Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ок , всички не препоръчвате Аристон, но тогава кои модели са най-добри до 850лв ?
А ти какво търсиш в една машина точно? /като параметри/

45 см - толкова място ще имам в новата кухня. Нямам особени претенции, да мие добре ми е изискването Simple Smile
АЕГ, Електролукс, Бош.

# 706
  • София
Аз съм с Бош 45см. и съм доволна.

# 707
Имам миялна индезит и ми прави проблеми, понякога не мие добре  и тези дни се зачести,чистя филтъра на машината,от време на време я пускам празна със специално прахче за миялна машина,ползвам таблетките от лидл , сол и гланц ,какъв може да е проблема според вас?

# 708
  • София
Мацките с БОШ - каква е комбинацията от бутони за използване на мултитаб таблетка? Книжката ми е само на немски  Twisted Evil , а в нета не открих нищо   Sad

# 709
Ок , всички не препоръчвате Аристон, но тогава кои модели са най-добри до 850лв ?

45 см - толкова място ще имам в новата кухня. Нямам особени претенции, да мие добре ми е изискването Simple Smile

Ariston LSF 835 е нашата. Когато я купувахме преди 2 години цената ѝ беше по-висока, но определено си заслужава парите, много съм доволна от качеството на измиване и изобщо от самия уред като цяло. Ползвам я ежедневно, не съм забелязала някаква съществена разлика в сметката за ток. Успех с търсенето! Все ще си харесаш, но не прави компромис, като вземеш някой евтинджос, според мен впоследствие ще съжаляваш (поне по мои наблюдения).

http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … -LSF-835/p/682472

# 710
Мацките с БОШ - каква е комбинацията от бутони за използване на мултитаб таблетка? Книжката ми е само на немски  Twisted Evil , а в нета не открих нищо   Sad
Аз съм с Бош и няма такава комбинация или отделен бутон. Пише че препарата автоматично се разпознава но не го вярвам. По-скоро програмите са си достатъчно дълги за да не се налага въобще съществуването на тази функция тъй като тя само изключва индикаторите за сол и гланц и удължава времето на програмата със 10-15 минути.

# 711
  • София
Скрит текст:
Аз съм с Бош и няма такава комбинация или отделен бутон. Пише че препарата автоматично се разпознава но не го вярвам. По-скоро програмите са си достатъчно дълги за да не се налага въобще съществуването на тази функция тъй като
тя само изключва индикаторите за сол и гланц
Скрит текст:
и удължава времето на програмата със 10-15 минути.
Не при всички ги изключва, при някои се изключва само едното или нищо.

Скрит текст:

Ariston LSF 835 е нашата. Когато я купувахме преди 2 години цената ѝ беше по-висока, но определено си заслужава парите, много съм доволна от качеството на измиване и изобщо от самия уред като цяло. Ползвам я ежедневно, не съм забелязала някаква съществена разлика в сметката за ток. Успех с търсенето! Все ще си харесаш, но
не прави компромис, като вземеш някой евтинджос, според мен впоследствие ще съжаляваш (поне по мои наблюдения).
+1

Имам миялна индезит и ми прави проблеми, понякога не мие добре  и тези дни се зачести,чистя филтъра на машината,от време на време я пускам празна със специално прахче за миялна машина,ползвам таблетките от лидл , сол и гланц ,какъв може да е проблема според вас?

Запушени перки? От тази тема знам, че лидълските таблетки не са лоши /но не съм пробвала/, така че едва ли е от тях. 
Ако не е това, другото е ясно. /нищо лично/

# 712
  • Русе
Аз съм с Бош и няма такава комбинация или отделен бутон. Пише че препарата автоматично се разпознава но не го вярвам. По-скоро програмите са си достатъчно дълги за да не се налага въобще съществуването на тази функция тъй като тя само изключва индикаторите за сол и гланц и удължава времето на програмата със 10-15 минути.

И моята е така, автоматични се разпознава, но е на повече години вече, на новите може да има или да зависи от модела.

# 713
  • София
Може би е до модел. Моята http://www.bosch-home.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … m/SPS50E48EU.html няма такава функция.

# 714
И аз съм с Бош, ама не съм срещала в упътването текст за такава функция.

# 715
Здравейте,за тези които търсят да купят миялна - току що получих email от емаг, за намалена миялна Беко.Мисля че модела е доста хвален тук, а и цената е доста добра. Дано съм била полезна на някой
http://m.emag.bg/s-domijalna-mashina-beko-13-komplekta-8-program … 8ad3bdfa4d2bf96a4

# 716
  • София
Здравейте,за тези които търсят да купят миялна - току що получих email от емаг, за намалена миялна Беко.Мисля че модела е доста хвален тук, а и цената е доста добра. Дано съм била полезна на някой
http://m.emag.bg/s-domijalna-mashina-beko-13-komplekta-8-program … 8ad3bdfa4d2bf96a4
Нещо много ниска тази цена за тези характеристики, верно че е свободностояща, но все пак  Thinking?

# 717
Модела е от доста време,предполагам че чистят последни бройки, защото никъде другаде не е налична! 

# 718
  • София
Възможно е.

# 719
Стар е моделът. Моята е същата, но за вграждане и е купувана преди три години.

Общи условия

Активация на акаунт