AVON - Тема за представители - Кампании 15,16,17 .....- Тема 135

• 43 117
  • 547
  •   1
Отговори
# 450
Аз дебна един ТТА Today, но от няколко дни само червено и нищо друго. Ако не се появи, просто няма да има смисъл да пускам поръчка, че се боря  най-вече за достигане на 50 лв.
Предишните две кампании бяха доста добри, но тази е много зле.....

# 451
За розовия фар Ауей тук

http://irecommend.ru/content/avon-far-away-bella

за чантата сори, няма отзиви.

# 452
Мен ме интересува чантата с дълга дръжка за 21.90 дали е хубава? Замислям се дали да си я взема....

Аз я имам поръчана. Утре ще дойде. Ще пиша.

Иначе и аз леко изнервена от поръчката.
Имах неща в червено,  но са фактурирани.
Имах поръчка за нивите мервила ( мостри), познайте от 10 колко липсват (7)

# 453
Момичета, пяните за вана на каква цена ви излизат в междинната сума ? Изпълнявам условието, но там ми ги смятат на цената без условие ?

# 454
  • гр.София
Аз извадих някакъв голям късмет. Само 2 червени светофара: единия на Душ крем Indian Rituals, който замених с Andalusian Bliss. Вторият на мострите в кутия на новото червило, но здраве да е.  Grinning
Поне да го бяха добавили в цветовата карта 2016, но явно не са преценили за нужно Laughing

# 455
Интересува ме светлият цвят на Матиращ и разкрасяващ балсам Solutions BB с SPF 15, колко е светъл? Няма сега мостри, а не се сещам какво точно заменях като го пуснаха навремето? За нормално светла кожа  ми трябва, но да не е като "бледолик"

# 456
Момичета, пяните за вана на каква цена ви излизат в междинната сума ? Изпълнявам условието, но там ми ги смятат на цената без условие ?

Грешка в системата,инфо от колцентъра.

# 457
  • Русе
Елинка
Каталозите са фактурирани с отстъпка. Значи топството е малко или много изяснено за момента. Дали с твоите не е станала грешка?
Значи координаторката ми отново ме заблуди. Каза ми, че каталозите ще са с отстъпка от следващата кампания. Отново не е в час. Може ли на лични с какъв процент отстъпка са и какви ще са отстъпките за топ клуб за тази година.

Има ги публикувани на сайта в секция мотивационни програми Принцес клуб за 2015-та.

Имам я тази бланка - не сме достигнали нивото бронз. Не са в грешка Ейвънци този път Wink ( аз писах и  в предния си пост )  Благодаря Ви все пак  Heart Eyes

# 458
Аз извадих някакъв голям късмет. Само 2 червени светофара: единия на Душ крем Indian Rituals, който замених с Andalusian Bliss. Вторият на мострите в кутия на новото червило, но здраве да е.  Grinning
Поне да го бяха добавили в цветовата карта 2016, но явно не са преценили за нужно Laughing

Има ли очаквана дата за мострите на червилото?

# 459
  • София
Вчера при мен всичко вече е зелено, вкл. и 2 мостри на червилото. Но още няма да пускам, събирам тепърва поръчки.

# 460
Мен ме интересува чантата с дълга дръжка за 21.90 дали е хубава? Замислям се дали да си я взема....

Може ли да споделиш как изглежда, аз като я гледам в каталога няма дъно, а е плоска, но кажи за дръжката кожена ли е или от плат?

# 461

Може ли да споделиш как изглежда, аз като я гледам в каталога няма дъно, а е плоска, но кажи за дръжката кожена ли е или от плат?
Чантата е от плат, леко промазан. С цип. Вътре е без разделение. Има малко джобче от едната страна ( вътрешна), може би за телефон, но е малко.
И джобче с цип от другата, пак малко.
Плоска е. С дълга кожена дръжка. Симпатична е. Но не е като за мен,  аз нося много неща.

Иначе вчера пуснах втора поръчка и от мострите на червилото само две светеха в червено.
От предната поръчка ( от фокуса) пуснах за мен пак вичките, дойдоха 5. Като цветове са наситени, имат лекота при нанасяне. За издръжливост- аз не съм критерии, защото на мен червило ми издържа максимум 2-3 часа. Та и това така. Но пък ми харесва, че седи меко, не ми изсушава устните и ще си поръчам

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 13:43 от ~Elg~

# 462
Благодаря за описанието на чантата. Май ще се въздържа да си я взема. Peace

# 463
И аз много ти благодаря!! Щях да я подарявам, но няма да е... ще взема колието, то е по-интересно. Simple Smile

# 464
Здравейте, момичета.
Много се двоумях дали да не се регистрирам и тук, та нали съм спонтанната дева :д
Приятно ми е, Мария, аз съм новоизлюпена представителка на ейвън и ще следя темата с интерес. Питах се (понеже ми е  неориентирано тук имате ли нова тема за сегашната кампания която е първа, въпреки че съм си зарязала каталога в едно кафене, понеже муфтя колежки-винсаджийки да си избират продукти от новия каталог. И тъй. Целувки и прегръдки, сладурани. Спорен ден Ви желая и ще очаквам фийтбек с нетърпение  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт