Случи ми се нещо странно XIII

• 167 792
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • София

И малко пак по темата. Тази нощ си спя и някой ми бръкна в окото. Усетих как ми повдигна клепача, пусна го и бръкна. Резултата беше, че направо отскочих назад от болката. Станах и се огледах нямаше никой. Окото обаче ме боли Confused
Много вероятно е сама да си си бръкнала, в съня си.

# 211
Вчера си писах с една приятелка и в разговора тя ме попита как сме с мъжът ми, за щото аз и се бях оплакала от него преди седмица. Тъкмо когато започнах да пиша отговора на нейния въпрос усетих, че това вече съм го правила и че и пиша точно тези думи. Спрях се изтрих написаното и написах нещо съвсем различно... Rolling Eyes

# 212
Много вероятно е сама да си си бръкнала, в съня си.

Хахах, да често ми се случва да си бръкна в окото на сън.  Laughing Сигурна съм, че не съм аз, тъй като позата в която спя не позволява на ръцете ми да направят това упражнение. А при отскока ръцете ми бяха там, където са обикновено. Сигурно има логично обяснение.

# 213
  • София
Аз пък мисля, че при липса на други странни случки, и летенето на сън върши работа.  Mr. Green
Пък и е странно толкова хора да сънуват едно и също в такива големи подробности.  Wink
Ето, вече е по темата.  Wink
На мен са ми интересни и странните съвпадения - замислете се и вие дали около вас двойките не са повече от нормално честото с еднакви имета или първи букви на имената, еднакви зодии, подобна външност и т.н...
Искате ли да посменим насоката и да си поговорим за съвпаденията? Всеки се е сблъсквал с такива.

# 214
Мъжът ми, аз, моя първа братовчедка, нейният брат, голямото ми дете, малките ми деца, всички ние сме родени през 8 години. Преди да познавам мъжа ми, се шегувахме в семейството, че 2006та ще се роди някой- хоп, дъщеря ми. После шегата продължи и за 2014-хоп, момчетата ми. Сега чакаме 2022.

Често ми се случва и цял ден да не знам къде ми е телефона. Сещам се за него по някое време, намирам го и след секунди някой ми звъни.

# 215
  • Sofia
Сетих се за нещо,което не си спомням тук да е коментирано....извинявам се,че пак ще спомена сънуване,но ми се е случвало много пъти напр.да се мъча през деня да се сетя за име на човек,филм,песен,загубен предмет или нещо др. и по време на сън да ми се даде верният отговор Confused

Относно съвпаденията напоследък много често ми се случва да срещам хора с които сме родени на една и съща дата/ различни год./или с едни и същи имена да са ни децата,родители,приятели...

# 216
  • София
Сетих се за нещо,което не си спомням тук да е коментирано....извинявам се,че пак ще спомена сънуване,но ми се е случвало много пъти напр.да се мъча през деня да се сетя за име на човек,филм,песен,загубен предмет или нещо др. и по време на сън да ми се даде верният отговор Confused
Това е услужливост на мозъка в покой, явно.
Чувала съм за случаи, когато някой ляга с идеята за математическа задача, над която е мислил дълго и се събужда, прозрял решението. Яко!

# 217
Преди няколко години срещнах едно момче от компанията ни и той ми се оказа адаш. Пошегувах се с него, че сигурно фамилиите ни са еднакви и той си каза фамилията, която съвпадаше с мойта. Поисках да си разменим личните карти ,за да се уверим и с голямо учудване видях, че и трите ни имена са еднакви, но направо изтръпнах, когато видях, че и датата и годината на раждане ни бяха еднакви. Той беше онемял и ме гледаше втренчено а аз си мислех, че това, което ми се случва го сънувам. Всичките от компанията ни майтапеха, че сме близнаци  Joy но пък изобщо не си приличахме по нищо в живота.

# 218
Чувала съм за случаи, когато някой ляга с идеята за математическа задача, над която е мислил дълго и се събужда, прозрял решението. Яко!
На мен ми се е случвало  Rolling Eyes

# 219
  • Cyberspace
Аз и сестра ми сме родени на една и съща дата с пет години разлика. Едната е подранила, а другата е позакъсняла, спрямо термина. Синът ми е роден на датата на баща ми - точно петдесет години разлика  Mr. Green Е, секцио, но не планирано, дори наложително.

# 220
На мен ми се е случвало  Rolling Eyes
И на мен това ми се е случвало. Но мисля, че това има просто обяснение. Когато се опитваш да решиш някава задача, опитваш ралзични варианти, не става, в един момент се омотаваш. Започваш да зацикляш, започваш да се объркваш. Тогава е хубаво точно да разсееш, да се откъснеш и да рестартираш мислите си. Изпадала съм в ситуации да мъча нещо до късно през нощта, да задълбавам по някакви сложни методи, писва ми отказвам се и лягам. На сутринта докато си правя кафето имам идея и тя се оказва правилната, и обикновено е изключително проста.

# 221
Ei Mariachi, наистина има милиарди хора и зву4и много хаоти4но, но преди да се родим правим нещо като план, какво искаме да нау4им и постигнем в това прераждане. Имаме група (soul family) от около 100 40века(не съм сигурна колко то4но), с които имаме "договор" каква роля да изпълнят:майка, баща, деца, близки приятели. Този договор е за няколко прераждания, кото ролите се разменят в зависимост, кой какво  има да нау4и и т.н. Планува се в етера.Това е грубо казано...
Фиолио, може да имате карма от предишен живот. Пробвала ли си да го попиташ защо се явява в съня ти?
Също слу4вало ли ти се е да виждаш повтарящи се номера като 555, 11 и т.н?

# 222
  • Варненска клюкарка

И на мен ми се е случвало, както и на много други хора! Това е защото когато човек спи, мозъкът не спи и продължава да функционира, но не е така ангажиран и "разсейващ" се с други функции, както е да речем  в едно будно състояние на тялото.... Съннят е функциониране на системите, но в тих режим Laughing По тази причина едни хора просто сънуват нищо не значещи цветни картинки, други пък решават реални сложни проблеми.... нарича се функция на мозъка!
Нещо повече, така са направени едни от най-важните открития - в училище не сте ли учили как е създадена Менделеевата таблица?!?? Периодичността на елементите е видяна насън - http://www.news359.bg/2013/03/31/mendeleev-izmislil-na-san-perio … tchnite-elementi/

# 223
  • ГО
Аз на сън говоря свободно английски, нещо, което много ме смущава наяве много рядко го правя и то в много кратки изречения. На сън, обаче се развихрям. Embarassed

# 224
...
Също слу4вало ли ти се е да виждаш повтарящи се номера като 555, 11 и т.н?
Аз съм с 11. Понеже мернах нещо по повод повтарящите се числа в края на миналата тема и порових, четох. Но не съм сигурна, че това, което съм чела е правилното четиво. Би ли дала съвет какво да погледна, но моля те, нека не е прекалено задълбочено!

А за какъв етер споменавате вече няколко пъти? Аз се сещам за един етер....но предполагам нямате предвид него.

Общи условия

Активация на акаунт