Лидл ::72::

• 72 981
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мерси, значи евентуално може да изровя нещо интересно, ако останат до събота-неделя.

# 661
  • Толбухин
А термодънките нямат ли подплата?

# 662
  • Пловдив
То сл.седмица пълна скръб...

# 663
  • София
Хъм, то на дънките няма какво да им е термото ако нямат подплата.

# 664
Книга на Манчев и Шишков

Условия:
В периода от 16.11.2015 г. до 6.12.2015 г. може да събирате точки във всеки магазин Лидл на територията на България. При покупка в магазините Лидл, която е на стойност над 25 лева на една касова бележка, може да получите на касата на съответния магазин Лидл, където е направена покупката, по 1 стикер (отговарящ на 1 точка) за всеки 25 лева от стойността на касовата бележка. На касата на магазина ще получите безплатно и карта, в която ще може да залепвате получени стикери ("Картата").
При събрани 5 стикера (точки) в Картата може да предадете Картата на касата на магазин Лидл, който е най-удобен за вас, и да получите срещу нея книгата "Манчев срещу Шишков". Книгата "Манчев срещу Шишков" може да се получи в периода от 16.11.2015 г. до 6.12.2015 г. или до изчерпване на количествата.

Мисля да се пробвам да са сдобия с нея. Дано в този период пускат интересни неща, от които имам нужда, а не да се чудя какво да купя  Laughing

# 665
Аз харесах ботушки за детето от 09-11.

# 666
О, това за книгата много ми харесва, аз не събирах брошурите с рецепти, за което доста съжалявам, но книга бих си взела.

# 667
Кафяв килим има ли вече и дали е хубав? Лесен ли е за поддръжка според вас?

# 668
  • Русе
Виждали ли сте останали хлебопекарни по магазините....нашата се развали и вече един месец ни звук ни стон от Лидл относно ремонта. То е ясно че човек трябва сам да си свърши работата и затова я издирвам Rolling Eyes
Ако не подлежи на ремонт, може да ти я заменят с нова. Изчакай! Мина ли месеца вече?

Освен наденицата и пилето от петък, нищо друго не ми грабна окото от следващата брошура.

# 669
  • Варна
Аз пък харесах черните ботуши с връзките... Мисля,ч е са ги пускали и миналата година, някакви отзиви? Дали са тежки и спарващи? Хем искам нещо за голям студ, защото моите ботуши са много тънки, хем ме е страх да не вмирисват краката...

# 670
Много скъпа тази книга?!  newsm78

# 671
  • София
Е, ако целта е само книгата, а не си редовен клиент - скъпа е. Ако просто си пазаруваш редовно в лидл... не е скъпа Wink

# 672
Виждали ли сте останали хлебопекарни по магазините....нашата се развали и вече един месец ни звук ни стон от Лидл относно ремонта. То е ясно че човек трябва сам да си свърши работата и затова я издирвам Rolling Eyes
Ако не подлежи на ремонт, може да ти я заменят с нова. Изчакай! Мина ли месеца вече?

Освен наденицата и пилето от петък, нищо друго не ми грабна окото от следващата брошура.
Мина един месец, а нямам никаква информация от тях Confused

# 673
Сега виждам, че пускат пулсоксиметър, колко търсих такъв уред миналата година, накрая си поръчах от чужбина...даже се чудя дали да не си купя още един.
Прах за пране ще си купя, май това е...друго не ме грабна
За всички питащи в последните теми- пускат инхалатори Simple Smile

# 674

Това е за тази седмица- 2/8 ноември, и аз не откривам новата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт