Случи ми се нещо странно XIII

• 167 026
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
когато ти е нервно , криво и напрежението се поема от предмет на близо, може за това да се е пръснала бутилката, в къщи по едмо време имахме много ядове, и тогава 'гърмяха' чашите във витрините, без външна намеса и без слънце

# 691
  • Бургас
Лелее,дано не гърмят чашите,ще стоя далеч от тях.Майка ми си ги колекционира,радва им се сменя си ги по витрините...Само се моля ел. уредите да не почнат да гърмят.Днес пак ме върнаха от поредното място,на което кандидатствах,ужас просто.

# 692
Здравейте, имам странен въпрос. Днес бяхме на разходка до  Бяла черква, над х. Здравец в Родопите. Там се намира и манастир Св. Петър и Павел. До църквата на манастира има един гроб с паметник-на момиче, което явно е починало по насилствен начин-евентуално застреляно, на това място. Нещото , което ме заинтересува, е, че гробът и паметникът са добре поддържани, а става въпрос за събития от началото на миналия век-момичето е родено 1906 г.  и е починало 1921 г. Името на момичето е Василка /Василиса/. Странно ми се видя, че паметникът е точно до църквата, което обикновено е място, запазено за свещеници или монаси, свързани с храма и е възстановяван. Самият манастир е изгорял през 2001-2002г. /поне жилищното крило/ и е било необитаемо място. Околността е летовище и по време на събитията е била такова. Някой знае ли повече за тази история?

# 693
Какво е станало, не знам. Трябвало е да питате в манастира. Видях снимка на паметника и там пише, че е убита.
Скрит текст:
В двора на църквите се погребват не само монаси, а и благодетели, членове на техните семейства, вкл. деца, така че не намирам за странно гробът в двора на църквата.

# 694
  • ...на безопасно
И аз с такъв проблем се записвам-3 крушки за тази седмица.

O, гледам моя проблем го имат доста хора.
Аз също мисля, че е някакъв вид енергия която излъчваме.
Освен това има периоди в които наистина ми се случват само беди. Тотална каръщина.
И да не ми се смеете, но това се случва когато има насочена отрицателна енергия от други хора към мен.

# 695
Интересни и страховити случки.
На мен преди време често ми се случваше, както си спя и в полубудно състояние чувам всичко около себе си, но не мога нито да мръдна, нито звук да издам, нито да помоля за помощ, все едно се задушавам и това ме караше да изпадам в някакъв луд страх. За да се измъквам от това състояние, опитвам да дишам колкото се може по-дълбоко и учестено. Успявах да се събудя, бях уплашена и дишах все едно съм бягала.
Това ли е сънна парализа? И на какво се дължи?

# 696
Интересни и страховити случки.
На мен преди време често ми се случваше, както си спя и в полубудно състояние чувам всичко около себе си, но не мога нито да мръдна, нито звук да издам, нито да помоля за помощ, все едно се задушавам и това ме караше да изпадам в някакъв луд страх. За да се измъквам от това състояние, опитвам да дишам колкото се може по-дълбоко и учестено. Успявах да се събудя, бях уплашена и дишах все едно съм бягала.
Това ли е сънна парализа? И на какво се дължи?

И на мен ми се е случвало абсолютно същото. И аз задавам същия въпрос.
+1
Това ли е сънна парализа или какво е?

# 697
# 698
Барелина, благодаря ти.  Прочетох го и е много интересно Simple Smile

# 699
Два пъти през живота си съм била в състояние на сънна парализа. Първият път беше доста отдавна, в тийнейджърските ми години.. дори не знаех, че съществува такова понятие. Мислех, че е нещо като лош сън (макар че не сънувах). Имах чувството, че Някой се е надвесил над главата ми и ме гледа с омраза. Изпитвах някаква тежест, не можех да си отворя очите.. Описвам го точно както се чувствах тогава.
Вторият път - преди около година и половина, но го отдавам на новата среда и начин на живот; явно стресът също е допринесъл. Но това си беше напълно нормална сънна парализа. Просто се бях "събудила" преждевременно, а тялото ми още спеше. Simple Smile Но не съм усещала нищо неприятно около себе си. Praynig Освен усещането, че са те "погребали жив", но това е напълно нормално. Mr. Green
Общото между първия и втория случай беше позата, в която бях заспала - по гръб. Понякога, като лежа и усещам, че започвам да се унасям, се обръщам нарочно настрани или по корем, гушнала възглавницата.

Някой може ли да каже нещо интересно за съботниците? Simple Smile Чела съм в интернет, но информацията е доста оскъдна.

# 700
  • София
Някой може ли да каже нещо интересно за съботниците? Simple Smile Чела съм в интернет, но информацията е доста оскъдна.
"Съботниците" ги свързвам с друго  Laughing

Оказа се, че мъж ми е роден в събота.
Цитат
Вярва се, че тези хора имат свръхестествени способности и могат да виждат и разпознават злите демонични същества като вампири, устрели, самодиви, болести и т.н.; единствено съботниците могат да преследват и да унищожават тези същества. Освен това съботниците могат да различават магьосниците измежду хората, както и самите те да гадаят, да тълкуват сънища и пр.
Не откривам нищо подобно в него.

# 701
Аз ли съм единствената, на която тази сънна парализа се е случвала много често? Последните години дори се научих да спя само по корем или настрани, но започна да ми се случва и докато спя настрани.... мисля си да започна да си слагам превръзка за очи......може би ще помогне.

# 702
И аз съм родена в събота,чувала съм че хората родени в събота имат трудна съдба ,в което може би има истина.Аз останах доста млада вдовица,а съпругът ми също беше роден в събота.
Относно свръхестествените способности не съм забелязала подобна свръхсетивност нито в мен,нито в него.

# 703
Мъжът ми е роден в събота. Имал е трудно детство. И откакто е с мен не му е лесно, защото сами си отгледахме трите момчета и той цял живот се скъсва от работа поне на две места... Има странни сънища и навремето една... да я наречем гледачка, ми каза: мъжът ти има специални сънища. Кажи му да обръща внимание какво сънува, защото не е случайно. Освен това има... как да кажа, пророчески е силно да се каже, но да речем предвижда много неща в много области. Казва нещо и след време се случва точно така. Говоря за неща, които никой не е и споменавал, за да ги е чул от някъде и понякога звучат абсурдно, невъзможно и нереално,  и въпреки това става точно както е предвидил. И като мечтае за нещо, мечтите му се сбъдват. Като се запознахме ми каза, че иска трима сина. Аз се опулих! Никога не съм искала три деца. А пък само синове... Коя жена не иска момиченце?! (сега съм благодарна, че нямам дъщеря! Ще имам снахи Simple Smile) Е, имаме трима сина. И от там като е започнало... не иска безумни неща, а напълно човешки и си ги пожелава, и вярва, че ще ги получи, и така се случва. Simple Smile Чака търпеливо, но всичко постига!

# 704
  • Варна
Аз ли съм единствената, на която тази сънна парализа се е случвала много често? .
На мен по едно време ми се случваше изключително често, поне веднъж в седмицата, понякога и няколко дни поред, веднъж дори и няколко пъти за една нощ, доста гадно беше. Отдавна не ми се е случвало обаче. Не знаех, че позата на сън има връзка.

Общи условия

Активация на акаунт