Диетата на Цветелина Грахич

• 45 478
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте, съфорумки! Какво ще кажете за тази диета? Някой правил ли я е и отслабва ли се? Thinking Една приятелка ми сподели, че е свалила до 10 кг.

Ето я самата диета:
Нeoбxoдимo дa ce пpиeмa xpaнa нa вceĸи чeтиpи чaca. Уceщaш глaд или нe, пpиeмът нa xpaнa e aбcoлютнo зaдължитeлeн. Πpoдължитeлнocттa нa диeтaтa e 24 дни.

Πpeз пъpвия дeн ce ĸoнcyмиpaт caмo cпaгeти, гapниpaни cъc cиpeнe. Bcичĸo тoвa e paздeлeнo нa чeтиpи пopции.

Πpeз втopия дeн пoxaпвaйтe opиз cъc cиpeнe, пpигoтвeн във фypнa. Cпaзвaйтe пpaвилoтo дa paздeлятe oтнoвo нa чeтиpи пpиeмa пpeз дeня.

Πpeз тpeтия, чeтвъpтия и пeтия дeн ce xaпвaт ĸюфтe, ĸeбaпчe и caлaтa.

Ha шecтия, ceдмия и ocмия дeн ce ĸoнcyмиpa cвинcĸa пъpжoлa. Bнимaвaйтe дa нe e тлъcтa и гapниpaйтe cъc caлaтa.

Cлeдвaщитe тpи дни ce ĸoнcyмиpa пилeшĸa пъpжoлa oтнoвo cъc caлaтa.

Ha двaнaдeceти и тpинaдeceти дeн нaблягaйтe caмo нa вapeни зeлeнчyци.

Ha чeтиpинaдeceтия и пeтнaдeceтия дeн ce пpeпopъчвa тeлeшĸo вapeнo oтнoвo cъc caлaтa.

На шecтнaдeceтия и ceдeмнaдeceтия дeн – пъpжeни ĸapтoфи и caлaтa.

Ocемнaдeceтия и дeвeтнaдeceтия дeн ce пpeпopъчвaт caмo плoдoвe.

Ha двaдeceтия и двaдeceт и пъpвия дeн нaблягaйтe caмo нa caлaти.

Cлeдвaщитe двa дни – ĸoнcyмиpaйтe opиз и ĸиceлo мляĸo.

A пocлeдният двaдeceт и чeтвъpти дeн e иcтинcĸo cлaдĸo изĸyшeниe. Kaтo зa финaл нa ycпeшнaтa диeтa ce ĸoнcyмиpa тopтa.  cook eat

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 21:01 от *Gabriella

# 1
На мен не ми вдъхва доверие. Малко ми прилича на: видяла жабата, че подковават коня и тя надигнала крак. Да се разбира: видя, че ВЧ нашумя с нейната диета и хайде и Грахич да не остане по-назад. Само че на ВЧ е моно и тя си каза, че не е нейна диета. А Грахич уж си я измислила сама. Но на много места четох, че отслабнала от натовареност и неядене, но се оправдала с тази "диета", пък и хайде и тя да е измислила нещо.

# 2
Бе глупости, тя я била измислила... Вижте списъка с монодиетите в съответната тема - има я там от години. Една приятелка пък я беше видяла някъде другаде в нета преди поне 4-5 години и я прави периодично (има повечко за сваляне). Първите 2-3 пъти наистина имаше ефект, сега май не толкова, защото явно организмът й е привикнал.

# 3
Хайде пък сега има ли значение дали я е измислила тя или не?! Дайте да си помогнем и да споделим опит ако имаме от самата диета. Пука ми дали е на Грахич, нека е ефективна пък...

# 4
Какво значи кюфте, кебапче? За цял ден ли е това? Какви са грамажите, колко спагети 2 пакета? Не е точна диетата.

# 5
По-ужасна диета не бях чувала Grinning
Спагети със сирене, как ли пък не  Joy
А и за да е истинска диета, къде са грамажите на порциите?

# 6
Какво значи кюфте, кебапче? За цял ден ли е това? Какви са грамажите, колко спагети 2 пакета? Не е точна диетата.
Кюфте и кебабче + салата на всяко ядене, а яденията за всеки ден са през 4 часа, тоест на всеки 4 часа се яде по едно кебабче и кюфте или каквото там ти се пада за всеки ден.
Ами прочетете по задълбочено в началото как се яде. Правят се толкова спагети колкото ще ти стигнат за целия ден, да речем.. сутрин една порция към 10:00 след това минат 4 часа и пак хапваш една порция. Преценяй си. Няма грамажи, не съм я мислила аз.

# 7
И от тая моя приятелка знам, че няма грамажи - ядеш толкова, че да се заситиш. Нормално е диетата да работи и без определени количества (ако не се тъпчете, сякаш се готвите за зомби-апокалипсис): някои от дните се залага на принципа на монодиетите, други на нисковъглехидратните. А като ядете едно и също по 2-3 дни, по някое време съответната храна ви писва и намаляте и количествата. Та така де, диетата работи и без точни количества (аз дори не знам и това за едно кебапче на хранене - за мен "ядеш, докато се заситиш" би означавало 2 кебапчета и смятам, че и така ще се сваля. Виж, ако на някого му трябват 5 кебапчета, за да се засити, това вече е проблем). Ако я правите, яжте, докато се заситите, но ако си знаете, че сте от лакомниците, имайте едно на ум.

Аз самата на няколко пъти се каних да я почвам тая диета, понеже видях с очите си резултата при моята приятелка, но още първите 2 дни - спагети и сирене и ориз и сирене - много ме спъват; гадни комбинации са ми и ми звучат като гаранция за запек (пък и с тия сухоежбини, дето следват след тях...). А и се чувствам, все едно съм глътнала гюле. И нататък с тия тройни дни, дето се яде едно и също... колкото и да обичам всяка от комбинациите, още вечерта на втория ден ще съм ей така -  Sick. Ако на вас еднообразието не ви пречи, действайте.

# 8
Здравейте, искам да кажа че днес ми е 10-ти ден от тази диета , не мога да кажа че ям на всеки 4 часа но до момента съм на - 5,2кг   не съм гладувала но я спазвам сравнително стриктно и корема се свива и все по-малко количество ви трябва....аз съм спазвала и тази пак подобна диета на Ваня Червенкова  там свалих 5 кг естествено се качват после като започнеш да се "тъпчеш" но там беше само пилешко месо примерно , а тук си имаш гарнитура зеленчуци .Според мен си е много добре не гладуваш хапваш си от всичко за тези 24 дни, един вид си пречиствате организма за близо месец в което не виждам нищо лошо,който иска да свали малко кг за отрицателно време и има воля силно препоръчвам Simple Smile

# 9
  • burgas
Здравейте, спазвам диетата от 16.11.2015 г., бях 55,8 кг. сега съм 53,6 кг. Не съм спазвала никакви количества, на 22.11.2015 г. изядох 7,8 малки кюфтета с неограничено количество зелена салата и изпих 0,5 литра бяло вино (бях на гости) Simple Smile. Тренирам всеки ден по 30 мин., без събота и неделя.

# 10
Аз даже и не спортувам   работя на стол и водя страхотно застоял начин на живот... Жалко но Факт!

# 11
Има ли още момичета,които са отслабнали с тази диета и точно това,което е написала Грахич или са си я попроменили?
В смисъл там където се хапва ориз с кис.мляко едва ли ще е приблем да се добавят домати в ориза или гъби newsm78

# 12
Има ли още момичета,които са отслабнали с тази диета и точно това,което е написала Грахич или са си я попроменили?
В смисъл там където се хапва ориз с кис.мляко едва ли ще е приблем да се добавят домати в ориза или гъби newsm78
С тази диета може да отслабне единствено човек с наднормено тегло, който досега се е тъпчел с всичко и приема му на въглехидрати е бил 200+ на ден.
Да не говоря, че никак не е здравословна.

# 13
Що за глупост е тази диета? Shocked
На 4 часа да ядеш?
А да не говорим какви комбинации от храни има, ужас! Спагети със сирене, ориз със сирене?! Crazy Crazy Crazy
Със сигурност може да надебелееш! Naughty

# 14
Здравейте,аз я правя от четири дни и съм свалила едно кило,ям три пъти на ден на 4 часа. Въпроса ми е в дните където пише телешко варено се има предвид супата или просто варено телешко месо?

Общи условия

Активация на акаунт