Спирала за мигли- 12 тема

• 95 776
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • sofiq
Тайга - няма и аз как да пропусна да отбележа разкошните ти мигли Heart Eyes,много са красиви ...много

Аз най накрая пробвах и последната мечтана спирала,имам няколко отворени в момента.....но спиралите са ми най голямата страст в грима и затова не се сдържах и си купих тестер на  ле волюм на Шанел.Ползвам я последните няколко дни .Определено е хубава спирала,но Бенефит по ми харесва на мойте мигли . И двете успяват да постигнат много добър обем и извиване,но с Бенефит постигам по добро подреждане и няма слепване.

# 706
Как така си купи тестер на спиралата Льо Волюм, мини ли?

# 707
  • sofiq
Да мини ,ето такъв си купих.

# 708
От къде и за какви парички?

# 709
  • sofiq
Незнам редно ли е да посочвам линк....от известен бг сайт ,за 10 лв.

# 710
  • София
Аз имам такава малка спирала на Шанел, но ми я дадоха като подарък към покупка от магазин Престиж. Не знаех, че се продават, мислех че са само тестери.

# 711
  • гр.Пловдив
Аз имам такава малка спирала на Шанел, но ми я дадоха като подарък към покупка от магазин Престиж. Не знаех, че се продават, мислех че са само тестери.

Еее,ти пък сега...търговийката с тестерчета е много актуална Mr. Green

# 712
  • Street of Dreams
Tова не е тестер, това е travel size (не знам дали има дума на бг). И се продават навсякъде - има по сайтове и магазини, тези дни гледах в Дъглас на Urban Dekay и Estee Lauder. Добра опция да пробваш спирала или да имаш няколко едновременно. Стига да се справяш с късата четка.  Peace

# 713
Tова не е тестер, това е travel size (не знам дали има дума на бг). И се продават навсякъде - има по сайтове и магазини, тези дни гледах в Дъглас на Urban Dekay и Estee Lauder. Добра опция да пробваш спирала или да имаш няколко едновременно. Стига да се справяш с късата четка.  Peace

OnDiNe, коя на Ести? Имаха ли Sumptious Infitinite? (ако случайно си обърнала внимание, де).
Предстои ми пътуване и ще ми е много удобно да я имам в travel size - страхотна спирала е! Heart Eyes

# 714
Това вече има доста повече смисъл.

# 715
  • Вестерос
Дай снимка най-добре Peace. И на моята приятелка не седи така, тя е с гъсти мигли и се разпределя доста по-равномерно туша при нея. Но пак са натрапчиво видими миглите, отдалеч личи, че е слагана спирала.
Не мога да си правя сама хубави снимки на грима, но по-скоро стават като на приятелката ти. като аз си слагам само веднъж, не напластявам. Същият ефект ми става и с мейбалинската, за която се пише напоследък в темата за дм и лили

# 716
  • Street of Dreams

OnDiNe, коя на Ести? Имаха ли Sumptious Infitinite? (ако случайно си обърнала внимание, де).
Предстои ми пътуване и ще ми е много удобно да я имам в travel size - страхотна спирала е! Heart Eyes

Да, да - точно тя беше, със нещо друго мини в комлект, но не обърнах внимание какво, за 6 евро - сделка отвсякъде. Само че аз не живея в Бг - трябва да видиш дали има и там. Peace

# 717
  • Вестерос
Дали по летищата ще ги има тези травъл варианти  Thinking

# 718
Ееех, тъкмо се обнадеждих Grinning Ще проверя и ще споделя ако намеря Peace

# 719
Tова не е тестер, това е travel size (не знам дали има дума на бг). И се продават навсякъде - има по сайтове и магазини, тези дни гледах в Дъглас на Urban Dekay и Estee Lauder. Добра опция да пробваш спирала или да имаш няколко едновременно. Стига да се справяш с късата четка.  Peace
Ако е в тубичка като на паста за зъби е тестер! Травъл сайза е нормална спирала, но просто по малка и се продава в комплект с нещо друго. Всъщност и двата вида са тестери , но тази в тубичката никога не я продават.
http://cmichellestyles.com/wp-content/uploads/2013/03/11.jpg
http://www.makeuporiginal.com/sites/default/files/chanel%20le%20 … 20de%20chanel.jpg
http://cmichellestyles.com/wp-content/uploads/2013/03/11.jpg

Общи условия

Активация на акаунт