Лидл ::72::

• 72 974
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Ние имаме у дома конвектор от мин.ноември,когато ги пуснаха за пръв път.Доволна съм,загрява бързо,има три степени,над 2000 вата е,с дистанционно,показва темп.в стаята и тази която сте задали.В момента в който я достигне се изключва и така подържа мека топлина.Има опция за бързо затопляне с вентилатор/може и да се изключи и да работи без него.Има възможност да охлажда лятото.Подвижен е и се мести лесно от стая в стая и най-накрая цената е добра за такъв тип уред.Някой пита за мелничките с подправките,имам такава,но от делукс серията,отваря се и се пълни отново по избор.
Като духалките ли е - помещението изстива щом го спреш? Трябва ми за вилата, а там е студено и иска хубаво затопляне.

# 646
Не съвсем,с духалка по-бързо изстива помещението

# 647
Здравейте, някой виждал ли е някъде да има останали хлебопекарни?

# 648
Сега гледах апреските в брошурата и съм много разочарована. Момичешките 30-35 номер са ми ужасно грозни и явно тази година няма да купуваме от там. Малките пък са от 24 номер и са големи за дребното..

# 649
Сега гледах апреските в брошурата и съм много разочарована. Момичешките 30-35 номер са ми ужасно грозни и явно тази година няма да купуваме от там. Малките пък са от 24 номер и са големи за дребното..
Ами то едната половина /долната/ си е като галош- както и да го гледам

# 650
Не мога да намеря новата брошура в сайта Sad

# 651
  • София
Не мога да намеря новата брошура в сайта Sad
http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm
Заповядай   Simple Smile

# 652
  • София
Този път няма да пропусна инфрачервената лампа за нагревки, дано поне малко ми облекчава синузита, че цяла зима е ад.  ooooh!

# 653
  • София
Те са абсолютно същите като миналата година... малките с нищо не са по-красиви. Дали са като галоши отдолу не знам, общо взето това си е типа обувка - апреска.
По принцип тези са им по-приятния модел , лекички тесни, топли и т.н. http://www.lidl.de/de/pepperts-kinder-jungen-winterstiefel/p2041 … PEPPERTS%C2%AE%20*&searchTrackingId=Product.204193&searchTrackingPos=3&searchTrackingOrigPos=3&searchTrackingPage=4&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36 но миналата година май изобщо не ги пуснаха у нас, за тази не знам. Но пък те имат не малкия проблем, че не им е шит езика.

Аз си харесах потничета...може би и сутиени от новата брошура... жалко че няма детските потници, дано ги пуснат и тази година.

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 08:51 от Angel_Dust

# 654
  • София
Ходих сутринта за детските клинове и ватирани блузи - пълен смях , клиновете са си съвсем обикновени, никакво термо, а блузите са направо прозрачни. Купих хубави детски книги по 1.99лв.

# 655
  • Толбухин
Имате ли вече отзиви за термодънките и термоблузите? Мисля днес да вземе след работа, дано има.

# 656
Не са ватирани, блузите са трико просто по-плътно и доста разтегливо, клиновете също имат съвсем лек мъх. Имаше детски пижами по 11.90 лв, които не са в брошурата- тънки са - за пролет. Има и доста детски книжки за 1.99 лв.

# 657
Виждали ли сте останали хлебопекарни по магазините....нашата се развали и вече един месец ни звук ни стон от Лидл относно ремонта. То е ясно че човек трябва сам да си свърши работата и затова я издирвам Rolling Eyes

# 658
  • София
Какви са книжките горе-долу, като за каква възраст?

# 659
Какви са книжките горе-долу, като за каква възраст?
Различни - Български народни- доста дебела с много приказки, Малкият принц, Робинзон Крузо, Палечка, за Някаква принцеса имаше няколко вида, Барон Мюнхаузен, Изгубени- по сериала - 2 части.

Общи условия

Активация на акаунт