Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Аз също имам Бош от една година я ползвам, не съм чувала такива звуци.

# 76
Ами щом питам мислиш ли, че мога? Нищо не пише на опаковката, освен да пазим от деца. Както и да е, благодаря.
На ГГ се маха фолиото, аз даже ги делях на 2 като бях със старата миялна, защото беше от малките (45 см).
Ползвала съм и на ККласик таблетките и на техните се маха.
На Финиш и на ДМ съм ползвала такива, на които не им се маха фолиото. Те стоят малко различно, все едно ти полепва леко по пръстите като ги пипаш.

# 77
Случва ли ви се на кратката програма - 30 минути, 60 градуса -  да остане малко пяна по съдовете? Значи ли това, че таблетката идва много или просто не е качествена и се е разградила в края на програмата? Миялната ми е от най-големите, но не беше много пълна със съдове. Пуснах още един цикъл без препарат и се измиха, но се чудя за причината...
П.С. Това ми е едва третото пускане, още не съм я разучила, както е видно  Mr. Green

# 78
  • София
Според мен предимно причината е по-малко плакнене.
За 30 мин кога мие, кога плакне кога суши не знам, моята само суши по 20-30 мин.

# 79
Случва ли ви се на кратката програма - 30 минути, 60 градуса -  да остане малко пяна по съдовете? Значи ли това, че таблетката идва много или просто не е качествена и се е разградила в края на програмата? Миялната ми е от най-големите, но не беше много пълна със съдове. Пуснах още един цикъл без препарат и се измиха, но се чудя за причината...
П.С. Това ми е едва третото пускане, още не съм я разучила, както е видно  Mr. Green
Случвало ми се е. На кратка програма или на половин зареждане се слага половин таблетка, защото в повечето случай цялата не се разтваря. ☺

# 80
Ясно, благодаря  Hug

# 81
  • Русе
Според мен предимно причината е по-малко плакнене.
За 30 мин кога мие, кога плакне кога суши не знам, моята само суши по 20-30 мин.

На кратките не сушат обикновено.

Montessori, от това е, не се притеснявай. За кратка използвай гел най-добре или прах, но в малко количество.

# 82
Аз като цяло съм доволна от кратката програма на моята съдомиялна, която програма включва и цикъл на сушене.

# 83
Аз нахлувам в темата с въпрос. Съдомияланата ми е АЕГ. Тази сутрин вместо да и е свършила програмата и само да си отворя врата на дисплея и мигаше .30  ooooh! Проверих в книжката означава, че е включило устройството против наводнение. Вътре нещо бръмчеше. По мое мнение помпата май. Като я отворих нямаше вода. Не можах да я изключа по друг начин освен директно от тока. Сега се чудя ще можем ли сами да се оправим или ще трябва да се прибегне до сервиз. Вече не е в гаранция. Някой да е имал подобен проблем?  newsm78

# 84
  • София
Аз да попитам гювечета и голям гювеч, могат ли да се мият в миялна или ще се пръснат от рязката смяна на температури? Накой пробвал ли е?

# 85
Аз да попитам гювечета и голям гювеч, могат ли да се мият в миялна или ще се пръснат от рязката смяна на температури? Накой пробвал ли е?
Голям гювеч съм мила няколко пъти и никога не е имало проблем.

# 86
  • София
И малки и големи мия, нищо им няма.

# 87
  • София
И аз мия редовно битови съдове - никакъв проблем не съм имала.
А защо да е рязка смяната на температурата?  Водата нали се загрява постепенно?

# 88
  • София
Aми не съм сигурна как точно подгрява на плакненето. Ще прибвам да пусна гювечетата слеващия път.

# 89
Аз нахлувам в темата с въпрос. Съдомияланата ми е АЕГ. Тази сутрин вместо да и е свършила програмата и само да си отворя врата на дисплея и мигаше .30  ooooh! Проверих в книжката означава, че е включило устройството против наводнение. Вътре нещо бръмчеше. По мое мнение помпата май. Като я отворих нямаше вода. Не можах да я изключа по друг начин освен директно от тока. Сега се чудя ще можем ли сами да се оправим или ще трябва да се прибегне до сервиз. Вече не е в гаранция. Някой да е имал подобен проблем?  newsm78

има теч от някъде. На дъното има една ваничка, която като се напълни с вода и включва тази защита.Ако отворите отстрани панела можете да подсушите и ще тръгне. Но течът трябва да го погледне сервизен, защото след няколко пускания пак ще се включи защитата Hug

Общи условия

Активация на акаунт