По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 279
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцето на любимия човек
Схемата ми е следната - 4 седмици х 20 капки седмично + 8 седмици х 10 капки седмично.Начев ми каза да приемам всичките 20 капки веднъж седмично вечер след или по време на храна. Аз ги започнах от днес, че да ми е по-лесно да броя седмиците от понеделник.

Фрея - леле, колко много сте извадили. Дано да са хубави, да се оплодят и най-вече поне 1 да стане здраво детенце.

Смайлче - радвам се, че си по-добре.

Моме - едно е супер, аз много те мислих да не се окажат 2,че знаеш какви са рисковете

# 211
Еха, Фрея, богата реколта Simple Smile стискам палци да имате много оплодени Hug

Смайлче, хайде бързо се възстановявай!!!

Моме, радвам се, че сме на едно мнение  Simple Smile

# 212
  • София
Схемата ми е следната - 4 седмици х 20 капки седмично + 8 седмици х 10 капки седмично.Начев ми каза да приемам всичките 20 капки веднъж седмично вечер след или по време на храна. Аз ги започнах от днес, че да ми е по-лесно да броя седмиците от понеделник.
лелееее, аз имам изписани по 12 капки дневно Вигантол и януари контрола

# 213
лелееее, аз имам изписани по 12 капки дневно Вигантол и януари контрола
Нандин - прочети листовката на Вигантола (знам, че си медици ско лице). Снощи прочетох, че при продължителен увеличен прием трябва да се следят някои кръвни показатели.
Иначе и аз имам контрола след като приключа схемата, при мен също се пада през януари. Тези 20 капки седмично са ми еднократен прием, а не ежедневен.

Аз, обаче май забравих нещо - трябваше ли да се пие магнезиий заедно с вит. Д, за да се усвоява по-добре или това беше за витамините от Б групата, в моя случай Б12?  Blush

# 214
Заббравих дали суутринта съм пила естрофем,какво да правя? ooooh!

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 08:53 от Анонимен

# 215
Заббравих дали суутринта съм пила естрофем,какво да правя?
Най-добре звънни на спешния и ги попитай кое е по-добре - да си взела двойна доза или да пропуснеш, според твоята схема на прием.

ПП: аз забелязах, че от навика да пия тироксина в просъница и да си доспивам после, понякога сънувам, че си пия хапчето щом ми звънне алармата. Забелязах го, защото започнах да си слагам от вечерта хапчето в една малка кутийка за лекарства (от Спермотренд-а на ММ) и няколко сутрини хапчето си беше в кутийката, а аз бях сънувала, че го пия.
Ако искаш, слагай си от вечерта лекарствата в някоя кутийка, купичка или чинийка.

# 216
Пънче ето я готината статия за вит Д и какво друго е хубаво да се пие с него, както и други форми за прием освен капките. Аз лично за себе си в момента минах на гелкапсули.
Всичките ви мисля, прегръщам и стискам палци Hug

# 217
Мерси, и аз така ще правя.

# 218
Пънче ето я готината статия за вит Д и какво друго е хубаво да се пие с него, както и други форми за прием освен капките. Аз лично за себе си в момента минах на гелкапсули.
Всичките ви мисля, прегръщам и стискам палци Hug
Мерси   Hug

ПП: видях, че си пускала тест сутринта. Да няма втора черта? Стискам палци Praynig

# 219
Пуснах аз на работа да се намирам само  Laughing Чак в лабораторията ме разпитваха при кой лекар ходя, дали не съм пр Вожда  Mr. Green Онзи ден като бях при ендото ми и той взе да ме разпитва, но веднага го контрирах, че съм в София, че той консултира в една от клиниките в града, да не почне да ми ги хвали пак като предния път. Небивал интерес направо, но го предпочитам от неискани и безмислени съвети.

# 220
От спешния ми казаха да пия "още един"естрофем.

# 221
Благодаря ви много  Hug , днес ще разберем дали са се харесали, около обяд чакам обаждането.

# 222
Момичета - нося една хубава щъркелова новина - Естлар е станала мама  Hug
Виждам, че вече.са ме.обявили. Благодаря на всички.за милите пожелания. Обещавам прекрасен разказ като ни изпишат, че сега е лудница. Засега само ще кажа, че присъствието на таткото беше най-емоционалният момент за мен. Гледаха.заедно изгрева на 01-ви. Затова и малкият е вече с вътрешен прякор Симба.
Ааааа, момичета, бях първа сред ноемврийките, първа и си останах. Симеон се.роди в 5.45 сутринта вчера. страхотно раждане, но ще разказвам от компютър

Пожелавам на малкия мъж да е много здрав, послушен и любознателен, да носи много радост и усмивки на гордите си родители, а на прекрасната му майка пожелавам бързо възстановяване и скоро да се гушкат у дома  bouquet

# 223
Много хубави новини, момичета Hug
Да е жив и здрав малкият Симеон  Heart Eyes
Моме, честито ти сакче със сърчице  Heart Eyes
Герда, в деня, който док ти е определил за тест, ще е трицифрено, да знаеш  Heart Eyes
Продължавайте с хубавите новини, това са светлинки в тунела и доста помагат да си стъпи човек на краката след поредния неуспех  Wink

# 224
Толкова се зарадвах за Естлар!Честита й радост!
 Таричка,док не ми каза кога да правя тест, акушелката ми каза,че зарзиото ще ми стигне до теста.
 Фрея, стиснати палчета, ще видиш, че много ще са се харесали.

Общи условия

Активация на акаунт