Спирала за мигли- 12 тема

• 95 774
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Tiffany не съм ги пробвала, отзивите за тях не можаха да ме изкушат, като те чета сега, си потвърждавам, че не са за мен bouquet

Folie à 2 тази ли
Скрит текст:
и би ли я сравнила с Lash...на Maybelline, с какво ти харесва повече?

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 00:22 от Figs

# 736
  • Вестерос
Да , много е обемна, това като минус  Mr. Green

# 737
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам три спирали в момента, а така ме изкушавате с мейбълинската Embarassed. Досега само гумената четка ме спираше, а е постояно на намаление в дрогериите тук.

# 738
  • Street of Dreams
Имам три спирали в момента, а така ме изкушавате с мейбълинската Embarassed. Досега само гумената четка ме спираше, а е постояно на намаление в дрогериите тук.
Май е пластмасова, което едва ли е по-добре. Но си върши чудесно работата, взимай я, не му мисли. Ти поне правиш снимки, ще се радвам да ги видя.

# 739
  • Вестерос
Сетих се още един минус за мейбалинската Лаш, поне за мен, тъй като с такива четки не съм свикнала, боцкам се като си слагам  ooooh!

# 740
  • Street of Dreams
Аз в корените почти не слагам спирала. Още като започнах да се гримирах някой ми каза да нося само по върховете и оттогава слязох надолу, но не съвсем в корена.
Няма да е лошо да правим нова тема, че както ни се приказват празни приказки, тази ще свърши. Дано не се дразнят хората, които очакват да прочетат нещо свястно и полезно  Laughing

Имате ли предложения за въпрос или анкета? Може би за спирала от среден клас, така или иначе сме на тази вълна. Пък и ще могат да се включат още хора, на които сме досадни с тоз волюм  hahaha
Предложете нещо? 

# 741
С твоите мигли можеш да си позволиш да ходиш и без спирала.
За мейбелинската спирала, не помня какви ми бяха оплакванията, но я подарих което значи, че нe ми е харесала.

# 742
Нямам предложения, за всякакъв клас спирали ми е интересно да се информирам, каквото решите Peace
За нанасянето в основата на миглите, когато не забравя го правя и то хубаво притискам, получавам ефекта за който създадоха "тризъбеца" на Clarins (очната линия). Когато пространството в основата м/у мигличките е запълнено с тъмен цвят, погледът е по-подчертан и те изглеждат по-гъсти. Спестява ми време, иначе за същото тр да си поиграя с очната линия.

# 743
  • вятър в маслините, вятър над хребета
НОВА ТЕМА

Като решите за анкета, ще добавя. Въпрос зададох по собствено усмотрение Laughing

Общи условия

Активация на акаунт