме,да,знам,че Фризолака е обикновенно мляко,но имах позната,чиято дете повръщаше от него.След като го смени с Фризовом и спря да повръща.Аз пак казвам моето дете не е повръщало от никакво мляко.Давала съм и Фризолак и Фризо ХА и проблем не сме имали.
Буги,стискаме палци за другия път.
Ние с малчо ходихме и купихме обувки,но докато си избере кои бяха големи капризи.В който и магазин да влезнехме все искаше някакви и като го питам тези как са се отказваше.

# 593
  • София
Буги, съжалявам... Hug
Глухарче, и аз не искам да го сменям засега. Взех ХИЧ АР и слагам по една лъжичка от него. Мисля да поизчакам наистина. Не повръща след всяко хранене. Иначе колики си има и без да съм сменяла млякото. Sad
Пък и си мисля, че ако беше рефлукс, щеше и кърмата да повръща.
Иначе и аз мисля ако не свикне да пробвам лактана. Малко се тревожа, че Анди изобщо не ми е повръщал.

# 594
  • до едно тепе
Буги  Hug
Весе всяко дете си е различно. Слав повръщаше много, Бубето връща по мъничко и не всеки път. Ще свикне споко. Peace
Вируса е един път. Гласа ми изчезна съвсем. Одеве се бъзиках с една мама,че репетирам за ролята на Дарт Вейдър за 8-мия епизод на Междузвездни войни Peace Слав май го поотпусна спазъма. Кашлицата се промени.

# 595
Фейче, ЧРД, по-малко нерви, повече здраве и спокойствие, да те слушат мъжете ти  bouquet
Опит с АМ нямам, дечко започна да пие такова след като го отбих. В този ред на мисли, може ли малко опит от майките на деца с АБКМ - както дават за закуска, също израснаха ли я децата тази алергия по някое време?

# 596
  • Северозапада
София я израстна или поне така смятам. Тя все пак прояви АБКМ много рано и съответно рано я израстна. Закусва напоследък само макарони и макаронести със сирене или чисти. Яде кисело мляко, сирене, извара, кашкавал и т.н. като прясно мляко яде само, ако вложено в нещо, чисто така да пие или в закуска не съм и давала.

# 597
  • София
Феичка, честит рожден ден! Да си ми жива и здрава, усмихната и много щастлива! bouquet Hug
Буги, съжалявам. Confused Дано следващия път е успешен! Praynig
Глухарче, каква е тази клиника за неспящи деца? newsm78
Ели е странна от няколко дена през дебя - превъзбудена, спи й се, приспиваме я сто часа, спи малко и се буди и пак кривее. Tired

# 598
Цветенце,честит рожден ден!Бъди жива и здрава и нека имаш само поводи за усмивки занапред!

Буги,съжалявам,дано скоро чудото и при вас се случи Hug

# 599
  • София
Весе, изчакай малко. Аз от Хип не останах доволна и го смених, рсзбира се и с консултация на д-р Лазарова. Минахме на Аптамил НА. С него се наяждаше и издържаше по 3 часа, а с Хип-а по малко от 2 часа.
Цвете, честит рожден ден. Да си жива, здрава, много обичана, щастлива и само хубави моменти.
Глухарче, супер. Дано всичко се нареди при Вас. Каква е тази клиника за неспящи деца?
Кашмирче, как сте с зъбите? Имат и периоди на усилен растеж където стават по раздразними и по трудно заспиват. Да не сте в такъв?

Общи условия

Активация на акаунт