А сега, когато съм притеснена или уплашена в момента,в който натисна копчето на лампата крушката гръмва или изгаря.Това много зачести напоследък.През пролетта синът ми се разболя и аз ужасно се притесних(както винаги),посегнах да светна лампата-крушката изгърмя,посипаха се стъкла навсякъде.После бяхме на гости на баба ми,пак натиснах копчето-крушката изгоря,точно в този момент бях ядосана...Преди няколко дни се прибрах вкъщи,видях,че ма ръката ми има щипалка,тръснах силно ръката си и така и не видях къде метнах щипалката,майка ми се развика,че гадинката ще ни изпощипе,хем се ядосах,хем се притесних.После видях,че освен щипалка съм домъкнала и цветчета от липа(навън седях на една пейка под липа).Тръгнах да взема метлата,която стои в едно тъмно килерче,светнах и крушката пак изгърмя,отново се разсипаха стъкла навсякъде.Два дни след това имах интервю за работа,но го отложиха в последния момент,съответно вече бях тръгнала и се върнах доста притеснена,светнах крушката в тоалетната и тя изгоря.Майка ми взе да повтаря,че не бива да включвам никакви ел.уреди,дори не бива да светвам и лампите.Преди години,когато бях студентка на няколко пъти около изпити пак са гърмели крушки като посегна да светна лампата.Чудя се на мен ли ми има нещо или просто ел.инсталациите са стари,а крушките не са качествени.За съжаление като студентка съм живяла в няколко квартири и крушките са гърмели където и да съм.Ужас.Има ли някакво обяснение или просто си внушавам заради майка ми?