Спирала за мигли- 12 тема

• 95 776
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, Тайга, ако вярвах, че Лореалската спирала щеше да постигне сходен ефект и при мен, още днес щях да я купя от първата дрогерия Heart Eyes

# 691
  • Street of Dreams
Ммм, Тайга, ако вярвах, че Лореалската спирала щеше да постигне сходен ефект и при мен, още днес щях да я купя от първата дрогерия Heart Eyes
Че какво пречи?

# 692
Нямам толкова мигли просто Laughing. Разделянето е забележително обаче, точно то ми липсва в последните ми спирални покупки.

# 693
  • Варна
Благодаря, много сте любезни. Не мога да се оплача от миглите си, но спиралата си е важна. Имам отворени още три - четири, ще покажа и тях като ги наснимам в дните.

Все още понякога се сещам и тъгувам за Телескопик-а на Лореал, който се продаваше преди 8 - 9 години. Аз по-хубава спирала не съм имала никога.

# 694
  • Street of Dreams
Благодаря, много сте любезни. Не мога да се оплача от миглите си, но спиралата си е важна. Имам отворени още три - четири, ще покажа и тях като ги наснимам в дните.

Все още понякога се сещам и тъгувам за Телескопик-а на Лореал, който се продаваше преди 8 - 9 години. Аз по-хубава спирала не съм имала никога.
  Cry

# 695
При едно от намаленията на спиралите на Лореал в Лили, купих лилавата, която е ароматизирана, ето тази: http://www.isave-extra.com/ekmps/shops/787ce3/images/l-oreal-vol … a-black-459-p.jpg
...

Тайга, искам и аз такива мигли... Heart Eyes
Подсети ме, че и аз я имам тази спирала, взех я от една разпродажба с идеята за подарък на някой. Никога не съм я ползвала преди. Сега, въпреки че имам други 3-4 отворени, ме загриза любопитството как ще е на моите мигли. Разделяне и аз търся, но ако може и извивка. А как се почиства - лесно ли е?

Ох, преди си карах на спирала на Ести, от време на време някоя Ланкомска и си бях доволна. А сега заради вас... Embarassed не се сдържам да пробвам все нови и нови. Но и изискванията ми се увеличиха, 'щото много научих покрай вас.  Hug

# 696
  • гр.Пловдив

Какво се е случило с Телескопика-няма ли го вече-може ли снимка или линк да сверя часовника Praynig

# 697
Сега си взех Le volume но в ултра черната разновидност 90 Noir Khôl.
Само на мен ли ми се струва, че се размазва при допир за разлика от стандартната версия?
Иначе е много черна, харесва ми Simple Smile:
Размазва се да. Само оригиналната е добра и незаменима за мен.

# 698
  • София
Мерси, densi. Реших да пробвам тази, че ми я похвалиха, но явно като приключа с нея ще се върна към оригиналната.

# 699
  • Canada
Сега си взех Le volume но в ултра черната разновидност 90 Noir Khôl.
Само на мен ли ми се струва, че се размазва при допир за разлика от стандартната версия?
Иначе е много черна, харесва ми Simple Smile:
Размазва се да. Само оригиналната е добра и незаменима за мен.

И при мен се размазва и прави панда ефект  Peace

На оригиналната ще се върна и аз  Flutter

# 700
  • Манчестър

Тайга, страхотни очи и мигли....аз като една жертва на рекламата, очи и мигли като твойте няма да докарам,ама нищо не пречи да имам спиралата...още утре съм на мисия на да я купя.

# 701
  • София
Тайга май ще ти излезе прякор "Миглата". Joy

# 702
Приятелка ми даде за проба принцесата на Есенс (оранжевото корсажче)
Ето как седи- отляво на два, отдясно на един плътен пласт

Страшно много туш остава по миглите само с едно нанасяне, на две е вече супер прекалено. Разделянето не е добро- ако не решиш като идиот са сплъстени миглите, ако пък разресваш остава още повече туш и е уфф. Прави миглите супер натрапчиво забележими, за който иска такъв ефект сигурно е добра.

# 703
  • Вестерос
На мен не ми стоеше така  Peace

# 704
Дай снимка най-добре Peace. И на моята приятелка не седи така, тя е с гъсти мигли и се разпределя доста по-равномерно туша при нея. Но пак са натрапчиво видими миглите, отдалеч личи, че е слагана спирала.

Общи условия

Активация на акаунт