Случи ми се нещо странно XIII

• 167 026
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Аз ли съм единствената, на която тази сънна парализа се е случвала много често? .
На мен по едно време ми се случваше изключително често, поне веднъж в седмицата, понякога и няколко дни поред, веднъж дори и няколко пъти за една нощ, доста гадно беше. Отдавна не ми се е случвало обаче. Не знаех, че позата на сън има връзка.

И аз не знаех, но се разчетох. По принцип най-често се случва когато човек спи по гръб.... не знам поради каква причина, но и аз имах такива наблюдения за мен. Скоро не ми се е случвало слава на бога, но и на мен по едно време ми се случваше всяка седмица Sad

# 706
  • В.Търново
Аз ли съм единствената, на която тази сънна парализа се е случвала много често? .
На мен по едно време ми се случваше изключително често, поне веднъж в седмицата, понякога и няколко дни поред, веднъж дори и няколко пъти за една нощ, доста гадно беше. Отдавна не ми се е случвало обаче. Не знаех, че позата на сън има връзка.
Няма връзка позата.Аз съм със съннс пареза почти всеки път като спя.Вече почна да ми омръзва и да се дразня от това състояние.

# 707
  • София
Тази нощ както си спя и чувам, че някакъв женски глас ми шепне нещо. Разбуждам се, защото знам, че няма кой да ми шепне посред нощ, освен МП, но пак чувам същото шептене, същото нещо. Изключително странно беше, нещо ме караше да направя, но не си спомням вече какво. МП твърди, че не е чул нищо и не е говорил той. Не беше сън, в това също съм сигурна.

# 708
Patence, моите съболезнования за съпруга ти. Hug

Чела съм преди, че е на късмет да имаш съботник в дома си. Според поверието такива хора отблъскват отрицателната, лошата енергия от дома ти... гонят тъмните сили. Simple Smile За свръхестествените способности съм чела, че ги притежават хора, родени в късните часове на деня, предполагам това се отнася и за пророческите сънища.
Благодаря ви за споделеното, момичета.: ))

# 709
Този пост ми напомни за баща ми. Изключително тих и кротък и вярващ човек. На никого лошо не е направил и така да се каже, на мравката път прави. Тъй като не говори много и често изглежда незаинтересован, ние с майка ми рядко искаме мнението му за нещо. Най-вече ние си обсъждаме темите, които ни вълнуват и дори не обръщаме внимание, че той е там и гледа телевизия и вероятно ни чува или има мнение по въпроса.
Аз бях общително и харесвано момиче от малка, но до много късно не ми се случи първата връзка. Все не ги харесвах, или пък с тези, които харесвах не се стигаше до нещо повече от приятелство или познанство. Помня, че около 19-20 вече бях започнала да се чудя защо не намирам моя човек и понякога го обсъждах с майка ми. Докато си говорехме, баща ми все поглеждаше към нас и казваше: "Ти ще си намериш приятел като станеш на 22 години и половина."Като го питахме защо, той казваше, че бил чел в книга, че зрелостта на жената настъпва на 22,5 год. и тогава било най-добре. Ние с майка ми приемахме това с насмешка и винаги, когато се повтаряше неговата реплика ни в клин, ни в ръкав, го смъмряхме да не говори глупости. Е, какво да кажа. От позицията на времето вече с изумление осъзнах, че тази "недодялана" реплика се сбъдна едно към едно с удивителна точност - на деня, в който бях точно на 22,5. От тогава насам, внимавам винаги в това, което казва.

Мъжът ми е роден в събота. Имал е трудно детство. И откакто е с мен не му е лесно, защото сами си отгледахме трите момчета и той цял живот се скъсва от работа поне на две места... Има странни сънища и навремето една... да я наречем гледачка, ми каза: мъжът ти има специални сънища. Кажи му да обръща внимание какво сънува, защото не е случайно. Освен това има... как да кажа, пророчески е силно да се каже, но да речем предвижда много неща в много области. Казва нещо и след време се случва точно така. Говоря за неща, които никой не е и споменавал, за да ги е чул от някъде и понякога звучат абсурдно, невъзможно и нереално,  и въпреки това става точно както е предвидил. И като мечтае за нещо, мечтите му се сбъдват. Като се запознахме ми каза, че иска трима сина. Аз се опулих! Никога не съм искала три деца. А пък само синове... Коя жена не иска момиченце?! (сега съм благодарна, че нямам дъщеря! Ще имам снахи Simple Smile) Е, имаме трима сина. И от там като е започнало... не иска безумни неща, а напълно човешки и си ги пожелава, и вярва, че ще ги получи, и така се случва. Simple Smile Чака търпеливо, но всичко постига!

# 710
Patence, моите съболезнования за съпруга ти. Hug
Благодаря  Hug

# 711
Patence и от мен Hug

За първи път чувам за съботниците.
ММ е роден в събота. Почти винаги се случва каквото си е намислил или е решил, че ще стане. Crazy

Малко Сладко Коте, дано не ти се случва повече. Simple Smile

# 712
Мъжът ми е роден в събота. Имал е трудно детство. И откакто е с мен не му е лесно, защото сами си отгледахме трите момчета и той цял живот се скъсва от работа поне на две места... Има странни сънища и навремето една... да я наречем гледачка, ми каза: мъжът ти има специални сънища. Кажи му да обръща внимание какво сънува, защото не е случайно. Освен това има... как да кажа, пророчески е силно да се каже, но да речем предвижда много неща в много области. Казва нещо и след време се случва точно така. Говоря за неща, които никой не е и споменавал, за да ги е чул от някъде и понякога звучат абсурдно, невъзможно и нереално,  и въпреки това става точно както е предвидил. И като мечтае за нещо, мечтите му се сбъдват. Като се запознахме ми каза, че иска трима сина. Аз се опулих! Никога не съм искала три деца. А пък само синове... Коя жена не иска момиченце?! (сега съм благодарна, че нямам дъщеря! Ще имам снахи Simple Smile) Е, имаме трима сина. И от там като е започнало... не иска безумни неща, а напълно човешки и си ги пожелава, и вярва, че ще ги получи, и така се случва. Simple Smile Чака търпеливо, но всичко постига!

Бижу, мъжът ти е специален, както ти казах и преди. Сънищата му, които не са точно сънища, са възможни, благодарение на натрупвания от преди. За първи път научавам за човек, при когото тези възможности да са стигнали на толкова високо ниво. Не е чудно при това положение, че има и някои пророчески заложби. А това, че е имал трудно детство и изобщо животът му не е от най-леките, ме навежда на мисълта, че ще минава на по-високо ниво и затова в програмата му са заложени трудности. Ако някога реши да отиде на регресия, сигурно ще научи изумителни неща за себе си. Представям си как изглежда Аз-ът му, сигурно е нещо поразително. Да ми пишеш, ако се види и ти каже. Даже имам усещането, че вече се е виждал, но не е разбрал, че това е той. Simple Smile

А бащата на anaestetic е от онази порода хора с възможности, които ги крият в себе си и никога на никого не разказват. Само понякога изпускат по нещичко, но то е само трохичка от всичко, което знаят. Разпитай го! Peace

# 713
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
И аз от вас разбрах за съботниците.
В нашето семейство две от децата и аз сме родени в събота, съпругът ми и другото дете - в сряда.
На мен една жена, която гледаше на кафе, ми каза, че мога да "гледам", но съм го правила много отдавна, на шега, само на приятелки. Познавах, в смисъл, че някои от нещата се сбъдваха, но никога не съм го приемала на сериозно.
Родила съм се в седмия месец и още в родилното съм била два пъти в клинична смърт и са ме спасявали. Когато бях на 7 години ме блъсна камион и оживях, но не мисля, че съм имала трудно трудно детство  Simple Smile След това , в по-напреднала възраст имах и други проблеми, но винаги се справям. Даже казвам, че съм като котките - с девет живота.
Сега имам само някакви предчувствия, една тревожност, когато после нещата стават зле и спокойствие, което е признак, че всичко ще е наред. А и понякога просто знам кай какво ще каже, дори и за непознати хора. Преди винаги съм искала да имам по-специални способности и се интересувах, и търсих всякаква литература за паранормалното и екстрасенсите , сега твърдо не искам да имам такива  Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 11:39 от alvera

# 714
Бижу, мъжът ти е специален, както ти казах и преди. Сънищата му, които не са точно сънища, са възможни, благодарение на натрупвания от преди. За първи път научавам за човек, при когото тези възможности да са стигнали на толкова високо ниво. Не е чудно при това положение, че има и някои пророчески заложби. А това, че е имал трудно детство и изобщо животът му не е от най-леките, ме навежда на мисълта, че ще минава на по-високо ниво и затова в програмата му са заложени трудности. Ако някога реши да отиде на регресия, сигурно ще научи изумителни неща за себе си. Представям си как изглежда Аз-ът му, сигурно е нещо поразително. Да ми пишеш, ако се види и ти каже. Даже имам усещането, че вече се е виждал, но не е разбрал, че това е той. Simple Smile
Това последното не знам какво е. Blush Разкажи, моля!
Понякога казва неща, които звучат не просто като казани случайни думи, а като неща, които точно така ще станат. Не като предположения, не като "дано стане така", а като нещо, което той знае, че ще е така.
Когато спи той е в някакво особено състояние. Винаги, откакто съм с него е все така, вероятно просто цял живот си е така. Все едно е в полусън. Все едно никога не заспива дълбоко. Съвсем тихо да го питам нещо, веднага реагира и отговаря. Всичко чува, но някак се изключва и се унася в своя си свят. Интересно се живее около него. Simple Smile
Впрочем, на 38 оцеля от белодробна емболия...(Да пази Господ никога повече да не му се случва нещо такова! Praynig )

# 715
Не знам как ще прозвучи, но това е....онова у нас, което оцелява след смъртта. Нетленното. Виждала съм своя. Величествено нещо. Оставя впечатление за дълбока мъдрост, каквато в нашия свят не може да се срещне, разбиране за човека и въобще живота, абе....нещо изключително. Възможностите му са безгранични. Не ги използва обаче, ако не е решено предварително. Представям си неговия какъв ще е..... Crazy Сигурно не иска да си спомня, но някой път го питай няма ли нещо да разкаже за времето, когато е бил с емболия.....Тогава е най-вероятния момент.
Сънят му е полусън. Излизането е винаги на границата на съня, тялото вече спи, съзнанието още не, той вероятно остава в това състояние през цялото време. Така си го обяснявам. Доста интересно е.

# 716
Да, Ън, не обича да говори за този момент... Разбирам го и не го питам. Аз също избягвам да си спомням. Sad
Иначе, питала съм го, казва, че се наспива, но за мен човек в такова състояние просто дреме, изглежда си напълно в съзнание.
Каза, че сънищата му се разпределят по часове и сутрин сънува най-хубавите неща.

# 717
Предполагам, контролира сънищата си несъзнателно, сигурно владее и осъзнатото сънуване, но не знае, че така му се вика. Mr. Green Питай го дали може да промени съня си, докато спи, или се оставя да го води емоцията. Сигурно може много неща, но просто не го знае и не е пробвал. Много ми е странно, че е толкова неосъзнат. Повечето на неговото ниво много добре знаят какво правят, усетили са се отдавна и са потърсили информация за способностите си. Някои са ги развили даже съвсем съзнателно.

# 718
Каза, че като е бил по-млад е могъл да си направлява сънищата. Сега може би не е същото, просто защото е много изморен! Работи на две места, а вече не е първа младост. Има моменти, когато не сънува, но пак спи така повърхностно и винаги е готов да каже нещо. Иначе има навика да казва: слушай ме и бъди търпелива, ще видиш, че съм прав. И винаги е бил. Аз съм бунтарка по природа, опъвам се, не вярвам на предположенията му и убеждението му е непонятно за мен, но е факт, как да го отрека. Rolling Eyes

# 719
странно като споменахте за контролираните сънища.... преди ми се случваше редовно, а сега дори не си спомням какво съм сънувала, а ако помня е нещо много кратко и не мога да го контролирам. Най-често сънувах мъже, които нямат лице и аз измислях някой актьор Joy (гладна кокошка просо сънува ) и също така разни красиви места, които не съм виждала никъде или пък може да съм ги видяла и да съм ги запомнила на подсъзнателно ниво.

Общи условия

Активация на акаунт