Лидл ::72::

• 72 976
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Отдолу под тази...

# 676
  • София
А термодънките нямат ли подплата?

Имат някаква съвсем тъничка подплата - не е полар, не мога да кажа каква точно материя е  Thinking

# 677
Здравейте, виждам, че в следващата брошура има смесител за кухня с изтеглящ се душ. Някакви отзиви да имате?

# 678
Дамските ботуши са тежички. Имам ги, взех ги за киша и за дълбок сняг...

Детските са същите като предходните две години. Аз две години вземам на моето дете все зелени, този пък май ще взема сини. Нещо поскъпнали ми се виждат обаче Thinking

# 679
  • София
Питайте за ремонта в магазина, в който оставен уреда. И нас така ни забравиха за едни слушалки, след запитване се оказва, че има протокол да ни върнат парите, не подлежали на ремонт.

# 680
Да ,и моята има от миналогодишните,сега харесах тези :
Скрит текст:

# 681
тези термо дрехи за деца нямат нищо общо с термото  Rolling Eyes
момичешките са пълна скръб, да не говорим, че от клинчетата 146/152 имаше само едно /взех го, но се бях навила да взема от всеки цвят по едно и да подсигуря зимата, но това просто не е зимен клин  ooooh! /
момчешките дънки са от лек дънков плат със съвсем тънка подплата - стават за времето сега, но не и за студено  Tired

# 682
Да ,и моята има от миналогодишните,сега харесах тези :
Скрит текст:
Лисе, кой номер носи хубавицата ти?
Защото аз се целя за 30 номер, а моето диване е по-малко  Thinking

Да, момчешките термо блузи са обикновени - от памучно рипсено трико. Рипса по принцип го уважавам много, особено за потници и др., но термото си го представяп нещо по-сериозно...
Рипсеното трико полепва/приляга по тялото, много е удобно за носене.

# 683
Така се бях навила за термоклиновете... Но като ви чета няма смисъл да ходя.

# 684
  • Толбухин
Аз бях се навила и за дънки и за блузи на момчетата, но сега няма и да стъпя.

# 685
По въпроса с хлебопекарната ми....сега са върнали парите на мъжа ми защото не можела да се отремонтира Sad

# 686
  • София
Сега виждам, че пускат пулсоксиметър, колко търсих такъв уред миналата година, накрая си поръчах от чужбина...даже се чудя дали да не си купя още един.
Скрит текст:
Прах за пране ще си купя, май това е...друго не ме грабна
За всички питащи в последните теми- пускат инхалатори Simple Smile
За какво се използва това? Спорт?

# 687
Защо ...блузите за момчета са много готини. Става да се облече дори на голо, под друга блуза. Много са мекички и разтегливи, не те пристягат и задушават. Обожавам рипсената материя. Няма по-удобно нещо.. За 8 лв са чуднички. Памучни.
Аз не взех, че имаме доста блузи с дълъг ръкав, но още се чудя дали да не забърша една довечера.

За сметка на това забърсах едни дамски боти от предна промоция, за 35 лв, черни ...доволна съм.

И си преглеждайте бележки винаги след касата - днес ми бяха чукнали 2 суитчера по 22.00лв...добре, че погледнах дали ми е отразено едно 30 процентно намаление, та видях 44.00 лв.
Оправихме го де, но ако го бях видяла вкъщи, иди доказвай, че си купила само един, а не два суитчера...

# 688
само по себе си дрехите не са лоши, но не са това, което е обявено, т. е. термо - за това съм разочарована  Wink
и момичешките блузи и клинчета също са хубави по принцип, но само по принцип  Simple Smile

# 689
  • sofia
Само да уточня, че всички блузи са от полиестер, за детските става дума, няма памучни и предполагам, че термоефекта се постига чрез "запаряване". Мен също ми прави впечатление, че  цените по принцип станаха по-скъпи, днес имаше дамски блузи, отново от полиестер, с малко памук - 60/40, които струваха 14.99 лв. За тази цена може да се вземе много прилична памучна блуза от популярен бренд. Всеки ден пазарувам в Лидл и тази тенденция не ми харесва Confused

Общи условия

Активация на акаунт