Спирала за мигли- 12 тема

• 95 790
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Street of Dreams
Tiffany, Забелязала съм, на различните летища има различни предложения. Аз особено пък Ести много не ги заглеждам, освен на Ататюрк, защото там има неща, предназначени само за азиатския пазар. Иначе не си губя времето по безмитните, за 2-3 евро разлика, все едно и също - предпочитам да пия кафета. Flutter

# 721
  • Вестерос
Ще потърся и ще пиша, за софийското ме съмнява обаче

# 722
  • Бургас
Сега си взех Le volume но в ултра черната разновидност 90 Noir Khôl.
Само на мен ли ми се струва, че се размазва при допир за разлика от стандартната версия?
Иначе е много черна, харесва ми Simple Smile:
Размазва се да. Само оригиналната е добра и незаменима за мен.
не само се размазваше при мен, но така ми подуваше долния клепач за секунди . Беше ужасно!
Обаче намерих моята спирала  Karaja BB Volume Mascara , тези дни ще се опитам да направя снимки за показно . Имам си едно любимо козметично магазинче и мацката знае как да продава, тя ми я предложи и браво. Така взех и очна линия на същата марка - много добра .

# 723
Само минавам с отчет - в българските Douglas (или поне в The Mall) няма травъл сайз спирали на Ести.

За сметка на това, в SEPHORA има минита Too Faced Better Than Sex, а доскоро имаше и на Benefit They're Real.

# 724
В BeautyZone продават минита на EL  Peace

# 725
Само минавам с отчет - в българските Douglas (или поне в The Mall) няма травъл сайз спирали на Ести.

За сметка на това, в SEPHORA има минита Too Faced Better Than Sex, а доскоро имаше и на Benefit They're Real.
Ама има в техните бутици. И в БЗ съм виждала минита на ЕЛ.

# 726
По повод дискусията за Lash Sensational на Maybelline, купих я. Измива се съвсем лесно само с вода, както и другите ми спирали. Консултантката на щанда им в този случай ще се окаже добре информирана. Попитах я коя спирала е водоустойчива и как да разбера това/къде е отбелязано. Отговори ми, че няма водоустойчив вариант, имало в началото, "било станало някакво объркване"  Laughing и сега са ги спрели/не се внасят.
Всички хубави неща, които сте споделяли тук за тази спирала  bouquet bouquet се материализираха и при мен. Отдавна не се бях виждала с толкова големи мигли Simple Smile и то постигнати толкова бързо и лесно.
Това са впечатленията ми от 2 нанасяния, има потенциал да се превърне в основната ми спирала, но това ще си проличи във времето.
Мерси на всички още веднъж bouquet

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 23:07 от Figs

# 727
  • Street of Dreams
Ехе, още малко ще й изчистим репутацията на спирала - навлек, от който няма отърване  Grinning

# 728
Ехе, още малко ще й изчистим репутацията на спирала - навлек, от който няма отърване  Grinning
Хубав "навлек"  Laughing се оказа тази моя първа спирала на марката.
Позволих си да върна темата, защото помня, че доста хора казаха, че харесват ефекта от нея, но заради кошмарното й неизтриване, не смеят пак да я купят. OnDine ти (и хубавите ти коментари за нея) имаш много основен пръст в това да я купя Naughty bouquet , а след последния на MariqIvanova799 се предадох - финално Laughing

# 729
  • Вестерос
И аз съм впечатлена колко лесно се маха само с вода и не остава нищо да махнеш после с тоалетно мляко или дегримьор. Определено и на мен ми е попадение. 3-тата спирала , която съм купила по препоръка от тук  Grinning

# 730
Кои бяха предишните 2 + впечатленията ти?

# 731
  • Варна
Е, трябваше май да я купя и аз...

# 732
  • Вестерос
На Мейбалин тази

Първоначалните-никакви, все едно нямах спирала, само малко по-черни миглите, а и доста цапа каот се чистиш, иначе не ми цапа. Като я разработих малко по-добре, ама не я препоръчвам , няма да я повторя.

Втората е тази на Мисс Спорти, доста добре стои, малко по-малък ефект от Лаш на Мейбалин, не пуска много туш и хубаво ги разделя миглите, но не ги прави толкова големи като Лаш-а. Като цяло съм доволна. Негатив, че като ти се насълзят очите и щипе много.

# 733
Lash Sensational ми беше любимата спирала доскоро. Имам 3, две от тях неотворени Laughing От както си взех False Lash Sculpt на L'Oreal обаче мейбълинската остана на заден план. Интересното е, че доколкото разбрах лореалската не е пусната дори и в САЩ, само УК. Дано не я спрат от производство набързо като любимият ми фдт Confused

# 734
  • Street of Dreams
Фигсче, много я харесах, ама вярно "някакво объркване е станало"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green в началото и така ми се е отщяла, че още не мога да я намеря къде съм я затрила из къщи.  Grinning ooooh! Сега се сетих, че още нещо ме дразнене в нея - мега обемна опаковка, взема  място за две спирали в органайзера на тоалетката, а там мястото е кът.  hahaha Обаче мисля като приключа две, да си я взема пак. Честити хубави мигли на всички.  Hug
За sculpt не съм чувала, дай едно цък.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт