Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 411
  • 729
  •   1
Отговори
# 330

И аз така отидох януари и каза, че март- април чакам заповед, но..............кривите сметки. Витамините и добавките ги започнах февруари, а за противозачатъчните ще чакам докато от фонда обявят, че ще взема заповед следващия месец. То като гледам ще е след Великден, така че има време даги пия. Оххх, момичета трудно е, но вярвайте, че всичко го правим, за да сме истински щастливи. Желаяви успех!

# 331

И аз така отидох януари и каза, че март- април чакам заповед, но..............кривите сметки. Витамините и добавките ги започнах февруари, а за противозачатъчните ще чакам докато от фонда обявят, че ще взема заповед следващия месец. То като гледам ще е след Великден, така че има време даги пия. Оххх, момичета трудно е, но вярвайте, че всичко го правим, за да сме истински щастливи. Желаяви успех!
Какви витамини изписва д-р Стефанов

# 332
  • Стара Загора

[/quote]

Доктора изписва Жанги 0,03, Метфогама 500 мг,  Селен 50 mcg, Актив Мама, Оксибио, Витамин Е, Неофолик Мета, и Лактажин глобули след цикъла за 5 дни. Мисля че на всички първоначално е едно и също, вече ако някой има оплаквания може да смени противозачатъчните. Общо взето закуската е от хапчета  Laughing

# 333

Доктора изписва Жанги 0,03, Метфогама 500 мг,  Селен 50 mcg, Актив Мама, Оксибио, Витамин Е, Неофолик Мета, и Лактажин глобули след цикъла за 5 дни. Мисля че на всички първоначално е едно и също, вече ако някой има оплаквания може да смени противозачатъчните. Общо взето закуската е от хапчета  Laughing
[/quote]
Благодаря!

# 334
А глобулите след всеки цикъл ли се поставят или само след цикъла преди процедурата?
Момичета, знаете ли след като взема заповедта в какъв срок се започва процедурата? Досега бях в друга клиника и съм правила само на спонтанен цикъл. През колко време се ходи на прегледи, какви изследвания се правят преди това ...... нищо не ми е ясно. Embarassed

# 335
И аз това се чудя - кога ще стартирам, но както и да мисля, пресмятам, всичко е божа работа, както се казва. Аз след празниците ще ходя на преглед и ще видя какви изследвания ще ми пусне преди процедурата - предполагам микробиология, цитонамазка.Дано да мога да започна веднага след като си взема заповедта.
А в началото на темата имаше едно момиче, което подробно обясни как протича дългия протокол. Потърси й поста, ако искаш.

# 336
Ние ходихме профилактично преди заповедта и ни каза за мене хормоните на 2-5 ден- Пролактин, ФСХ,ТСХ, естрадиол и ЛХ, а за ММ- спермограма и микробиология. И добавките, това преди да вземем заповедта.

# 337
  • Сливен
А прави ли се цветна снимка,ако няма правена преди това?Вярно ли е,че  микробиологията важи само месец?

# 338
А прави ли се цветна снимка,ако няма правена преди това?Вярно ли е,че  микробиологията важи само месец?
Микробиология пуснах дни преди пункцията. Ако ще правите инсе - док ше иска да привери тръбите. Ако сте за инвитро няма

# 339
Ами всъщност дори и да сте за инвитро е хубаво да проверите тръбите, за да се види състоянието им, защото ако има течност в тръбите, тя е токсична за ембрионите и обрича опита. Вярно е, че и без цс става, но пък го има този риск, за който споменах.

# 340
Момичета ако ми свършат инжекциите менопур и съм забравила да си купя а трябва да продължа какво ще се случи.до другия ден докато ги купя!т.е да пропусна едно слагане на инжекция?

# 341
Момичета,да ви питам спазвахте ли някакъв хранителен режим преди процедурата?

# 342
  • Сливен
Момичета,да ви питам спазвахте ли някакъв хранителен режим преди процедурата?
Аз си спазвам режим хранителен от доста време приготвям си нещата без мазнина не ям пържено и тестяно когато ми се яде сладко наблягам на плодовете гледам да се храня здравословно пия мн фрешове газирано и сокове съм ги изключила от менюто си и спортувам 6 дни в седмицата по 2 пъти на ден.

# 343
Момичета ако ми свършат инжекциите менопур и съм забравила да си купя а трябва да продължа какво ще се случи.до другия ден докато ги купя!т.е да пропусна едно слагане на инжекция?

ЩЕ СИ ПРОВАЛИШ СТИМУЛАЦИЯТА!
Не случайно трябва да се слагат в определн час. Опитай да ги намериш или някой да ти купи и изпрати една или две дози, докато се снабдиш с останалото количество. В аптеката, в близост до клиниката почти винаги има налично количество. "Цито" мисля се казваше. Стара Загора, ул. Ген Столетов 69, тел. 042 634025. Звънни и попитай има ли вариант да ти ги пратят по някакъв начин.

# 344
  • Сливен
Момичета как сте.Някоя стартирала.Голямо затишие в темата

Общи условия

Активация на акаунт