Случи ми се нещо странно XIII

• 167 030
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
 lechugitka, връща те страхът и постоянните мисли за тялото. Сигурно си се усетила, че когато помислиш за тялото и се връщаш в него, а когато те е страх, непрекъснато се сещаш за сигурното убежище. Simple Smile С времето всичко уляга и вече излизаш без да усещаш силни вибрации.
Мъртвите са в астрала, затова си се видяла с дядо си.
Ти си от излизащите в напълно будно състояние и помниш всичко. Повечето излизат в различни фази на съня и забравят всичко. Ще се отпуснеш с времето и ще изследваш много по-далечни места, води си дневник. Най-хубаво било във високото, при красивите гледки, но аз още не съм била там. А съм чувала разкази за излизания в открития Космос, звучат ми като фантастика. Сигурно е екстремно интересно, но излизащите рядко разказват, а са и малцина.
Жалко, че си  объркана, търся непрекъснато с кого да сверявам разни усещания и преживявания, за да си отговоря на многото въпроси. Още съм от търсещите отговори. Blush
Скрит текст:
Срещата с дядо ти на какво място се състоя? Той ли дойде при теб? Аз още не съм се срещала с починали близки. Досега съм срещала само хора, които още са живи, и то защото много исках да се видя с тях там.
fiolio, не е вярно, че съществата си избират пред кого да се показват. Те са си там и не избират никого. За да бъдат видени, трябва да минеш в тяхното времепространствено измерение. Въпрос на лични възможности е само, не на техен избор.

# 61
Ън, мислиш ли, че умиращите пътуват, преди да починат?Баба ми, преди да почине "виждаше" някакви красиви места, животни, протягаше ръце да ги докосне, погледа И се променяше/почти не виждаше иначе/, беше някак въодушевена и щастлива.Спомняше си тези моменти след това.Мислиш ли, че е вид пътуване или халюцинации?Чувала съм и за други случаи, когато умиращите "виждат" починалите си близки, явяват им се не на сън, а в будно състояние.

# 62
Здравейте момичета! Страхотна тема!
Искам да споделя нещо обезспокоително с вас. Вечерта чувам стъпки и тропане, звуци все едно че ли някой тършува из шкафовете. Мъжът ми също ги чува и на сутринта ме защо всяка вечер ставам и тършувам в кухнята. Подиграва ме, че много съм ядяла, а аз отговарям, че въобще не мърдам от леглото и като започна да се обеснявам ми казва да престана с тези фантасмагории. Simple Smile мъже...
Вчера докато бях в кухнята и готвех пък чувам, че дъщеря ми, която е на 5 години, плаче страшно силно и когато отидох при нея започна да ми разказва какяо била видяла...
Повод ли е това да се притеснявам, как мислите?

# 63
  • Sofia
Какво ти каза,че е видяла?
Къде живеете,от скоро ли сте в този дом,освещаван ли е,какви са били предишните собственици?

# 64
Ако цитирам нея
"едно грозно нещо, което ме гледаше." аз я помолих да ми обясни по-подробно, а тя каза "не знам, но беше тук!" и не можах да изскопча нищо повече.
 Съвсем от скоро сме в този дом, но и той е много нов като цяло. Преди нас живееха едно младо семейство, но то се премести в чужбина. Не сме освещавали.

# 65
Здравейте, вече 13-та тема, а аз чак сега ви намерих Embarassed

Ще споделя едни странни неща, които ми се случиха преди 6-7 години.
Всъщност, тогава баба ми почина, а тя ми беше много, много близка и много си споделях с нея, много съм научила от нея. Три дни, след като я погребахме успях да легна да поспя, че преди това не можех и сънувам, че тя връхлита в стаята и започва да ми вика "Бързо, бързо ставай, че ще се успиш за работа". Събуждам се, поглеждам часовника, след 40 мин. започва работният ми ден, а имам 30 мин. да стигна до работата. Наистина щях да се успя за работа, което не е типично за мен

На следващия ден сънувам, че аз спя, а тя е седнала на леглото и ми говори "Не се притеснявай, аз съм добре, тук е хубаво, само ако може да ми изпечеш 600 кебапчета..." Събуждам се и премислям отново цифрата 600, обадих се на майка ми и й разказах какво съм сънувала. Тогава си дадохме сметка, че баба ми си отиде гладна, не беше яла от седмица преди да почине.

Две седмици след този сън все още не можех да се примиря, че баба вече я няма и си спомням, че плачех, но съм заспала плачейки и сънувам, че тя е седнала до мен и ми казва: "Недей да плачеш, баба ще се върне след 5 години и ще те обича пак толкова много. Ще родиш момиче". Събудих се отново плачейки и реших, че всичко това е плод на въображението ми, защото бях погълната от скръбта, НО...5 години, след като тя почина родих МОМИЧЕ!

Имам още много подобни случки с нея и не спирам да търся някакво обяснение

# 66
Ън, мислиш ли, че умиращите пътуват, преди да починат?Баба ми, преди да почине "виждаше" някакви красиви места, животни, протягаше ръце да ги докосне, погледа И се променяше/почти не виждаше иначе/, беше някак въодушевена и щастлива.Спомняше си тези моменти след това.Мислиш ли, че е вид пътуване или халюцинации?Чувала съм и за други случаи, когато умиращите "виждат" починалите си близки, явяват им се не на сън, а в будно състояние.

Да, сигурна съм. Мисля, че преди да умрат, голяма част от хората преживяват нещо, което се нарича разширяване на съзнанието, ако не бъркам термина. Имам личен опит и знам какво представлява. Преди 7 години се разболях тежко и почти година бях между живота и смъртта. Такива неща преживях, че промениха напълно скептицизма ми.
Не  е точно пътуване и аз не знам какво е, но се отваря нещо като тунел към друго измерение и се научават и виждат неща, които в ежедневието са невъзможни. След това вече не можеш да имаш съмнение, че нищо не свършва тук.

# 67
  • Обетованата земя
Ън, а според теб мъртвите прераждат ли се, сменят ли животи на земята?

# 68
Да, прераждат се. Вече съм виждала други свои съществувания. Разбира се всички инкарнации е невъзможно да се видят, нито цял предишен живот, само отделни фрагменти, свързани със събития в настоящето. Има и теории, че не всички хора се прераждат. Живеещите само веднъж се наричат органични портали. Всичко, което се обяснява за тях , е логично, но това не значи, че е и вярно. Не съм сигурна и затова не твърдя нищо. Прераждащите се вървят по определен път, следват някаква зададена програма. Ако тя се наруши по някаква причина, помага им се да се върнат в програмата си. Видях как се случи с мен. В този форум една жена ми разказа историята на мъжа си. При него също е имало помощ и намеса, когато не е успял сам да се справи. Свърши ли ти програмата обаче, не чакай помощ. Mr. Green

# 69
А как да разберем дали сме от прераждащите или органичен портал?
Ето аз например не съм имала дежа-вю, нито някакви спомени за минал живот, нито въъображаеми приятели и до преди да родя вятър ме вееше на бял кон  Mr. Green

# 70
Ън,много ми е интересно това,което споделяш. Като човек с лична опитност в изследване на преражданията,споделяш ли идеите на Майкъл Нютън? Имам предвид смяташ ли,че книгите му са близки до това,което ти откриваш при лична опитност. Термина "органичен портал" ми е непознат-какво правят те и каква мисия имат?
Благодаря за споделеното досега bouquet

# 71
Да, прераждат се. Вече съм виждала други свои съществувания. Разбира се всички инкарнации е невъзможно да се видят, нито цял предишен живот, само отделни фрагменти, свързани със събития в настоящето. Има и теории, че не всички хора се прераждат. Живеещите само веднъж се наричат органични портали. Всичко, което се обяснява за тях , е логично, но това не значи, че е и вярно. Не съм сигурна и затова не твърдя нищо. Прераждащите се вървят по определен път, следват някаква зададена програма. Ако тя се наруши по някаква причина, помага им се да се върнат в програмата си. Видях как се случи с мен. В този форум една жена ми разказа историята на мъжа си. При него също е имало помощ и намеса, когато не е успял сам да се справи. Свърши ли ти програмата обаче, не чакай помощ. Mr. Green

Какъв е смисълът на развитието, ако следваш някаква програма - всъщност какво означава тази дума в случая?! И коя я задава?!  Rolling Eyes И какво значи "да свърши програмата"?!  newsm78 Rolling Eyes

# 72
  • София
Това какво означава?

# 73
темата стана много приятна,за четене. поздравления за ЪН и всички които задават въпроси.  bouquet

# 74
Да, наистина много интересно. Ън, според теб тези прераждания вечни ли са или определен брой, след които просто спираш да съществуваш за винаги?

Общи условия

Активация на акаунт