Помощ! Плач, викове и неспане през нощта

• 4 607
  • 32
  •   1
Отговори
Здравейте! Синът ни е на 1г. и 8 м. (ще ги навърши на 03.11.) и все още не спи спокойно през нощта. Заспива и след 1-2 чАса сън се буди с писък и плаче по 1..2..3.. часа на нощ, като само да го събудим и да стане адекватен трябват поне 40 мин., сочи в нищото и плаче (вече си мислим, че вижда духове...толкова сме се побъркали)..Въпросът ми е има ли и други такива деца, защото мислим, че само с нашето става нещо? И как се справяте с този проблем? Ходили сме при баячки, лели сме курсхуми...и ефект евентуално за 1 седмица и всичко започва наново... Всяка информация ще ни е от полза. Благодаря предвариетелно Simple Smile   #Crazy

# 1
А в църквата ходихте ли?
Идете и кажете на свещеника за какво става дума, той си знае коя молитва да му прочете на детето.

Ние сме имали много пъти такива премеждия с малката ми дъщеря. Винаги ни е помагало.  Peace

# 2
Нощни кошмари. Ще го израсте. Моят се будеше нощем до над петгодишна възраст, а имаше и ходене насън.

# 3
не сме ходили, но може да опитаме и това. благадаря ви Simple Smile

# 4
Ходете, ходете. За да се успокоите, че нещо правите  Peace
Иначе - нормален период, отминава. Просто е наситен с много нови впечатления от опознаването на света и се превъзбужда.

# 5
Ето тук има информация, която може да ви е полезна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=868125.0,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=787750.msg28478444#msg28478444.

# 6
  • Sofia
Отделно ли спи?
Моите бяха така от 1 до 5 год възраст. 4 години не бях спала като човек. Накрая, когато бях вече пред полудяване, един ден ми падна пердето, отидох и купих две сгъваеми кошари и ги сложих в нашата спалня. Спаха в нашата стая до 6,5 год и нито веднъж през това време не се събудиха. Кошмарите спряха още първата нощ, когато ги преместихме. Като им дойде време сами поискаха да си отидат в детската стая и сега си спят там без проблем. Толкова ме е яд, че слушах глупостите по дебелите книги и не ги преместих по-рано, че...  #Cussing out

# 7
спи в нашата стая, но в креватче. след мното плач го слагаме да легне при нас...но той става..сочи креватчето..слагам го там, той плаче да го взимам..или не дава на никой да го пипа.. тръшка се...ужасно е

# 8
  • София
А в църквата ходихте ли?
Идете и кажете на свещеника за какво става дума, той си знае коя молитва да му прочете на детето.

Ние сме имали много пъти такива премеждия с малката ми дъщеря. Винаги ни е помагало.  Peace

Това ми звучи като рекламата за содата и киселините - пия сода вече много години и винаги ми помага.

# 9
аз попринцип мнооог рядко (на сватби и крщенета главно) влизам в църква и не съм от най- вярващите, ноо ако това ще помогне поне за малко, бх пробвала Simple Smile

# 10
  • София
А в църквата ходихте ли?

Това ми звучи като рекламата за содата и киселините - пия сода вече много години и винаги ми помага.

Joy  Абсолютно!

По темата: Напълно съм съгласна с Не се сърди, човече.

# 11
  • Sofia
Опитайте да заспива във вашето легло и на лека лампа. За да може като се събуди да не е на тъмно и да усети веднага, че сте до него. Уплашил се е от нещо. Лошото е, че понякога на децата им трябва много време да се успокоят. Не се притеснявайте, ще мине. Просто на вас ви трябват здрави нерви докато мине. Стискам палци да е по-бързо.

# 12
oo ние винаги оставаме по нещо да сети, а аз от най- малкото му мърдане или започване да мрънка ставам и съм до леглото му...хващам го за ръка да ме усети, говоря му...люлям креватчето..ноо неее..той пищи...

# 13
Детето явно сънува нещо и се плаши от него, още не може да направи разлика м/у сън и реалност. Пробвайте да го изнасяте в друга стая, когато се случи и да го разсеете с нещо.

Скрит текст:

Ами то и с хапчето е същата работа.
Киселини се получават от определени храни. И тогава се налага намеса. И да, содата помага. Ако след време обаче пак се приеме тази храна може пак да заболи. С хапчето е същото. Няма хапче, което да се изпие и никога повече да не боли. Ако пак се приеме тази храна - пак ще боли. Та малко подвежда рекламата, но нали трябва да си продадат продукта  Mr. Green

# 14
изнасяли сме го,  но не помага..не дава да го завием, да го наметнем..само сочи и реве..ии след час-два се заглежда в детските, които сме пуснаали уж да се укроти..но той ги забелязва чак сме като се е скъсал да реве..

Общи условия

Активация на акаунт