Случи ми се нещо странно XIII

• 167 730
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Rada Ton,
Звучи прекрасно като изживяване, но може да е минал някой преди теб, обилно парфюмиран...
и аз това си помислих...

# 331
Или някой току що да си е проснал прането.

# 332
  • Кьолн
Рада тон,като четох разказа ти се сетих.Преди няколко дни разказвах на дъщеря ми как през далечната 9о -91 година четох в един вестник вече не му помня името за една жена как както си вървяла и попада в друго измерение.По онова време да прочетеш нещо такова си беше доста странно.Жената също като теб много се учудила.

# 333
  • Варненска клюкарка
А дали наоколо не се е полюшвало нечие току-що простряно ароматизирано пране?Миризмите на зюмбюл и Люляк са едни от типичните за ароматизатори за пране и освежители за стаи и доста по-редки сред миризмите в истинските парфюми! Може да участват в комбинация от миризми, но почти никога не са основа!
На мен често ми се случва да помириша нечие съседско пране като минавам покрай терасите около нас...случвало се е дори вкъщи да нахлуе аромата....

# 334
 Аромат може би на това
Скрит текст:
или
Скрит текст:

# 335
  • В.Търново
Скрит текст:
Днес, излизайки от вкъщи, пред една от съседните къщи ми се случи нещо за мен необичайно. Изведнъж се почувствах като в друг свят, разнесе се много хубава миризма, нещо като люляк, зюмбюл, такова необикновено свежо, много хубаво чувство беше, обгърна ме отвсякъде и все едно не бях на пътя, а на вълшебно място. Аз имам някакви предположения какво може да е било, но въпреки това се поогледах дали съседите не са засадили някакви зюмбюли, макар че още има сняг и лед, къде ти по това време ще садят. Нямаше нищо и никого, градинката им кафява, кална и замръзнала, всичко затворено, но миризмата беше абсолютно ясна. Няколко метра по-нататък вече не се чувстваше. Върнах се след това по същия път покрай същата къща, на нищо не миришеше. Остана ми приятно усещане и настроение за целия днешен мрачен ден.
Да, временно си "посетила" паралелен свят.
В будно състояние възможно ли е посещение на паралелен свят??Появата на изненадваща миризма не мисля, че е свързано с посещение на паралелен свят.

# 336
Винаги съм се чудила какво си представят хората под паралелен свят, къде са позиционирани из пространството тези светове и как точно са позиционирани, че не ги виждаме? Добър повод да попитам.... Simple Smile ? Така ще стигнем и до отговора на въпроса от горния пост.

# 337
Много интересен въпрос! Някъде четох, че има и светли, и тъмни същества, които "живеят" в паралелни на нашия светове и си имат начини да влизат във връзка с нас, както и ние може да се свържем с тях - те ни чуват. Това и е едно от обясненията защо молитвите "наистина работят" - заради вложената от нас енергия и защото ангелите чуват нашите желания. Ние не ги виждаме, защото са с различни вибрации от нашите, но могат да се намират "около нас". Нещо такова, ако съм разбрала правилно... Та ангелите, понеже нямат право на свободна воля, трябва някой да ги помоли за нещо, иначе няма как да помогнат, дори да искат. Ние пък имаме това право на свободна воля, имаме право на грешки, за това и не сме толкова еволюирали като тях. Един ден като упражним правото си както трябва, ще идем и ние в някой по-висш паралелен свят, ама друг път  Laughing Има още да учим...

И една странна случка с мен, която ще помня цял живот: Спя си аз и по едно време се събуждам изведнъж, внезапно, а не както обикновено - бавно и постепенно да отворя очи. Случвало ми се е да се стресна, но в този случай не беше така, не се чувствах стресната, а просто отворих очи изведнъж и изведнъж поех дъх. Навън още е тъмно и си мисля нещо такова "що толкова рано, я да си доспя" и тъкмо да затворя очи, все едно някой ме бута и ми казва "айде, айде, ставай! ставай! имаш работа!" не че го чух, но така се почувствах, сякаш някой ми го каза. И така на 2-3 пъти - тъкмо да затворя очи, и не мога, отварям ги веднага, все едно нещо ми говори "ставай, ставай, не може да спиш" и аз накрая си помислих "да, да, добре, ето..." И ставам, отивам на терасата - то тъкмо да се съмне. А отдавна ми се искаше да гледам изгрева - много обичам, ама много ми се спи винаги. И си седях, гледах си, беше много красиво, даже си пях, изпращах хубави мисли към всичко и всички, към семейството си. Около час след това майка ми звъни и съобщава, че дядо си заминал неочаквано рано сутринта, може би малко преди изгрев, светла му памет. А предната вечер така хубаво си говорихме с него... Не знам дали има връзка, но такова събуждане никога не съм имала. След това попаднах на материал, в който се обяснява, че душата на човек, след като напусне тялото, може да се чувства много объркана и да се опитва да влезе във връзка с близките си. Нямам представа дали е било така.

# 338
Много интересен въпрос! Някъде четох, че има и светли, и тъмни същества, които "живеят" в паралелни на нашия светове и си имат начини да влизат във връзка с нас, както и ние може да се свържем с тях - те ни чуват. Това и е едно от обясненията защо молитвите "наистина работят" - заради вложената от нас енергия и защото ангелите чуват нашите желания. Ние не ги виждаме, защото са с различни вибрации от нашите, но могат да се намират "около нас". Нещо такова, ако съм разбрала правилно... Та ангелите, понеже нямат право на свободна воля, трябва някой да ги помоли за нещо, иначе няма как да помогнат, дори да искат. Ние пък имаме това право на свободна воля, имаме право на грешки, за това и не сме толкова еволюирали като тях. Един ден като упражним правото си както трябва, ще идем и ние в някой по-висш паралелен свят, ама друг път  Laughing Има още да учим...

Точно така, около нас, при нас. Само че в други времеви отрязъци. Тоест пространството си е все едно, само времето е различно. Тези, които са били в астрала, са усетили, че там времето върви по-различно, с една дума, че нашата представа за времето не е правилна, като че ли по-бавно се движи и аз не знам точно....също и че там губим умението да определяме тежестта на предметите, те просто нямат такава. Казват, че времето не тече така, както ние го разбираме, линейно- минало, настояще, бъдеше, а спираловидно. Има само настояще. Всичко се случва по едно и също време, но в различни времеви зони. По тази причина може да се ходи назад и напред във времето, или в други измерения по друг начин казано, стига да овладеем способността да преминаваме времевите линии, да се движим от една част на спиралата в друга. Еми....това е отговорът на горния въпрос според мен. Simple Smile
А за светлите и тъмните, ми то и ние участваме Simple Smile Избрали сме да бъдем от светлата или тъмната страна, но не го знаем. Има и неутрални.... Flutter
Молитвите работят по друга причина. Simple Smile

# 339
Поради каква причина работят молитвите, Ън?

# 340
О, много е дълго за обяснение и е за друга тема Simple Smile Пък и тия ангели(предполагам, че става дума за т.нар. ангели-хранители).....не са това, което хората си мислят за тях.

# 341
  • в кукувиче гнездо
О, много е дълго за обяснение и е за друга тема Simple Smile Пък и тия ангели(предполагам, че става дума за т.нар. ангели-хранители).....не са това, което хората си мислят за тях.

Разкажи ни  Praynig

# 342
Ами...какво да разказвам, ако попиташ, си казва/т кои са, но истината е, че хората не питат най-вече заради шока от изненадата, пък и мислят, че разбират правилно за какво става дума. Не че аз се сетих да питам, де... ooooh!

# 343
Ън, може ли да те питам-чела ли си книгата на Лияна Антонова-Срещи с отвъдното и ако-да-доколко е достоверна?

# 344
Ън, може ли да те питам-чела ли си книгата на Лияна Антонова-Срещи с отвъдното и ако-да-доколко е достоверна?
Не, не съм я чела.

Общи условия

Активация на акаунт