Спирала за мигли- 12 тема

• 95 779
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Ми те всички изброени от нея спирали с еднакви характеристики.

# 676
Това не са ли въпросителни, т.е. ние сами да си запълним графите и да я имаме за лично ползване, сравнявайки спиралите спрямо нашите нужди  Thinking

За изкуствени мигли нищо не мога да кажа, нямам опит, но всички, които съм виждала са ми били много... изкуствени  Rolling Eyes Сигурно има и хубави.
Преди време приятелка си беше слагала в салон косъм по косъм, естествен, лисичи (бррр, гадост). Резултатът беше добър, но при всяко миене падаха косъмчета, изискваше постоянна поддръжка, не знам доколко зависи и от качеството обаче, и от техниката, може да не е попаднала на професионалисти.

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 13:18 от валия

# 677
Бихте ли ми препоръчали добра водоустойчива спирала, която да не се разтича, но все пак и свалянето й да е възможно? Simple Smile

# 678
  • Варна
Благодаря за включванията по моя въпрос.  Simple Smile
Чета постнатата тема от Циндил-Пиндил. Май няма да имам време да поддържам такова нещо.
По-скоро клоня към слагане сутрин и махане вечер. Но не съм уцелила точните за мен.

Така или иначе ще чета темата, дори заради отзивите за разни спирали.  Grinning
Ако по-натам някой се включи с препоръка за изкуствените мигли, ще прочета.

# 679
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Купи си хубава спирала, Стейси, по-добрият вариант е Peace.

# 680
  • София
И аз си взех Грацията с Хипнозата. Пробвах на едно око - идеална ми е.

# 681
Бихте ли ми препоръчали добра водоустойчива спирала, която да не се разтича, но все пак и свалянето й да е възможно? Simple Smile
Купуваш си един двуфазен дегримьор, или кърпички за почистване на водоустойчива спирала и нямаш грижа да свалиш, която и да било спирала. Аз съм фенка на мейбелинските водоустойчиви, но съм доволна и от тази на макс фактор. Какъв резултат търсиш?

# 682
Купуваш си един двуфазен дегримьор, или кърпички за почистване на водоустойчива спирала и нямаш грижа да свалиш, която и да било спирала. Аз съм фенка на мейбелинските водоустойчиви, но съм доволна и от тази на макс фактор. Какъв резултат търсиш?
Обем и извиване, а също и трайност, т.е. да не ми се размазва под очите след досег с вода. 

# 683
А имаш ли достатъчно матрЯл за да търсиш такъв ефект?  Laughing
Пробвай clump defy на макс фактор. Нямам никакви забележки към нея.

# 684
А имаш ли достатъчно матрЯл за да търсиш такъв ефект?  Laughing
Пробвай clump defy на макс фактор. Нямам никакви забележки към нея.
Имам. Wink
Мерси, ще я погледна утре.

# 685
  • Варна
При едно от намаленията на спиралите на Лореал в Лили, купих лилавата, която е ароматизирана, ето тази: http://www.isave-extra.com/ekmps/shops/787ce3/images/l-oreal-vol … a-black-459-p.jpg

Първоначално не ми хареса особено и я подхвърлях известно време без да е ползвана, но онзи ден се присетих за нея. Чудесна! На този етап е една от любимите ми Heart Eyes
Приличен обем, хубаво разделяне и сресване на миглите.

При мен стои така:
Скрит текст:

Ето за сравнение и Шанелската Ле Волюм, която също много харесвам, но е на поне тройна цена:
Скрит текст:

Скоро не съм пробвала спирала на Макс Фактор - мисля тяхна да е следващата ми покупка.

Извинявам се за недоброто качество на снимките и за едната ми рошава вежда Rolling Eyes

# 686
Тайга, уау, чакай да си събера ченето... Simple Smile
Прекрасни мигли и много красиви очи  Heart Eyes

# 687
  • Sofia
При едно от намаленията на спиралите на Лореал в Лили, купих лилавата, която е ароматизирана, ето тази: http://www.isave-extra.com/ekmps/shops/787ce3/images/l-oreal-vol … a-black-459-p.jpg

Страхотно ти стои! Много красиви очи Simple Smile)))

И на мен ми е една от най-любимите! Дебна си я на намаления и си я поддържам  Peace

# 688
  • София
И аз я харесвам лилавата, както и Le Volume.

Сега си взех Le volume но в ултра черната разновидност 90 Noir Khôl.
Само на мен ли ми се струва, че се размазва при допир за разлика от стандартната версия?
Иначе е много черна, харесва ми Simple Smile

Тайга, прелестна си bouquet

# 689
  • Street of Dreams
Голяма красота  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт