Есен - слънце, дъжд, мъгла, но децата на ИБ са винаги готови за игра.

• 26 669
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Много ви благодаря Hug
Феичка, да си жива и здрава, много щастлива и да му родиш една сестричка на сладкия Вили bouquet

Рд на Сисито ще го правим в клуб в събота с 20 деца Crazy А иначе ще събираме баби и дядовци, лели и чичовци в понеделник Crazy

# 601
  • NE
Буги Съжалявам много, вярвам че ще успеете. Нека пожелието ти да ти се върне.
Кашмирче И на мен ми прилича на зъбна драма. Много често започват да са толкова неспокойни още преди да има каквито и индикации за пробило зъбче.
Вилито го мъчат от 4-5 месец, а изби първото на 11 месеца.

# 602
  • София
Еее Феичка, чудно звучи! Mr. Green

# 603
  • В къщурката на хълма на феите
Ема вече е с 21 зъба.. Не е ли рано за следващия набор?!

# 604
  • Северозапада
Меци, чета, че на около 6 г. избива първия постоянен  Shocked

# 605
  • София
Меци, чета, че на около 6 г. избива първия постоянен  Shocked

Ууууужас. Значи около 3 г. ще поживеем спокойно и после пак драми.  Joy Joy

# 606
Ох върнахме се и от рожден ден........не знам за детето , ама аз съм гроги,а такава лудница като 7-8 деца на различна възраст, събрани на едно място , не бях виждала, за капак подариха огромен басейн с топки, вервате ли ми , че и в лудницата истинската е по нормално от това което видяха очите ми тая вечер.  Joy hahaha hahaha не е истина просто  rotfImbo

Феиче, честит рожден ден. Пожелавам ти най-вече здраве, много много късмет в живота и бъдещи поводи за усмивка и Вилито скоро да е батко  Mr. Green Mr. Green

Ивейн яде най-различни каши за закуска, редуаме с плодове, без плодове, с млечни, понякога и мюсли кисна в кисело мляко/при вас не важи. Захраних вече успешно с глутен и съм ного хепи, защото не мога да си представя цял живот да се мъчи детето на диета. Явно се израства  просто е трябвало точно с този алерген да го забавя........ама от къде да знам, че точно на него ще даде реакция  Tired

# 607
  • София
Прахи, Ивейнката е разкошна на тази снимка! Heart Eyes

# 608
Мерси  Heart Eyes Heart Eyes Нямам търпение да излезе сесията  Heart Eyes Фотографа е уникална , много е внимателна и с подход към децата, миналата година направи чудеса, смятам и тази ще ги сътвори, ама и модела си е уникален  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes абе сладка работа е това да снимаш деца, няма как да ти се получи зле, всичките са уникално сладки и чаровни и забавни  Heart Eyes

# 609
  • shumen
Буги,да си изкарате супер РД на Сисито.
Прахче,чакаме още снимки.
Аз се надявам при постоянните зъби да не е такава драма.

# 610
  • до едно тепе
Фейче ЧРД!.Да си много здрава и обичана! И Вили много да те слуша bouquet

# 611
  • София
Добро утро,
Ние снощи си легнахме в 21 ч. и днес в 7 ч. се излюпихме всички. Днес мисля да се отдам на пълна почивка.
Буги, весел празник и после с нови сили те чакаме с положителен резултат.
Прахче, много сладка снимка.

# 612
  • NE
Прахче Ивейн е голяма сладурана. bouquet
Кашмирче Моя модел е от трудните. Blush

И ние се наспахме и сега дивее докато баща му още спи.

# 613
  • shumen
Алексче,оо,снощи и ние си легнахме рано и сутринта в 7.30 се бяхме наспали.
Прахче,много е сладка Ивейн.
Моето дете вече 2 ден спи само по час на обяд и вечер в 22 най-късно е заспал.Сега заспа в 2 и в 3 беше буден,но съм го натиснала да лежи и ако заспи още малко ще е супер.

# 614
  • Sydney
sigma Честит Рожден Ден (и тук) Simple Smile Да си много здрава и много любов и щастие от прекрасната Лия  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт