Есен - слънце, дъжд, мъгла, но децата на ИБ са винаги готови за игра.

• 26 666
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
  • shumen
Сигме,честит рожден ден.Да си жива и здрава.
Аз да Ви почерпя виртуално кои с каквото иска,че на този ден и баща ми има рожден ден.Да ни е жив и здрав още години.

# 616
  • Северозапада
Сигма, ЧРД! От мен здраве, късмет и хубави моменти!
Дани, да е жив и здрав баща ти!

# 617
  • NE
Честит рожден ден на Сигмето! Дълги години изпълнени със здраве, щастие и любов и желая. bouquet

# 618
Сигме, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Много здраве, щастливи и успешни дни и време.... време за всички, които обичаш. Любов и време за една прекрасна Лия!!! Хубав празник!

# 619
  • София
Сигме, честит празник! Много здраве и успехи ти желая!

# 620
  • София
Честит празник момичета, Сигме и Цвети.
Желая ви здраве най-вече и пари за всичко останало дето се вика. Mr. Green

# 621
Сигме, да си жива и здрава, много успехи във всичко bouquet
Дани, да е жив и здрав баща ти!
Прахче, Ивейн е голям сладкиш Heart Eyes

Благодаря ви за милите думи bouquet

# 622
Сигме, честит рожден ден, след някоя и друга година да ни пращаш снимки как си пиете коктейлите на някой остров с Лия  bouquet
Дани, да е жив и здрав баща ти Simple Smile
Буги, много ми е гадно за теб, направи си все пак един тест на 13-14 ден.

# 623
Моме, то трябва да ми дойде утре, в други ден, а и вече спрях лекарствата. Не съм звъняла още на доки, защото тя каза да пусна на 14 ден тест. Ама като ми дойде тия дни ще й звънна.

# 624
 bouquet Днес и във фейса ми е едно такова поздравително. Благодаря ви.

# 625
  • Германия
Буги: сега прочетох, мога само да те гушна.  Hug
Кашмирче: възможно е да са зъбки, но не е задължително. Ели расте и открива света.
За клиниката: Те са се специализирали в методи как да се научат децата да спят, без да плачат и да се будят. А имат и  лаборатория, където могат да  им проследят съня с електрони на главичката. Имат и ерготерапевти с които също работят заедно. Друго още не съм проучила. Да видим какво ще ни посъветват, че това вече не се търпи. Мининум се буди по 6 пъти, и започва да не се утешава с нищо. 

# 626
  • NE
Глухарче Много интересно на какво се дължи такава неспокойство при Томи. Преди първата годинка до 10 всяка нощ ми се будеше. После се кротна, но бях изгубила надежда.

# 627
  • Варна
Честно казано, аз не виждам нищо необичайно в спането на Томи ... Атанас ми се е будил и по 20 - 30 пъти на нощ, особено когато са му никнели зъби . Това продължаваше с месеци Sad
Моята операция я отложиха за момента, така прецениха неврохирурзите . В момента съм в санаториум, в Павел баня с ММ, баща ми и Насето . Познайте, колко си почивам  Mr. Green ? Атанас ни прави луди .
Сигме, Цветенце, живи и здрави да сте !  bouquet

# 628
Цвете, Сигме, ЧРД момичета  bouquet Живи и здрави да сте ни Wink

# 629
  • shumen
Благодаря,за пожеланията за баща ми момичета.
Арвенче,ооф,то с деца няма почивка.
Глухарче,това и мен ми се вижда интересно.При нас също го имаше това будене по няколко пъти на нощ,особено когато му никнеха зъбките.
Буги,весело изкарване на рд на Сисито утре.

Общи условия

Активация на акаунт