Случи ми се нещо странно XIII

• 167 695
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Барелина, регресионистите в повечето случаи са лекари хуманна медицина или психолози поне. Освен това не работят по такива случаи, без да мине пациента през психиатър, дават и координати на тези лекари, които познават и се доверяват на преценките им. Да се слагат до баячки, врачки и всякакви шарлатани е най-малкото непознаване на същността на работата им. Регресионистът не лекува, той помага да се стигне на подсъзнателно ниво до същността на проблема и той да се формулира. Ако има нужда от лечение, се отива на лекар.
В случая е подходящо да се посети такъв специалист, защото той най-напред ще поиска мнение от психиатър и ако се окаже, че момичето е с шизофрения, ще отклони провеждането на регресия, за да се заеме психиатърът с лечението й. Ако психиатърът не се постави сигурна диагноза, вместо да се лутат в догадки и да си измъчват всички, ще се направи регресия и ще се установи какво става дълбоко в подсъзнанието на това дете. Ако има някакви по-особени способности, те също имат нужда от овладяване и канализиране, за да не тормозят самия човек и околните.
Нещата трябва да се поставят на сериозно обследване, на основата на научни достижения, а не на самозвани врачки и магьосници. Това е средновековно суеверие и дивотия.
Моето лично мнение е, че най-вероятно става въпрос за  вид психическо разстройство, но все пак нито една възможност не бива да се пренебрегва. Става въпрос за бъдещия живот на едно момиче.

# 421
Моето лично мнение е, че най-вероятно става въпрос за  вид психическо разстройство, но все пак нито една възможност не бива да се пренебрегва. Става въпрос за бъдещия живот на едно момиче.
Боя се, че мисля точно същото като Ън. Confused

# 422
  • В.Търново
Бижу е абсолютно права, а една консултация с психиатър в никакъв случай няма да навреди. Не мога да си обясня защо в България да отидеш на психиатър се счита за нещо едва ли не срамно докато в повечето цивилизовани страни по света хората ходят за щяло и нещяло  newsm78
Между психиатър и психолог има разлика.По света ходят наистина на психолог, тук също при емоционален проблем бих потърсила психолог, стига доходите ми да го позволяваха.При психиатър се ходи при съмнения или налично вече психическо разстройство или заболяване.
Детето вече е било при психиатри, майката го спомена.

# 423
  • София
3-ма, но в Габрово. В София има по-добри специалисти, които биха диагностицирали адекватно, а не "последен стадии на лудост". Stop Бижу е предложила да даде координати на препоръчан такъв. Това ми се струва най-логично, а не баячки, врачки и регресионисти.
Ако постът на mim4eto_22 беше в СО, едва ли някой щеше да се "върже".

Не вярвам дипломиран и практикуващ психиатър/психолог/психотерапевт, да постави такава "диагноза", а Габрово е областен град.

Потребителката е регистрирана преди година, но пише за първи път в тази тема и то по толкова сериозен повод.
Виждам, че е влизала днес следобед и ми е любопитно, свързала ли се е с Бижу?

# 424
Дадох и на ЛС координатите на един наистина страхотен, преди всичко човек, и лекар. Тя ще си реши какво да прави.
много пъти съм споменавала, че психолог за мен е ненужно звено между пациент и лекар. Тези хора не помагат! Мое мнение, не искам да дискутирам по темата и от девет кладенци вода няма да ме убеди в обратното. Peace

# 425
  • В.Търново
Едва ли не ще изкарате майката , че си измисля.
Бижу въобще запозната ли е с работата на регресионистите?Аз също препоръчвам такава среща на детето с Петър Петров.Тъпченето на детето с антидепресанти може само да му навреди, ако наистина няма психическо разстройство.

# 426
Аз не и предписвам антидепресанти, ако забелязваш, а препоръчвам среща с кадърен лекар-психиатър. Ако има кой да прецени къде е правилно да се насочи детето, това е този човек.
Не ме интересуват регресионисти, ако докторът прецени - ок, но се съмнявам. Но при никой и никакъв друг "специалист" по странности не бих отишла.

# 427
Ън, неправилно си разбрала поста ми.
Не мисля, че всички врачки и баячки са шарлатанки, въпреки че огромен процент от тях са точно такива.
Наясно съм също какво и как правят регресионистите.
Ти си посочила, че те преди всичко искат мнение на психиатър, което и за мен е най-логичното, което може да се направи.
Добър психиатър е нужен на първо време. Ако той изключи психично заболяване, тогава вече се мислят варианти.

# 428
Здравейте, много хора в момента имат контакт с мъртвите души. Те съществуват, просто повечето хора не ги виждат. На дъщеря ви се случват нормални неща, просто малко се говори за тях. Аз не мога да помогна, но ви препоръчвам да се свържете с Юлияна Иванова - yuliana_ivanova_@abv.bg
0893616140. Тя също вижда мъртвите и мисля, че може поне да си поговори с дъщеря ви. Юлияна също е обучена при мен и ако прецени може да проведе регресия с дъщеря ви. Пожелавам успех и искам да знаете, че случващото е нещо нормално. Петър.    Свързах се с Петър Петров и ето това ми написа той

# 429
Не сте ли се замисляли, че лудите всъщност може да са нормални, а ние да не сме.
Разбирам проблема с момичето, но мисля че не е необходимо да се изпишат 100 страници по въпроса. Направете си нова тема...

# 430
  • Варненска клюкарка
Със сигурност лекарят не е казал онова за "последна степен на лудост" Просто няма доктор, който би се изразил така, дори и да е най-некадърният! Мисля че майката е интерпретирала по свой-начин казаното от лекаря, написвайки тук нещо в стил ала развален телефон ooooh! Кой знае още колко неща е казал, които не е споделила и които ще покажат една по цветна картинка на положението! Според мен детето спешно се нуждае от разговор с психолог, а той да реши да има ли психиатър  и ако да, от там препоръката за регресия!

Не че е невъзможно да вижда разни неща- има документирани такива случаи, но не е редно да се избързва с диагнозите, а една врачка или баячка може да направи само това Peace Ходенето по такива места не е ли по-скъпо от посещението при лекар?

# 431
Вече няколко човека я посъветвахме да се обърне към добър психиатър. Дано ни послуша.

# 432
  • В.Търново
Здравейте, много хора в момента имат контакт с мъртвите души. Те съществуват, просто повечето хора не ги виждат. На дъщеря ви се случват нормални неща, просто малко се говори за тях. Аз не мога да помогна, но ви препоръчвам да се свържете с Юлияна Иванова - yuliana_ivanova_@abv.bg
0893616140. Тя също вижда мъртвите и мисля, че може поне да си поговори с дъщеря ви. Юлияна също е обучена при мен и ако прецени може да проведе регресия с дъщеря ви. Пожелавам успех и искам да знаете, че случващото е нещо нормално. Петър.    Свързах се с Петър Петров и ето това ми написа той
Послушайте Петър Петров, няма да сбъркате.

# 433
Моля ви спрете! Жената вече получи достатъчно съвети, предложения за всякаква помощ и се надявам да е взела решение. Няма нужда да се нищи още 10 стр нейния въпрос. Темата е друга.

# 434
 Да откриеш за пореден път , че имаш двойник нещо странно ли е ?
5 -ият засега .
  В различни краища на страната ни и от детството ми ме срещат хора и ми казват , че имам двойник .
Скоро пак се случи .
  Явно съм клонинг  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт